Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

teşekkürler canım dolmayı pirinçle yaptım az zeytin yağlı vede kıymalı:30:vişne suyuda ev yapımı 1 kg vişnede 3 kaşık şeker var
bunu konsantre yapıp sonra sulandırıyorum tadı baya acı oluyor ama :44::28:

valla canım annemde öle yapıo ama be içemedim kaptiş bana kızmıştı :52: şimdi ne der merak ediyorum :52:

canım ben iftardan sonrada yapmaya çalışıyorum yarım saat filan iyi oluo hem yediklerimi hazmediyorum. şu an oruç değilim ama sadece perş. cuma tutmuyorum yaz okulundan ders aldım üst sınıffımdan okula gidiyorum o nedenle tutamıyorum aslında yol nedeniyle trafiğe göre 1 buçuk saati buluo bazen eve gelmem sıcak zaten tepeden vuruyo :8:

aslında çok iyi olur canım :31:ama iftardan sonra biraz rehavet çöküyor bana birde nem çok bunaltıyor belki ilerleyen günlerde bünyem alışırda
başlarım bende en azından akşamları yürüyüşe çıkarız eşimle şimdilik spor yapamıyorum malesef:31:

aslında çok iyi olur canım :31:ama iftardan sonra biraz rehavet çöküyor bana birde nem çok bunaltıyor belki ilerleyen günlerde bünyem alışırda
başlarım bende en azından akşamları yürüyüşe çıkarız eşimle şimdilik spor yapamıyorum malesef:31:

ben kendimi şartlıyorum caım yapıcam yapmalıyım buzdolabının gardolabının üstünde filan yazılar var.. hatta bi ara çekip ekleyim :52: yürüyüş olabilir canım benm oturduğum yerde 3 tae koşu parkı hepside çok güzel ama ya yaşlı teyzelerden zevk alamıyorum yada bi kaç tane pislik yüzünden o yüzden evde ypmayı tercih ediyorum :52:

eyvah eyvah:23:ben bu kadar sakıncalı olacağını hiç düşünmemiştim canım :27: bende merak ettim ve nasıl tüketicez yada hiçmi içmicez acaba:26:

arada bi iç canım bişi olmaz herhalde ya ben diyete başladığımdan beri çoğu şeyi yemedim ama iyi kide tutmuşum o gırtlağı şimdi neredeyse taş gibi bi hatun oldum :52:

ben kendimi şartlıyorum caım yapıcam yapmalıyım buzdolabının gardolabının üstünde filan yazılar var.. hatta bi ara çekip ekleyim :52: yürüyüş olabilir canım benm oturduğum yerde 3 tae koşu parkı hepside çok güzel ama ya yaşlı teyzelerden zevk alamıyorum yada bi kaç tane pislik yüzünden o yüzden evde ypmayı tercih ediyorum :52:

çok iyi fikir merak ettim nasıl fotoları yüklersen sevinirim evet yaşlı teyzeler:8:bizim burda da çok yürürler:9:sonra fırına uğrayıp birer poşet pasta börek alıp eve giderler sahilimiz var canım bizimde deniz havası iyi geliyor sabah erken saatte ve de akşamları iyi oluyor

arada bi iç canım bişi olmaz herhalde ya ben diyete başladığımdan beri çoğu şeyi yemedim ama iyi kide tutmuşum o gırtlağı şimdi neredeyse taş gibi bi hatun oldum :52:

.:nazar::46::12:
bende elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum canım şeker ekmek hamur işlerine ama arada kaçıyor artık bir şekilde telafi ediyorum

çok iyi fikir merak ettim nasıl fotoları yüklersen sevinirim evet yaşlı teyzeler:8:bizim burda da çok yürürler:9:sonra fırına uğrayıp birer poşet pasta börek alıp eve giderler sahilimiz var canım bizimde deniz havası iyi geliyor sabah erken saatte ve de akşamları iyi oluyor

bizimkiler genelde aletlere çok saldırıyolar vee gızıımm eccuk de ben binem mi diolar bana.. :52::52:

$DSC_0013[1].webp$DSC_0014[1].webp$DSC_0015[1].webp$DSC_0016[1].webp

bunlar telkinlerimn bi kaçı diğerleri temize çekiyim yüklicem en kısa zmnda kızlar
:52:

sabah(06:30)
4 tane kayısı
3 bardak ılık su

sabah(08:30)
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına
ince bir dilim kaşar ile yağsız tost

öğle(14:15)
1 kase salata
1 kk peynir
4 zeytin
3 tane cin biber
1 şeftali
1 büyük mor erik
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar

akşam(18:30)
1 sb kadar mercimek çorba
6 tane misketten az büyük köfte
(yemeğin içinden seçtim yine)
salata
1 bardak ayran
2 yk fırın fasulye kavurması
çok az zeytinyağlı tam bugday ekmek serçe parmağım kadar

