Odur herhalde canım bakamıyorum internet sorunum var.![]()
bu çok iyi ama kıvrak olmadığım için yapamamıştım kaptiş bugün zumba videosu önermezse bunu yapcam bende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Odur herhalde canım bakamıyorum internet sorunum var.![]()
bu çok iyi ama kıvrak olmadığım için yapamamıştım kaptiş bugün zumba videosu önermezse bunu yapcam bende![]()
Ben de kıvrak değilim Burcu zaten belimdeki bu yağlarla kıvrak olmam imkansızAma yaptıkça değişiyor diyorlar
![]()
ahahah zamanında bende öleydim canım ya eski resimlerime baktıkça kendime eziyet ettiğimi görüyorum![]()
Ay Burcu otururken kocaman bir çıkıntı oluyor. Nefret ediyorum!!![]()
Selam kızlarGelemedim dünden beri. Akşam sahuru bekleyeyim dedim. Baktım geçmişe. Ama canım hiç bişey istemedi ve sahur yapmadım. Haşlanmış yumurta vardı bi tane onu yedim ve yattım. Şimdide yine çıkmam lazım evden. Arabanını ruhsatını değiştirmem gerekiyor. Akşama da iftara davetliyiz. Yine gelmem geceyi bulur. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Dünkü menümü de yazayım unutmadan.
Sahur (03:00)
1 tane haşlanmış yumurta
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Biraz peynir, domates, salatalık
İki yemek kaşığı kadar menemen
1 fincan şekersiz çay
İftar (20:17)
1 kase mercimek çorbası
1 servis kaşığı etli pilavın sadece eti
2 servis kaşığı yeşil fasulye yemeği
Bol salata
1 tane yaprak sarması (Olmuş mu olmamış mı diye tadına baktım sadece, güzel olmamıştı)
Yine pideyi kokladım
1 fincan şekersiz sütlü nescafe
Bol su sayamadım.
Az önce minik kızımı banyo yaptırdım. Bende hemen hazırlanıp çıkacağım. Kocaman öpüyorum sizi. Erken ve yorgun olmadan gelirsem eve mutlaka gelirim.![]()
Bende özledim canım ama işlerimi bitirmek zorundayım. İnşallah yarın evdeyim ama evi görmeniz lazım köşe bucak temizlik yapmam gerekli. Temizlikten sonrada misafir çağırmaya başlayacağım. Ramazan bitmeden çağırırsam iyi olacakafiyet olsun kaptişcimözlettin ama kendini yaaaaaa
![]()
Selam kızlarGelemedim dünden beri. Akşam sahuru bekleyeyim dedim. Baktım geçmişe. Ama canım hiç bişey istemedi ve sahur yapmadım. Haşlanmış yumurta vardı bi tane onu yedim ve yattım. Şimdide yine çıkmam lazım evden. Arabanını ruhsatını değiştirmem gerekiyor. Akşama da iftara davetliyiz. Yine gelmem geceyi bulur. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Dünkü menümü de yazayım unutmadan.
1 tane haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
1 tane yaprak sarması (Olmuş mu olmamış mı diye tadına baktım sadece, güzel olmamıştı)
Yine pideyi kokladım
Bol su sayamadım.
Az önce minik kızımı banyo yaptırdım. Bende hemen hazırlanıp çıkacağım. Kocaman öpüyorum sizi. Erken ve yorgun olmadan gelirsem eve mutlaka gelirim.![]()
1 tane haşlanmış yumurta
1 fincan şekersiz çay
1 kase mercimek çorbası
Bol salata
Yine pideyi kokladım
Bol su sayamadım.
