Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menün güzel afiyet olsun kaptan sahurun dolu geçmiş pek açıkmamışsındır iftara kadar.:34: ay bazen çok mu takıyoruz diyorum kafaya şunun kalorisi bunun kalorisi.helede kalori sepetinden hesap yapmaya başladıktan çok farklı oldum:52:tabi arada oluyor kaçamaklar kendimi frenleyebilmeme seviniyorum.zaman zaman gördüğünüz o kaçamakları gün içinde kaçdefa yapardım biliyormusunuz:17::17:şimdi öyle olsa tavana asarsınız beni:52::52:
Ramazandan sonra düzelirsin bence ama fazla takma ne kadar çok takarsak o kadar zor gider o kilolar bence.ben öyle hissediyorum:34:

afiyet olsun cnm bazlama dışında güzel menü bence.çeyrek yeseydin keşke:34:

tuba sen bu aralar çok saldın sanki kendini:34: pilav,pasta,dondurma,hurma dünkü güllaçlar.bugünde pasta var dimi?:50:
aman dikkat et bazen ipin ucunu kaçırdıkmı tekrar tutması zor oluyor..:34:

Kızlar kardeaimin pastasını yaptım, kendim sevmediğim sekilde yaptım yememek için, artık bi tadına bakarım aksam.. Annem de aksama patates de yapalım diyor, her menuye patates ekliyor yaa, yok dedim yapmayalım yeter bize olanlar dedim yapmicaz:))

Ozlemcim senin mesajını alımtılayıp altına baska mesj yazmısım, ters oldu senin mesajının cevabını da buraya yazayım:)

Evet ya misafirlikler beni bozuyor, bu uc gun biraz salar gibi oldum, kilo vermenin rahatlıgı mıdır nedir, ama yok rahtlamak yok.. Daha cok kilo var gonderecek...:)

Bu arada dun aksamki dogumgunu pastasından azıcık yedin, ama masa tatlı doluydu, baska hiç birinden yemedim, gullac, sakızlı muhallebi, kalbıra bastı vardı ayriyetten , yemedim ama:)

Zamanla anlayacaksın canım. Hele hareket etmeye başlasın, tekmeleri başlasın. Ayyy ben bile heyecanlandım. Şimdi durup durup bebişimin ayaklarını öpüyorum sen bunlarla mı tekme attın bana diye. Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah. İlk çocukta çok bişey anlamıyosun. Biran önce doğsun istiyorsun, doğuyor biran önce yürüsün, biran önce konuşsun istiyorsun, biran önce koşsun, okula gitsin derken çok bişey anlamıyorsun bebekliğinden ama ben Gülce Su' nun büyümesi için acele etmiyorum. Her anının tadını çıkartıyorum. Bu arada benim bebiş yavaş yavaş emeklemeye başladı. Bugün az kalsın yataktan düşüyordu allah korudu. Resmen emeklemiş yaaaa. :30:

evet kaptiş yaa, özellikle şu risli dönem geçsin istiyorum hemen.. merak da ediyrum tabi ama hamileliğin de tadına varmak lazım.. gerçi biraz bulantım başladı, artar mı bilmem görücez..
seniin minnoş da hızlı çıkmış...Allah korumuş gerçekten..:nazar:

kızlar bugü n güzel ama saçma birgündü bende anlamadım yedik içtik ama sonunda bayramlık ağzım açıldı iyi oldu rahatladım :52:menüm çok iyiydi bugün protein ağırlıklı tek kaçamak bi anda gözüm döndü yarım bazlamayı yemişim onu yiyip aydınlandıktan sonra hiç bişi yemedim ttlı pasta filan vardı hepsini geri çevirdim kendime ceza verdim her türlü cezayada razıyım :50:

valla kaptiş olaylar çok karışık aslında konu maddiyat onları eli çok açık borçç gırtlakta bende tam bir pintiyim bu onlara göre sinirlendim bugün çok fuzuli masraf yapıldı gayt memnunlar gelenler geldi 2.5 yılın acısıı çıkardım valla :52: yok annesi şeker gibi tek sorun babası öle işte :52: çok karıştı ortalık yani akşammmm :52: menüyüde yazıyorum hemen :52:

kuşum ne oldu diyecektim ki açıklamışsın zaten.. :52::52::52: walla Burcum en güzeli, kendi eviniz bütçeniz olunca ayırmak her şeyi.. sonuçta kaç yaşında adam değiştiremezsin, sizi etkilemesin yeter :34::34::34:

evet kaptiş yaa, özellikle şu risli dönem geçsin istiyorum hemen.. merak da ediyrum tabi ama hamileliğin de tadına varmak lazım.. gerçi biraz bulantım başladı, artar mı bilmem görücez..
seniin minnoş da hızlı çıkmış...Allah korumuş gerçekten..:nazar:

kuşum ne oldu diyecektim ki açıklamışsın zaten.. :52::52::52: walla Burcum en güzeli, kendi eviniz bütçeniz olunca ayırmak her şeyi.. sonuçta kaç yaşında adam değiştiremezsin, sizi etkilemesin yeter :34::34::34:

aynen cerenim ya ama çok rahatladım heeeeee :52:

kızlar bugün arkadaşlarım gelcekti tamamen aklımdan çıkmış neyse onlar geldi sunumu hallettik çok güzel oldu perşembe günü sabah sunum var çarşamba prova yapcaz cuma sınavım var yani bu hafta çok yoğunum ama girmeye çalışcam bugün son yatış günü yarından itibaren yardırmam lazım hem sunuma hem sınava çalışcam :50:

sabah(12:30)
sahanda yumurta
2 dilim çavdar
7 zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay

akşam(18:30)
5 yk taze fasulye
salata
yarım dilimden dha az pide

o 6 saatlik arada kızlar meyvenin dibine vurduk arkdaşlarla ben kayısıyı çok yedim

3 litre su
spor yok.

mutlu akşamlar arkadaşlar:21:....14. takımdan sevgiler :16:

ebrucum selamlar cnm
:3:....bu hafta listede olacağız kısmetse ama kardeş takımımız yok henüz....kardeş takımımız olurmusunuz bizim:16:

herkese mrb.1.63 boyum 69.5 kilom ..regl olmak üzereyim biraz su topladım ama olsun......her gün bildirim yapıp motive olmak istiyorum.lütfen benide alın

chentiq'cim bugün valla çok üzüldüm ya her yer bi durgundu sıkıldım :52:

bizim haftasonu hep öyle durgun oluyor.. bazen 1-2 mesaj yazılıyor.. Bence burası gayet şen.. Bak ne demişler, üzüldüğünde kendinden daha alt seviyede olanlara bak ibret al şükret..

Haftasonları bize gel :24::24::24::24::24:

bizim haftasonu hep öyle durgun oluyor.. bazen 1-2 mesaj yazılıyor.. Bence burası gayet şen.. Bak ne demişler, üzüldüğünde kendinden daha alt seviyede olanlara bak ibret al şükret..

Haftasonları bize gel :24::24::24::24::24:

o zaman böle olduğunda 10. takımdayım kaynatırızzzz :52: maksat ortalık şenlensin :52:

Ütülerimi yaptım yatıyorum şimdi ama once dunku menumu yazayım

Sahura kalkamadım

İftar
1 kepce domates corbası
1 yemek kasıgı pilav
1 parca kuzu eti
1 parca tavuk
Salata
2 hurma
Minik bir dilim dogumgunu pastası yanında azıcık dondurma

Su 2,5 lt
Spor
2,5 saat cocuklarla avm gezmesi
Pasta ve pilav haricinde güzel menü. Gerçekten bu hafta kötü gidiyorsun canım. + istemiyorum haberin olsun. :47:

Gunaydın hanımlar
Kızlarımın kahvaltısını yaptırıp hazırlık yapıcam bugun, misafirlerim için.. Hala kimse gelmemiş , pazar keyfi mi yoksa:)
Bugün eşimin iş yerinin pikniği vardı. Mangal yapılacaktı. Yer tutmak için çıktık evden ve daha bi saat önce geldik. Öldüm öldüm yorgunluktan. Yarında bizim bebişler için kuran okuyacağız allahın izni ile. Sabah çıkacağım evden ne zaman dönerim allah bilir. :53:

dünkü menüm

02:00
1 kaşık nesfit+süt
(poşetin dibinde bukadar kalmıştı:52:)

3 tane petibör bisküvi

şekersiz çay

20:05
tepside et
(içinde kıyma,maydanoz,soğan,sarımsak,biber)

2 dilim pişmiş domates
1 pişmiş biber

2-3 parça kebap ekmeği
salata
600 ml ayran

20:45
1 fincan sade türk kahvesi

21:15
1 sade soda

22:30
1 fincan şekersiz çay

2,5 litre su

Egzersizler
21:00
1,5 saat sahilde bebek arabasıyla normal tempoda yürüyüş
Bisküvi ve kebap ekmeği haricinde güzel bir menü. Sanırım bu yemeğin adı tepsi kebabı. Çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
19 temmuz mesaj sayıları

seyyah2806: 21

burcugncy : 44

0zlem :9

20 temmez mesaj sayıları

seyyah2806: 6

burcugncy : 9

0zlem : 3:17::17:
Ellerine sağlık canım. Başka mesaj atan yok sanırım. Biran önce bu konuyu düzeltmemiz lazım. En kısa zamanda lütfen herkes çekidüzen versin paylaşımlara ve mesaj sayılarına.

gonaydın kızlar
dünkü menüm
sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 tane haşlanmış yumurta
1 salatalık 1 domates 2 tane biber
1 dilim peynir

ara 1 tane elma

öğle 1 kase nesfit yağsız sütle

ara 1 tane mavi yeşil pirinç patlağı

akşam
1 kase çorba
4 yemek kaşığı etli patlıcan yemeği
salata
1 tane ceviz içi

3 litre su
Canım Burcu' da söylemiş. Light ürünlerin bize bir faydası yok, hatta işlenmiş ve hazır gıda olduğu için zararlı bile. Afiyet olsun. Onun haricinde iyi bir menü.

kızlar bugün arkadaşlarım gelcekti tamamen aklımdan çıkmış neyse onlar geldi sunumu hallettik çok güzel oldu perşembe günü sabah sunum var çarşamba prova yapcaz cuma sınavım var yani bu hafta çok yoğunum ama girmeye çalışcam bugün son yatış günü yarından itibaren yardırmam lazım hem sunuma hem sınava çalışcam :50:
Şimdiden kolay gelsin canım sana. Sen ihmal etmezsin buraları. Arada bak unutma bizleri. :34:

kızlarrrrrrrrrrr nerelerdesinizzzzzzzzz :53:
Geldim Burcu geldim ama bugün kötü bir gün olmuş kimsecikler uğramamış.:47:

sabah(12:30)
sahanda yumurta
2 dilim çavdar
7 zeytin
yarım kk peynir
domates
salatalık
biber
şekersiz çay

akşam(18:30)
5 yk taze fasulye
salata
yarım dilimden dha az pide

o 6 saatlik arada kızlar meyvenin dibine vurduk arkdaşlarla ben kayısıyı çok yedim

3 litre su
spor yok.
Pide ve meyveler haricinde gayet iyi bir menü. Dibine vurmak derken ne kadar vurdun dibe :9:
mutlu akşamlar arkadaşlar:21:....14. takımdan sevgiler :16:

ebrucum selamlar cnm
:3:....bu hafta listede olacağız kısmetse ama kardeş takımımız yok henüz....kardeş takımımız olurmusunuz bizim:16:
Tabii ki canım ne demek seve seve kardeş takım oluruz :16:

herkese mrb.1.63 boyum 69.5 kilom ..regl olmak üzereyim biraz su topladım ama olsun......her gün bildirim yapıp motive olmak istiyorum.lütfen benide alın
Tatlım cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazman lazım. Şimdilik bizim takımın eksiği yok. Oraya yazarsan eğer ihtiyacı olan bir takım çağıracaktır seni.

kızlar hayırlı sahurlar kmse gidip gelmemiş :43:
Sana da hayırlı sahurlar canım. Bende sahurumu yapıp yatacağım birazdan.