4 lt su
70 dk walk at home
300 ml yeşilçay

halamlara gitcez gelince keyfim olursa bi 20 dk daha egzersz yapcam

:42::42:

Son düzenleme:
tabi canım ne demek... :54: senin yolun düşsünde bebegim gezecek yer çok :52:

saol tatlım :54:

annem taze fasülye yapmış yuppiii :8: eşim seviyor diye kesin mantı börek bişey yapar yandım ben diyordum ama taze fasülye deyince rahatladım. dün akşamın telafisini yapacağım bu akşam. 2 gündür de yemek yapmaktan yırtıyorum

hadi gözün aydın, yırttın mantı börek yemekten :52::52::52:

aminnnn Allah sanada nasip eder inşallah cvplarım geç oluyor şimdi çocuklar oyun oynayacak elimden alıyorlar
inşallah cnm, kısmet bakalım :21:

ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordu :17: ne diyeceğimi bilemedim :17:

ayy o poğaçalar da çok lezzetli oluyor ama yememek lazım... bir ara ben de çok yiyordum, sonra 2-3 ay hiç yemeyince bir gün yine yedim ve nasıl midem yandı.. yağdan heralde..:44::44::44:

kızlar ben az sonra çıakrım herkese hayırlı iftarlar. öpüyorum.
sana da cnm...

aminn canım bizde de kız özlemi var üç yiğenim var hepsi erkek bir yiğenim daha olacak oda erkek benimkiler de erkek Allah böyle nasip etmiş diyoruz
ay evet ben de kızları çok severim ama kısmet bakalım ne olacak :52::52::52:

70 dk leslie yaptım kızlar :8::8::46::46:
:46::46::46:

kızlar dünkü yediklerimi paylaşayım:56::17:

sahur:
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
2 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
1' er çay kaşığı reçel +nutella

iftar:
1 kase çorba
1 dolma+yoğurt
1 bardak vişne suyu

1.5 şeftali

3 lt ye yakın su

dünkü yediklerim böyleydi:26:

cnm nutella olmasa çok daha iyiymiş.. afiyet olsun..

Ay burcu yaaa , jillian tabiki kim olcak, deli deli deli diyerek yaptim 6 weeks videosunu, ilk defa yaptim ama ne kadar zormus, bi de diyoki her zaman daha fazlasini yapabilirsiniz
Daha fazlasi ne olcak oldurdun beni be kadin!!
Neyse tamamladim ve yarina randevulastik:)

ahhahhha komiksin Tuba...:52::52:

wuhuuuu, taşş Burcuuu :nazar::nazar::nazar:

bizimkiler genelde aletlere çok saldırıyolar vee gızıımm eccuk de ben binem mi diolar bana.. :52::52:
ahhahhhaaaa:52::52::52::52:

Eki Görüntüle 753248 Eki Görüntüle 753249 Eki Görüntüle 753251 Eki Görüntüle 753252

bunlar telkinlerimn bi kaçı diğerleri temize çekiyim yüklicem en kısa zmnda kızlar
:52:

güzelmiş cnm.. bizim arkadaş da buzdolabının üstüne bir taş gibi hatun bir de 200kilo bir hatunun resmini koymuştu... işe yarıyormuş :52::52::52:

ayrıca ben yeşil çayı çok tüketirim kahvaltı bile
çok faydalı cnm ama günde 3-4 fincanı geçmemeli diyorlar.. bir de folik asiti bağlıyormuş vücudundaki, hamilelik ve öncesinde sakıncalıymış :34::34::34:

sabah(06:30)
4 tane kayısı
3 bardak ılık su

sabah(08:30)
2 dilim çavdar ekmeğinin arasına
ince bir dilim kaşar ile yağsız tost

öğle(14:15)
1 kase salata
1 kk peynir
4 zeytin
3 tane cin biber
1 şeftali
1 büyük mor erik

akşam(18:30)
1 sb kadar mercimek çorba
6 tane misketten az büyük köfte
(yemeğin içinden seçtim yine)
salata
1 bardak ayran
2 yk fırın fasulye kavurması

4 lt su
70 dk walk at home
300 ml yeşilçay

halamlara gitcez gelince keyfim olursa bi 20 dk daha egzersz yapcam

:42::42:

afiyet olsun Burcum..

biliyorum canım herşeyin fazlası zarar kahvaltıda içiyorsam akşama dogru en fazla bir bardakiçerim çocuklarımda benle birlikte içerler
alıştırmak lazım dimi yani

saol tatlım :54:

hadi gözün aydın, yırttın mantı börek yemekten :52::52::52:

inşallah cnm, kısmet bakalım :21:

ayy o poğaçalar da çok lezzetli oluyor ama yememek lazım... bir ara ben de çok yiyordum, sonra 2-3 ay hiç yemeyince bir gün yine yedim ve nasıl midem yandı.. yağdan heralde..:44::44::44:

sana da cnm...

