Pasta ve pilav haricinde güzel menü. Gerçekten bu hafta kötü gidiyorsun canım. + istemiyorum haberin olsun.
Bugün eşimin iş yerinin pikniği vardı. Mangal yapılacaktı. Yer tutmak için çıktık evden ve daha bi saat önce geldik. Öldüm öldüm yorgunluktan. Yarında bizim bebişler için kuran okuyacağız allahın izni ile. Sabah çıkacağım evden ne zaman dönerim allah bilir.
Bisküvi ve kebap ekmeği haricinde güzel bir menü. Sanırım bu yemeğin adı tepsi kebabı. Çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Ellerine sağlık canım. Başka mesaj atan yok sanırım. Biran önce bu konuyu düzeltmemiz lazım. En kısa zamanda lütfen herkes çekidüzen versin paylaşımlara ve mesaj sayılarına.
Canım Burcu' da söylemiş. Light ürünlerin bize bir faydası yok, hatta işlenmiş ve hazır gıda olduğu için zararlı bile. Afiyet olsun. Onun haricinde iyi bir menü.
Şimdiden kolay gelsin canım sana. Sen ihmal etmezsin buraları. Arada bak unutma bizleri.
Geldim Burcu geldim ama bugün kötü bir gün olmuş kimsecikler uğramamış.
Pide ve meyveler haricinde gayet iyi bir menü. Dibine vurmak derken ne kadar vurdun dibe

Tabii ki canım ne demek seve seve kardeş takım oluruz
Tatlım cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazman lazım. Şimdilik bizim takımın eksiği yok. Oraya yazarsan eğer ihtiyacı olan bir takım çağıracaktır seni.
Sana da hayırlı sahurlar canım. Bende sahurumu yapıp yatacağım birazdan.
Oooo hoş geldin chentiq cim.

Bizden de sana kocaman sevgiler. Sana en son mesaj atmıştım. Görmedin mi?