Belirli bir beslenme listesini takip etmiyoruz canım ama yememeye çalıştığımız şeyler ve kurallar tabi ki var. Yediklerimizi yazıyoruz ki sağlıksız bir durum olduğunda takım arkadaşlarımız duruma dikkat çeksin. Böylece daha düzgün besleniyoruz.geçmiş sayfaları okudum da ramazan da olmamıza rağmen menüler çok güzel hayran kaldım.1 baklava için çekilen vicdan azabı......şimdiye okuduğum topiklerden burası çok sıcak geldi bana ve çok iradeli....benimde diyete başlamam gerekiyo....hazirandan beri 3 kilo aldım.66.5 dim şimdi 69 boyuma göre kilom fazla.eşimle ramazanda film izliyoruz filmin yanında çekirdek fıstık falan mahvetti beni.sahur yapmıyoruz ama sizin menüleri okuyunca kendimi çok kötü hissettm.KIZLAR TAKİPCİNİZM BUNDAN SONRA.YAPTINIZ DİYETTE NELERE DİKKAT EDİYOSUNUZ????AZ ÇOK ANLADIM AMA BESLENME LİSTENİZ VAR MI.GEÇMİŞ SAYFALARDA BULAMADIM
Burcucugum leslie yaptim 30 dakika 50 mekik cektim daha 200 mekigim var .. bu arada cok zevkliymis leslie sevdim artik her gun yaparim
Belirli bir beslenme listesini takip etmiyoruz canım ama yememeye çalıştığımız şeyler ve kurallar tabi ki var. Yediklerimizi yazıyoruz ki sağlıksız bir durum olduğunda takım arkadaşlarımız duruma dikkat çeksin. Böylece daha düzgün besleniyoruz.
Of günlük 250 mekik ve 45 dk core rhtyms oluyor benim. İkisini birden yapamam sanırım. İkisi de karın kaslarını çok çalıştırıyor.![]()
Vallahi canim hakettik biz ben sezeyanla dogum yaptim hala bazen sizliyor ameliyat yerim ama yapicam 200 mekigide bitiricem bugunku mekigi
Canım sen doğumu ne zaman yaptın riskli durumdaysan cezanı değiştirebilirler sanırım. Sağlığından da olma.
gnel olarak yediklerimize ve içtiğimiz suya dikkat etmeye çalışıyoruz. hareket etmeye çalışıyoruz . buna benzer şeyler. birlikten kuvvet doğuyor iştegeçmiş sayfaları okudum da ramazan da olmamıza rağmen menüler çok güzel hayran kaldım.1 baklava için çekilen vicdan azabı......şimdiye okuduğum topiklerden burası çok sıcak geldi bana ve çok iradeli....benimde diyete başlamam gerekiyo....hazirandan beri 3 kilo aldım.66.5 dim şimdi 69 boyuma göre kilom fazla.eşimle ramazanda film izliyoruz filmin yanında çekirdek fıstık falan mahvetti beni.sahur yapmıyoruz ama sizin menüleri okuyunca kendimi çok kötü hissettm.KIZLAR TAKİPCİNİZM BUNDAN SONRA.YAPTINIZ DİYETTE NELERE DİKKAT EDİYOSUNUZ????AZ ÇOK ANLADIM AMA BESLENME LİSTENİZ VAR MI.GEÇMİŞ SAYFALARDA BULAMADIM
Gecen yil haziran 28 1 yil oldu ama bisey olurmu ki
Bende özledim canım ama işlerimi bitirmek zorundayım. İnşallah yarın evdeyim ama evi görmeniz lazım köşe bucak temizlik yapmam gerekli. Temizlikten sonrada misafir çağırmaya başlayacağım. Ramazan bitmeden çağırırsam iyi olacakHadi bakalım oyalanmadan daha fazla kaçayım ben. Çünkü araba eşimde ben tramvayla gideceğim. Oda nerdeyse 45 dk sürüyo
Burcucugum leslie yaptim 30 dakika 50 mekik cektim daha 200 mekigim var .. bu arada cok zevkliymis leslie sevdim artik her gun yaparim
geçmiş sayfaları okudum da ramazan da olmamıza rağmen menüler çok güzel hayran kaldım.1 baklava için çekilen vicdan azabı......şimdiye okuduğum topiklerden burası çok sıcak geldi bana ve çok iradeli....benimde diyete başlamam gerekiyo....hazirandan beri 3 kilo aldım.66.5 dim şimdi 69 boyuma göre kilom fazla.eşimle ramazanda film izliyoruz filmin yanında çekirdek fıstık falan mahvetti beni.sahur yapmıyoruz ama sizin menüleri okuyunca kendimi çok kötü hissettm.KIZLAR TAKİPCİNİZM BUNDAN SONRA.YAPTINIZ DİYETTE NELERE DİKKAT EDİYOSUNUZ????AZ ÇOK ANLADIM AMA BESLENME LİSTENİZ VAR MI.GEÇMİŞ SAYFALARDA BULAMADIM
Vallahi canim hakettik biz ben sezeyanla dogum yaptim hala bazen sizliyor ameliyat yerim ama yapicam 200 mekigide bitiricem bugunku mekigi