üzülmeyesin .. 10. takımdan sevgiler :16::16::16:
:3::3::3:
Oooo hoş geldin chentiq cim. :16: Bizden de sana kocaman sevgiler. Sana en son mesaj atmıştım. Görmedin mi?

Pasta ve pilav haricinde güzel menü. Gerçekten bu hafta kötü gidiyorsun canım. + istemiyorum haberin olsun. :47:

Bugün eşimin iş yerinin pikniği vardı. Mangal yapılacaktı. Yer tutmak için çıktık evden ve daha bi saat önce geldik. Öldüm öldüm yorgunluktan. Yarında bizim bebişler için kuran okuyacağız allahın izni ile. Sabah çıkacağım evden ne zaman dönerim allah bilir. :53:

Bisküvi ve kebap ekmeği haricinde güzel bir menü. Sanırım bu yemeğin adı tepsi kebabı. Çok lezzetli oluyor. Afiyet olsun.
Ellerine sağlık canım. Başka mesaj atan yok sanırım. Biran önce bu konuyu düzeltmemiz lazım. En kısa zamanda lütfen herkes çekidüzen versin paylaşımlara ve mesaj sayılarına.

Canım Burcu' da söylemiş. Light ürünlerin bize bir faydası yok, hatta işlenmiş ve hazır gıda olduğu için zararlı bile. Afiyet olsun. Onun haricinde iyi bir menü.

Şimdiden kolay gelsin canım sana. Sen ihmal etmezsin buraları. Arada bak unutma bizleri. :34:

Geldim Burcu geldim ama bugün kötü bir gün olmuş kimsecikler uğramamış.:47:

Pide ve meyveler haricinde gayet iyi bir menü. Dibine vurmak derken ne kadar vurdun dibe :9:
Tabii ki canım ne demek seve seve kardeş takım oluruz :16:

Tatlım cuma yarışmalarına katılmak isteyenler topiğine yazman lazım. Şimdilik bizim takımın eksiği yok. Oraya yazarsan eğer ihtiyacı olan bir takım çağıracaktır seni.

Sana da hayırlı sahurlar canım. Bende sahurumu yapıp yatacağım birazdan.

Oooo hoş geldin chentiq cim. :16: Bizden de sana kocaman sevgiler. Sana en son mesaj atmıştım. Görmedin mi?

meyveler baya fazla kaptiş saymadım ama rahat 10 tane kayısı vrdır mesela erik filan da var arada :52:

o zaman böle olduğunda 10. takımdayım kaynatırızzzz :52: maksat ortalık şenlensin :52:

tabi her zaman beklerim.. ama haftasonu daha yoğun beklerim.. böyle aşağıda bir sürü üye okuyor ziyaretçi okuyor yazısını görmek istiyorum ama şimdiye kadar sadece cuma günleri oluyor bu dediğim olay. gelin gelin...

görmedim lady, bakayım bir daha..

Günaydın takımımın güzel ve çıtır hatunları :16:Herkese güzel, mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum. :54:

tabi her zaman beklerim.. ama haftasonu daha yoğun beklerim.. böyle aşağıda bir sürü üye okuyor ziyaretçi okuyor yazısını görmek istiyorum ama şimdiye kadar sadece cuma günleri oluyor bu dediğim olay. gelin gelin...

görmedim lady, bakayım bir daha..

Bizde böyle boş kalmazdı ama bugün istisna olmuş. Maşallah bizim takım şen şakraktır o dediğin altta yazan üye sayısı günün her saati kalabalık olur. Sizin oralar boş kaldığında bizde böyle seni bekleriz canım. :16:

Back
X