Aynen işte böyle canım, Takımı hep bu şekilde aktif görmek istiyorum. Azıcık uzak kalanın geçmişi düşünüp korkmasını istiyorum
Humus diyette nasıl olur acaba? Senin bi fikrin var mı canım?
Harika bir menü olmuş. Tebrik ediyorum.

Not aldım canım.
Badem ağacı çıkacak midende. Bademler çok olmuş. Akşam yemeğin çok geç kalmış, su da az olmuş.
Hangi ortak alana baktın ki?
Düşünce gücünü unutuyorsun her defasında Burcu. Kilo veremeyeceğim diye düşünürsen eğer veremezsin. Geçen hafta ben 70,9 u göreceğim dedim ve gördüm.

Kötü düşünme sakın.
Ceren'cim zaten izne ayrıldığın kilondan fazla çıkarsan eğer bir hafta daha bekletmek zorunda kalacağım seni. İzinden sonra artı kiloda olan üyeler o hafta listeye giremiyor. En az eksi 100 gitmiş olması lazım. Ben yokken sanırım bu kuralı uygulamamışlar. Son zamanlarda da biliyorsun ki sarı kart olayı var takımlarda. Yüzdemizin 0.30 un üstünde olması lazım.
Antep fıstığı haricinde güzel bir menü. Ama su hiç mi hiç olmamış. Çok az içiyorsun. Lütfen suyunu çoğalt. Yoksa çok zor kilo verirsin. O tartıdaki artışında mutlaka bir sebebi vardır. Yanlış zamanda tartılmış olabilirsin. Yarına daha iyi çıkar umarım kilon.
Ayyy allahım yaaa sizin hiç mi işiniz gücünüz yok dakika başı tartılıyorsunuz? Vallahi tartı yasağı getireceğim takıma. Sürekli tartılmak moralinizi bozar. Sadece cumadan cumaya tartılın. Kaldırın tartıları uzak bir yere.
Demek ki çok yiyorlar

Benim sodaya ihtiyacım olmadı mesela
İyi geceler canım. Bende yatsam mı yatmasam mı karar veremedim? Acaba uyanabilir miyim sahura :44: