Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayuy cereeen cok tatlııı, senin adına cok seviniyorum -, Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsinn:))

Canim benim ya cok guzel bir duygu ne kadar heyecanli ololdugun belli. Bende cok heheyecanliydim gerci benden baska kimse heyecanli degildi neyse kontrollerine esini mutlaka gotur canim oda hisshissetsin

19 temmuz cuma

Sahur
Domates salatalık
1 haslanmıa yumurta
1 dilim ekmez
Azıcık bal kayma ( kaymagı kendim yapıyorum kaynattıgım sutun kaymagı)

İftar
Yarım kepce tarhana corbası
Yogurtlu semizotu salatası
1 servis kasıgı kusbası tavuk yemegi
Coban salata
1 yemek kasıgı bulgur pilavı tadına baktım misafire yapmıstım

Sonradan 1 dilim gullac
Sonradan 1 dilim gullac daha :(

Su 2 lt
Spor yarım saat tempolu yuruyus bebek arabasıyla
güllaçları abartmamış mısın ?
canım temel proteinler süt yumurta ve kırmızı ettir ama sütü yatarken içmiyoruz kırmızı et de gece yenmez yani bi sahurun ve kahvaltının en iyi proteini yumurta ha yumurta yiyemiyorsun karşılıcak kadar fındık badem ceviz ye ama kabuklu olcak kavrulmuş olmayacak 1 avuç herhagi birinden canım sahurda süt dışında e içilcek şey şekersiz yapılan kompostolar mesela çay içilmemesi gerekiyormuş harareti aldığı için gün içinde daha çok susatıyormuş ben mesela son tuttuğum 2 gün şekersiz erik kompostosu içtim gün içinde öle ahım şahım bi susuzluk çekmedim ve tvalete de çok rahat çıktım yeşil biber c vitamini kaynağıdır bu arada :31:
yeşilbiber nerden geldiyse aklıma :1: anladım canım sağol. kayısı var evde ondan komposta yapayım şekersiz. kabuk tarçınla içerim. teşekkürler

kızlarr sporumu yaptımm geldimmmm :8:4 km yürüdüm bugün temizlikte yapmıştım çoookk yoruldumm :23:

bugünkü menüm
sahur
1 porsiyon salata
4-5 dilim peynir
2 lt su

iftarda
1 porsiyon salata
4-5 kaşık çorba
1 tatlı kaşığı dondurma :17:
2.5 lt su içtimmm
vee az önce koca bir bardak süt içtimmm :16:

hadi hepinize iyi gecelerrr sizi seviyorummm :54:
sen hep az yiyorsun sanki cnm ya bu kadarda az yemek iyi değil sonra ters teper Allah korusun..:34:

gunaydın kızlar.....
dünkü menüm

sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 salatalık,1 domates,2 biber
4 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase meyveli nesfit yarım yağlı sütle

akşam
1 kase sebze çorbası
büyük bir kase bol yeşillikli salata
(akşam biraz az oldu ama benim yiyebileceğim başka bişey yoktu menüde)

3 litre su
afiyet olsun cnm keşke sabah yumurtada ekleseydin menüne:56::56:

günaydın kızlaaaarrr,

dün doktora gittik, minnoşum ilk pozunu verdi :52::52::52: eşime gösterdim, bu yuvarlak bi şey yaa diyor :52::52::52: dedim dur daha, haftaya o da gelecek doktora, bu hafta toplantısı vardı çıkamadı...

neyse, doktormuz her şey normal dedi, ultrason da 5+2 hesapladı.. günler tutuyor dedi.. beslenme kesesi oluşmuş onu gösterdi.. çok bi şey anlaşılmıyor ama kafa salladım hep :52::52::52::52::52:karından baktı... haftaya perşembe gelin tatil öncesi bir kez daha bakalım, belki pıtpıtları duyarız dedi... bööle işte , haber vereyim dedim :34::34::34::49::49::49::49:
günaydın cerenn senden heyecanlısı yoktur şimdi onun kalp atışlarını duymak gibisi yok zaten şok olmuştum ilk duyduğumda..Allah'ım isteyen herkese yaşatır inşallah bu duyguyu:16::16:sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh:16::16:

18 temmız prsmb menüm

Sahur

Karpuz peynir
Baya bi yedim valla:(
3 lokma ekmege bal kaymak

İfftar
Domatesli peynirli semiOtu salatası
Kozlenmiş patlıcan salatası
2 dilimden birazz fazla kepekli etimek

Su 2 lt
Spor yapamadım

Kızlar sahırda yediğim krpuz yuzunen öyle susadım ki.. Cok susattı, pişman olduuum yani
sahurda hep şekerli yemişsin susatır tabi:34:
19 temmuz cuma

Sahur
Domates salatalık
1 haslanmıa yumurta
1 dilim ekmez

İftar
Coban salata

Sonradan 1 dilim gullac

Su 2 lt
menün güzel ama keşke 2.dilimi yemeseydin :50:

Son düzenleme:
canım menülerin bana sağlıksız geliyor bence diyet bu değil diyet hiç bi zaman az yemek değil öle olsaydı hiç bi diyetisyen yemek vermezdi kmseye bas bas bağırmazlardı az az ve sık sık yiyin diye sein menünde hiç protein yok bu nedenle yağdan değil kastan kaybın olcaktır 2. hep karbonhidrat sahur gece geç yapılan ve hemen üzerine yatılan bi öğün olduğu için direk vücutta yağ olarak depo edildi o ekmkler ve akşam ki dondrma akşama kadar açsın kan şekerin yerlerde dondurmanın kendi şekeri ve sütün şekeri hoppp aldı götürdü o kan şekerini tepelere zirvelere sonra noldu yine şeker depolandı canım biraz daha dikkat et böle verdiğin kiloyu korumya geçtiğinde 1 dilim ekmekle bile alabilirsin bunu unutma :50:

canım yatmadan önce koca bir bardak süt içtim ama yazdım sanıyordum yazmayı unutmuşum :17: hatta bugün sahurda bile içtim (normalde hiç süt içmem ):8:

canım aşağıda burcu da bahsetmiş. salata çorba ile olmaz. çorbayı çıkar sebze yemeği, et,tavuk,balık koy dönüşümlü olarak. çok az çeşitle besleniyorsun tüm vitaminleri almaya çalış gün içinde.
sahurda da mutlaka menüne yumurta ekle. domates salatalık yeşillikle çeşitlendir. tek tip beslenmemeye çalış.

canım ya iftarda çok ağır geliyo et-balık-tavuk ama çorbayı tavuk yada et suyuyla yapıyom zaten çorbada tarhana çorbası içinde ne arasan var :9:canım bugün hem sahurda hemde yatmadan önce süt içtim :8:bundan sonra mutlaka yumurta yerim tatlım :34:

canım temel proteinler süt yumurta ve kırmızı ettir ama sütü yatarken içmiyoruz kırmızı et de gece yenmez yani bi sahurun ve kahvaltının en iyi proteini yumurta ha yumurta yiyemiyorsun karşılıcak kadar fındık badem ceviz ye ama kabuklu olcak kavrulmuş olmayacak 1 avuç herhagi birinden canım sahurda süt dışında e içilcek şey şekersiz yapılan kompostolar mesela çay içilmemesi gerekiyormuş harareti aldığı için gün içinde daha çok susatıyormuş ben mesela son tuttuğum 2 gün şekersiz erik kompostosu içtim gün içinde öle ahım şahım bi susuzluk çekmedim ve tvalete de çok rahat çıktım yeşil biber c vitamini kaynağıdır bu arada :31:

bunu bilmiyordum bilgilendirdiğin için teşekkür ederim tatlımmm :16:

sen hep az yiyorsun sanki cnm ya bu kadarda az yemek iyi değil sonra ters teper Allah korusun..:34:

afiyet olsun cnm keşke sabah yumurtada ekleseydin menüne:56::56:

günaydın cerenn senden heyecanlısı yoktur şimdi onun kalp atışlarını duymak gibisi yok zaten şok olmuştum ilk duyduğumda..Allah'ım isteyen herkese yaşatır inşallah bu duyguyu:16::16:sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallahh:16::16:

sahurda hep şekerli yemişsin susatır tabi:34:

menün güzel ama keşke 2.dilimi yemeseydin :50:

Zeytin yedigim gun yumurta yemiyorum ama bes zeytin 1 yumurtaya es deger diye biliyorum yoksa yemelimiyim...bu arada aksa yemegi sirasinda 1 tanede ceviz ici yedim

kızlar ben çıkacağım az sonra. önce eve gidip kendimde güç bulursam temizlik yapmayı düşünüyorum çünkü gerçekten bugün ramazan başından beri en halsiz günüm.
sonra da akşam üzeri annemlere geçerim akşam iftara davetliyiz.

gunaydın kızlar.....
dünkü menüm

sabah
1,5 dilim kepekli ekmek
1 salatalık,1 domates,2 biber
4 tane zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 fincan yeşil çay

öğle
1 kase meyveli nesfit yarım yağlı sütle

akşam
1 kase sebze çorbası
büyük bir kase bol yeşillikli salata
(akşam biraz az oldu ama benim yiyebileceğim başka bişey yoktu menüde)

3 litre su
Ben menünü beğendim canım. Kızlarda söylemiş keşke yumurta olsaydı diye. Olsa iyi olurdu ama böylede güzel. Afiyet olsun.

günaydın kızlaaaarrr,

dün doktora gittik, minnoşum ilk pozunu verdi :52::52::52: eşime gösterdim, bu yuvarlak bi şey yaa diyor :52::52::52: dedim dur daha, haftaya o da gelecek doktora, bu hafta toplantısı vardı çıkamadı...

neyse, doktormuz her şey normal dedi, ultrason da 5+2 hesapladı.. günler tutuyor dedi.. beslenme kesesi oluşmuş onu gösterdi.. çok bi şey anlaşılmıyor ama kafa salladım hep :52::52::52::52::52:karından baktı... haftaya perşembe gelin tatil öncesi bir kez daha bakalım, belki pıtpıtları duyarız dedi... bööle işte , haber vereyim dedim :34::34::34::49::49::49::49:
Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım. Dünyanın en büyük mutluluğu :16:

Gunaydın kızlar
Daha pek ugrayan olmamıs, uyuyormusunuz bakayımm??
Kaptancım fotograf cekmeyi ben de severim ama çektirmeyi daha cok severim.))
Ayy insallah 56 olucam kızlar, tartıda yuzum guluyor, olacak insallah inanıyorum
Hadi bakalım hep bu hırsla görmek istiyorum seni. Söylemesi bile kulağa hoş geliyor 56. Benim hedefim de 55 :52:172 boya inşallah çok çirkin olmam 55 kiloda :26:

günaydın kızlar ben bugün gencayla olcam akşam geç gelirim muhtemelen yani öle önemli bişi yok akşam erken yattım çünkü yne başım ağrıdı artık haftasonuda ağrırsa nörolojiye gitcem sanırım :50: öle işte kızlarrr :52:
Tatlım büyük ihtimal nörolojik bişey yoktur. Bi ara bende de oldu sürekli bir baş ağrısı. Uyusan da geçmiyor. Gittim norölojiye. OGTT yapıldı. Bişey çıkmadı. EEG çekildi yine bişey yok. Kan testleri normal. Herşey normal ama baş ağrısı var. Doktor psikiyatrik ilaçlar yazdı. Korktum kullanmaya. Hemen işten izin aldım çünkü uzun süre izin kullanmamıştım. Kızımıda alıp ortaokuldan çok samimi olduğum bir arkadaşıma kalmaya gittim şehir dışına. Bir hafta sonra ne baş ağrısı kaldı ne başka bişey. Tamamen strestenmiş. Kendini rahatlat biraz. Belki ramazandan kaynaklanıyor olabilir. Bi şeker yüklemesi yaptır bakalım ne çıkacak.

kızlar şimdi menülere yorum yapıyoruz ama bazen dedikerimiz duylmo veya asıl olsa bana sölemedi diye üstünüze alınmıyor olabilirsiniz ben bi kaç bişi sölücem:

• sabah mutlaka yada sahurda yumurta yada temel protein tüketin çünkü en öenmli öğün bünye sağlam olmazsa kastan yıkar
  • sütü ve meyveyi öğlen 3 ten sonra tüketmeyin. sütü özellikle akşam içmeyin içindeki süt şekeri aniden kan şekerii fırlatır ve yağ olarak depolanmaya yol açar
  • bulguru cumaya 2 gün kaldığında tüketmeyin şişkinliği geçmiyoor
  • suyu ramazan nedeniyle çok tüketemiosunuz ama en az 2 litre için hatta 1 bardak iftar açarken 2 bardak yemek sırasında 2 bardak yemekten sonra 3 bardak sahura kadar 2 bardak sahurda yaparsanız tam 2 litre su içiyorsunuz.
  • gece sahurda ekmeği fazla yemek yerine 1 avuç ceviz fındık veya badem yiyin liflidir tok tutar
iftardan hemen sonra tatlı yemeyin yükselen kan şekeri biraz düşsün öle yiyin tabi biz şu an tatlı yemiyoruz ama illa yiyeceksiniz

şu a aklıma başka gelmiyor gelirse yazarım yine
:46::46: Teşekkürler Burcu' cum bunları biryere not alalım gerekli yerlerde tekrar tekrar yazmayalım. Ellerine sağlık. :16:
18 temmız prsmb menüm

Sahur

Karpuz peynir
Baya bi yedim valla:(
3 lokma ekmege bal kaymak

İfftar
Domatesli peynirli semiOtu salatası
Kozlenmiş patlıcan salatası
2 dilimden birazz fazla kepekli etimek

Su 2 lt
Spor yapamadım

Kızlar sahırda yediğim krpuz yuzunen öyle susadım ki.. Cok susattı, pişman olduuum yani
Çok kötü bir sahur olmuş. Ekmekler toplamda fazla olmuş. Su az olmuş. Spor yok. Napalım seni söyle bakalım :9:

kızlar su miktarımı yazmaya unutmuşum. telfondan yazmıştım ya akşam ondan atladım sanırım.
2,5 lt su içtim. şu büyük pepsi bardakları var ya onlarla içiyorum ölçtüm tam 200cclik bardaktan 2 tane aldı yani 400 cc. bir bardak.

birde ben 4 gündür kabızdım ya bu gün itibariyle ishal im ve çok ağrım var. 1 de çıkacağım bugün resmen saat dolduruyorum. akşama da iftara davetliyiz.e şim bu akşam da yok annemlerle gideceğim.
Dikkat et canım kendine. Bol bol su iç iftarda vücuttaki su dengesini sağlaman lazım.

19 temmuz cuma

Sahur
Domates salatalık
1 haslanmıa yumurta
1 dilim ekmez

İftar
Coban salata

Sonradan 1 dilim gullac

Su 2 lt
Bal kaymak azıcıkta olsa ramazanda çok etkiliyor canım. Hatırlıyorsun dimi ikinci haftamda azıcık azıcık ucundan kaçamak yaptım sonuç ortada. İki haftada toplam 400 gr ancak verebildim. Hele ki güllaç. Bu arada kızlar ben ramazan bitmeden bi gün güllaç yiyeceğim. Şimdiden haber vereyim dedim. İlk defa yedim yaaaa. Şimdi bide iyi yapan bi yerden yemek istiyorum. Hoşuma gitti güllaç :52:Takımın yarısı neredeyse bebek arabasıyla yürüyor çok iyiyiz yaaaa :9:

kızlar ben kaçtım akşam görüşürüzzzz :52:
Güle güle canım iyi eğlenceler. :16:

:( sonradan geldi aklım basıma..
Guya da cok bayılmadıgım bi tatlı yapayım ki kendimi tutmam kolay olsun diye gullac yapmıstım, ama guzel olmustu :)
Bide çok güzel olmuş diyor yaaaaa. Hem kaçamak yapıyor hem de milleti sürüklüyor. :47:Kızlar Tuba için ceza istiyorum.

Canim benim ya cok guzel bir duygu ne kadar heyecanli ololdugun belli. Bende cok heheyecanliydim gerci benden baska kimse heyecanli degildi neyse kontrollerine esini mutlaka gotur canim oda hisshissetsin
Benden başka kimse heyecanlı değil derken?

Zeytin yedigim gun yumurta yemiyorum ama bes zeytin 1 yumurtaya es deger diye biliyorum yoksa yemelimiyim...bu arada aksa yemegi sirasinda 1 tanede ceviz ici yedim
Zeytin başka yumurta başka canım. Ama ikisini de bir arada yiyebilirsin bence sakınca yok.

kızlar ben çıkacağım az sonra. önce eve gidip kendimde güç bulursam temizlik yapmayı düşünüyorum çünkü gerçekten bugün ramazan başından beri en halsiz günüm.
sonra da akşam üzeri annemlere geçerim akşam iftara davetliyiz.
Güle güle canım pazartesi görüşmek üzere:3:

Ben menünü beğendim canım. Kızlarda söylemiş keşke yumurta olsaydı diye. Olsa iyi olurdu ama böylede güzel. Afiyet olsun.

Allahım sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım. Dünyanın en büyük mutluluğu :16:

Hadi bakalım hep bu hırsla görmek istiyorum seni. Söylemesi bile kulağa hoş geliyor 56. Benim hedefim de 55 :52:172 boya inşallah çok çirkin olmam 55 kiloda :26:

Tatlım büyük ihtimal nörolojik bişey yoktur. Bi ara bende de oldu sürekli bir baş ağrısı. Uyusan da geçmiyor. Gittim norölojiye. OGTT yapıldı. Bişey çıkmadı. EEG çekildi yine bişey yok. Kan testleri normal. Herşey normal ama baş ağrısı var. Doktor psikiyatrik ilaçlar yazdı. Korktum kullanmaya. Hemen işten izin aldım çünkü uzun süre izin kullanmamıştım. Kızımıda alıp ortaokuldan çok samimi olduğum bir arkadaşıma kalmaya gittim şehir dışına. Bir hafta sonra ne baş ağrısı kaldı ne başka bişey. Tamamen strestenmiş. Kendini rahatlat biraz. Belki ramazandan kaynaklanıyor olabilir. Bi şeker yüklemesi yaptır bakalım ne çıkacak.

:46::46: Teşekkürler Burcu' cum bunları biryere not alalım gerekli yerlerde tekrar tekrar yazmayalım. Ellerine sağlık. :16:
Çok kötü bir sahur olmuş. Ekmekler toplamda fazla olmuş. Su az olmuş. Spor yok. Napalım seni söyle bakalım :9:

Dikkat et canım kendine. Bol bol su iç iftarda vücuttaki su dengesini sağlaman lazım.

Bal kaymak azıcıkta olsa ramazanda çok etkiliyor canım. Hatırlıyorsun dimi ikinci haftamda azıcık azıcık ucundan kaçamak yaptım sonuç ortada. İki haftada toplam 400 gr ancak verebildim. Hele ki güllaç. Bu arada kızlar ben ramazan bitmeden bi gün güllaç yiyeceğim. Şimdiden haber vereyim dedim. İlk defa yedim yaaaa. Şimdi bide iyi yapan bi yerden yemek istiyorum. Hoşuma gitti güllaç :52:Takımın yarısı neredeyse bebek arabasıyla yürüyor çok iyiyiz yaaaa :9:

Güle güle canım iyi eğlenceler. :16:

Valla kaptan 72 boy 55 kiloyla manken olursun manken:))
Ben de kendime inanıyorum , 5 li rakamları da gorucem insallah:)
Kaptan bu üç gun hep davetler var, dunu atlattık, bugun biz davetliyiz yarın da kardesimin dogumgunu bize gelicekler... İnsallah ucuz atlatırım

Bide çok güzel olmuş diyor yaaaaa. Hem kaçamak yapıyor hem de milleti sürüklüyor. :47:Kızlar Tuba için ceza istiyorum.

Benden başka kimse heyecanlı değil derken?

Zeytin başka yumurta başka canım. Ama ikisini de bir arada yiyebilirsin bence sakınca yok.

Güle güle canım pazartesi görüşmek üzere:3:
[/I]
[/QUOT

Mezun olunca uzun uzun anlaticam kaptan:-) niye bu kadar kilo aldigimida tabi

ayyy ceren ya e kaaa güzel bişi dimi içinde bi hayat büyütüosun sonra onu dışrda yetiştiosun yaaaa çok güzel duygula bunlar bide şimdi her şeyini merk edip öğreiosun yeni bişiler ayyyyyy :52:

evet burcum ya çok güzeell.. sürekli bi şeyler merak ediyorum.. şu riskli dönemleri de bir atlatalım hayırlısıyla:34:

ayy canım inşallah 2 -3 haftaya pıtpıtları duyarsın. zaten hayatta duyduğum en güzel seslerden biri o pıtpıtlardı. bir de benim ilk kontrolumde doktor kalp atış hızını pek beğenmemişti. 2 hafta sonra gel bakalım daha çok küçük demişti 6 haftalıktık. o 2 haftayı nasıl yaptım bir ben bir allah bilir.
iyi eğlenceler canım :38:

ayy saol cnm, inşallah haftaya duyarız da tatil öncesi aklımda kalmaz... yani onu sana niye söylüyor ki, hayret bi şey... desin ki daha bu atışlar hızlanmalı , erken baktık biz, 2 hafta sonra da ona bakıcaz falan... neyse, geçmiş artık, allah bağışlasın cnm :52::52::52:

Ayuy cereeen cok tatlııı, senin adına cok seviniyorum -, Allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsinn:))
saol cnm :nazar:

:52: evet çok heyecanlı , ben kuzenim ve kızkardeşime de söyledim, onlar da heyecanlı aslında tabi ama kimse benim gibi değil.... eşim de gelmek istiyor cnm ama bu sefer uymadı işte, haftaya erken çıkacak..görmeli bence de iyice anlaması için :34::34::34:

inşallah cnm , saol amin

saol kaptişş, öyle galiba :52: daha çok anlayamıyorum ama :52::52:

Valla kaptan 72 boy 55 kiloyla manken olursun manken:))
Ben de kendime inanıyorum , 5 li rakamları da gorucem insallah:)
Kaptan bu üç gun hep davetler var, dunu atlattık, bugun biz davetliyiz yarın da kardesimin dogumgunu bize gelicekler... İnsallah ucuz atlatırım

İstiyorsan ucuz atlatma sen bilirsin. Kilo alacak olan sensin. Senin yerine olsam yememem gereken hiç bişeyi yemem. :34:
Mezun olunca uzun uzun anlaticam kaptan:-) niye bu kadar kilo aldigimida tabi
Sabredin yani diyorsun ama ben senden önce mezun olacak olursam bana önceden anlatırsın ona göre :9:

evet burcum ya çok güzeell.. sürekli bi şeyler merak ediyorum.. şu riskli dönemleri de bir atlatalım hayırlısıyla:34:

ayy saol cnm, inşallah haftaya duyarız da tatil öncesi aklımda kalmaz... yani onu sana niye söylüyor ki, hayret bi şey... desin ki daha bu atışlar hızlanmalı , erken baktık biz, 2 hafta sonra da ona bakıcaz falan... neyse, geçmiş artık, allah bağışlasın cnm :52::52::52:

saol cnm :nazar:

:52: evet çok heyecanlı , ben kuzenim ve kızkardeşime de söyledim, onlar da heyecanlı aslında tabi ama kimse benim gibi değil.... eşim de gelmek istiyor cnm ama bu sefer uymadı işte, haftaya erken çıkacak..görmeli bence de iyice anlaması için :34::34::34:

inşallah cnm , saol amin

saol kaptişş, öyle galiba :52: daha çok anlayamıyorum ama :52::52:
Zamanla anlayacaksın canım. Hele hareket etmeye başlasın, tekmeleri başlasın. Ayyy ben bile heyecanlandım. Şimdi durup durup bebişimin ayaklarını öpüyorum sen bunlarla mı tekme attın bana diye. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah. İlk çocukta çok bişey anlamıyosun. Biran önce doğsun istiyorsun, doğuyor biran önce yürüsün, biran önce konuşsun istiyorsun, biran önce koşsun, okula gitsin derken çok bişey anlamıyorsun bebekliğinden ama ben Gülce Su' nun büyümesi için acele etmiyorum. Her anının tadını çıkartıyorum. Bu arada benim bebiş yavaş yavaş emeklemeye başladı. Bugün az kalsın yataktan düşüyordu allah korudu. Resmen emeklemiş yaaaa. :30:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar..aranıza dönmek istiyorum eşim daha bugün gitti..göz dü tayindi izindi hiç boş kalamadım..ve stresten baya kilo aldım..:43:eşimi gönderince geleceğim dedim gezi olayları nedeniyle 15 gün rötarla geldim..malum tayinler durdurulmuştu beklemedeydik..şükür şu an herşey yolunda gözümde düzeldi :nazar::21:..ama kilom kötü bende kötüyüm ..:( neyse kısaca size ihtiyacım var..:84:

MENÜM

Sahur (03:00)

1 tane hurma
Minik bir şeftalinin yarısı (bunları sahuru hazırlarken atıştırdım.)
1 tabak zeytinyağlı barbunya
Azıcık peynir, domates
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Yarım fincan şekersiz çay

İftar (20:18)

1,5 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
Bol salata
1 kaşık yoğurt

3 litre su

Şuanda da liptonun limonlu soğuk çayını içiyorum. İçmemem lazım ama dayanamadım. Kalorisi çok düşük diyecektim ki o 100 ml kalorisiymiş. Ben 330 ml içtim. :26:

Kızlar yaaa bende bir sorun var çözemedim. Kabız değilim, kendimi şiş hissetmiyorum. Bugün iftardan önce yine tartıldım (taktım yaa kafaya) 70,6 çıktım. Dün 70 ti. İyici sinirlerim oynamaya başladı. Normalde bu yediklerimi yesem bir haftada kesin 2 kilo veririm. Şimdi gram oynamıyor. Sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Oruç oruç zor oluyor ama yinede bir işe yaramıyor. :53:

ebru kuzu emeklemeye başlamış maşallah :nazar:ya o kadar oldumu..:26: seni okadar çok aramak istedim ama araya hep birşeyler girdi :17:

MENÜM

Sahur (03:00)

1 tane hurma
Minik bir şeftalinin yarısı (bunları sahuru hazırlarken atıştırdım.)
1 tabak zeytinyağlı barbunya
Azıcık peynir, domates
1 tane haşlanmış yumurta
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Yarım fincan şekersiz çay

İftar (20:18)

1,5 porsiyon zeytinyağlı yeşil fasulye
Bol salata
1 kaşık yoğurt

3 litre su

Şuanda da liptonun limonlu soğuk çayını içiyorum. İçmemem lazım ama dayanamadım. Kalorisi çok düşük diyecektim ki o 100 ml kalorisiymiş. Ben 330 ml içtim. :26:

Kızlar yaaa bende bir sorun var çözemedim. Kabız değilim, kendimi şiş hissetmiyorum. Bugün iftardan önce yine tartıldım (taktım yaa kafaya) 70,6 çıktım. Dün 70 ti. İyici sinirlerim oynamaya başladı. Normalde bu yediklerimi yesem bir haftada kesin 2 kilo veririm. Şimdi gram oynamıyor. Sürekli hareket etmeye çalışıyorum. Oruç oruç zor oluyor ama yinede bir işe yaramıyor. :53:

güzel menü..:nazar:
oruçtan dolayı direniyordur birden gitmeye başlar..sık dişini..sık sık tartıla böbrek üstü bezi stres hormonu salgılayıp kilo vermeyi engelliyormuş..:34:

ebru kuzu emeklemeye başlamış maşallah :nazar:ya o kadar oldumu..:26: seni okadar çok aramak istedim ama araya hep birşeyler girdi :17:

Deryaa nasılsınnnn seni görünce yazayım dedim naptınız merak ettim hep fakat bende giremedim kk ya sende yoktun nasılsın ne oldu tayin isiniz

Back
X