ay evet ben de kızları çok severim ama kısmet bakalım ne olacak :52::52::52:

:46::46::46:

cnm nutella olmasa çok daha iyiymiş.. afiyet olsun..

ahhahhha komiksin Tuba...:52::52:

wuhuuuu, taşş Burcuuu :nazar::nazar::nazar:

ahhahhhaaaa:52::52::52::52:

güzelmiş cnm.. bizim arkadaş da buzdolabının üstüne bir taş gibi hatun bir de 200kilo bir hatunun resmini koymuştu... işe yarıyormuş :52::52::52:

çok faydalı cnm ama günde 3-4 fincanı geçmemeli diyorlar.. bir de folik asiti bağlıyormuş vücudundaki, hamilelik ve öncesinde sakıncalıymış :34::34::34:

afiyet olsun Burcum..

taş cerennnnn :nazar: sağol cerenim bugün fazla yemişim sanki ya menü yaz yaz bitmedi :52:

bu arada ben kmlerce yürüyüp geldim tam 1 saat sürdü gidip gelmem. akşam olsun diye bakıyorum ama saat daha 2 buçuk bile değil
Tatlım sen mutlaka adımsayar al kendine. Ben merak ettim şimdi ne kadar yürüdün diye :9:

Bugün ne yemek yiyesim ne de birşey yapasım var.Kolumu kaldıracak halim yok ne oldu ki bana :(
Hayırdır inşallah Mine' cim. Hasta değilsindir umarım.
:26:
kaptiş valla bu hafta çok negatifim yaaaaa buda yansıcak sanırımmmm :50:
kaptiş sende iyi alıştın haaa :47: benim idolüm sensin olmuo böleeee :50:

şişlik vardır kaptiş merak etme :52:
Menülerin gayet iyiydi canım. Sporda yapıyorsun. Bence negatif düşünme. İyi bir sonuç göreceksin tartıda. Kömbeyi ben geliyorum seviyorum diye yapmışlar Burcu' cum. Ben diyet yapıyorum deyince yazık kötü oldular. Tadına bakmasam olmazda ama minicik bir parça yedim. Kolayı da söyledim zaten. Oruçlu olunca daha farklı oluyor diyet. Hiç yememekten, içmemektense azıcık tadına bakmak yeterli bence, sen beni ramazandan sonra gör :9: Şişlik konusunda haklısın bi daha tartıldım 71 çıktı. Yani gitti bir kilo. Bakalım saat 20:22 ye var daha tam ezan okunurken tartılacağım :9:İnşallah iyi bir sonuç çıkar tartıda. Bu arada sen şu Accupedo hakkında ne düşünüyorsun? Doğru sayıyor mu?

bayılırım bitter çikolataya. bide bitteri çayla içeceksin off :1:canım çekti.
Şişştt bitter demeyin bana. Çayın yanında değil de türk kahvesiyle süper gider:9:Baştan çıkartmayın bakim adamı:47:

canım müze o çok ünlü ulucanlar cezaevi deniz gezmiş ve arkadaşlarının idam edildiği müze vee herşey tamamıyle gerçek hiç birşeye dokunulmamış sadece yangında biraz kaybolan yerler var oralarıda restore etmişler zindanlar tecritler dar ağaçları koğuşlar herşey orjinal son haliyle kalan ve balmumu heykeller yapmışlar vee oranın ruhu çok ayrııı :72:
Mutlaka görülmesi gereken bir yer desene :34:

Deli bu kadin!!!!!
Kim diyecektim ki söylemişsin zaten :9:

ha bir de her sabah pastaneden sıcak poğça alır taze çayla hüpletirdim. bir gün pastanedekı kız hepsini sen mı yıyorsun diye sordu :17: ne diyeceğimi bilemedim :17:
Çok hoşsun yaaaaa. O kadar çok mu alıyordun :60::60:

70 dk leslie yaptım kızlar :8::8::46::46:
Woaw harikasın Burcu :46:

kızlar dünkü yediklerimi paylaşayım:56::17:

sahur:
2 dilim tam buğday ekmeği
domates+salatalık
2 zeytin+peynir
2 fincan şekersiz çay
1' er çay kaşığı reçel +nutella

iftar:
1 kase çorba
1 dolma+yoğurt
1 bardak vişne suyu

1.5 şeftali

3 lt ye yakın su

dünkü yediklerim böyleydi:26:
Nutella, reçel ve vişne suyu olmamış canım. Vişne suyunu Burcu açıklamış zaten. Meyvenin suyunu içmektense kendisini yememiz daha faydalı. Mesela yesen yesen kaç tane vişne yersin diyelim ki 20 (kulağa ne kadar çok geliyor) ama bir bardak vişne suyu için en az 50 tane vişne lazım. Anlatabildim mi? Vişne suyundan sonra zaten şeftalide yemişsin. Çok ama çok meyve şekeri almışsın.

Son düzenleme:
Back
X