Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kimse ugramamıs.. Bakın bu hafta motive edemediniz beni yeterince, az önce yaramazlık yaptım:(

2 agustosta çekilcek canım. çalışmalar iyiydi ama bakalım nolcak yarın belli olcak sunum stres yaptı bende resmen :50:
Sıkma canını inşallah güzel geçer :34:
sabah(09:30)
2 dilim tam bugday ekmek arasına yağsız peynirli tost
yarım bardak şekersiz erik kompostosu

öğle(12:30)
1 porsiyon servis tavuk döner
ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası

akşam(18:30)
1 tabak yoğurtlu semiz yemeği
yeşil salata

4 litre su
2 tane maden suyu

:42::42:
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş :34:

Kimse ugramamıs.. Bakın bu hafta motive edemediniz beni yeterince, az önce yaramazlık yaptım:(

Ne yaptın? :26:

Canım acayip bir şekilde şekerli şeyler çekiyordu,ağzım acı acıydı,yediklerimden hiç tat almıyordum.Niye böyle oldu anlamadım.:50:Eşim baklava alalım dedi bende kocaman bir hayır dedim:34:

2 kaşık kadar vardı yediğim dondurma.Cezamı var azıcık yedim ama.. olmasa...:43::43:
Zaten azıcık azıcık yediklerimizden kilo alıyoruz. Damlaya damlaya göl olur misali. Ama diyet bittikten sonra koruma döneminde yiyebilirsin. Diyet yaparken dondurma cıss:20:

Gunaydin kizlarrr
Dunku menum

Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
Bol yesillik domates salatalik
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yesil cay

Ogle
Nesfit yagsiz sut

Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 yk taze fasulye
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek

3 .5 litre su 30 daki. Leslie 250 mekik
Menün harika canım. Şu ceza işi de iyi oldu herkes cezanın sayesinde spor yapıyor.

günaydın kızlar bugün erken gelemedim.
dünkü menüm

sabah(7.15)
1 kase nesfit-süt

öğle(13.30)
5 tane eti burçak bisküvi

akşam(18.30)
köfteli patatesli yemekten 3 köfte 1 yemek kaşığı kadar patates
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği

3 lt su
sabah 15 dk yürüyüş
öğleden önce 6 km
öğleden sonra 10 km

çok ama çok yürüdüm dün ayaklarıma kara sular indı belki bu yazdıklarımdan daha fazladır.
Öğlenki bisküviler ve akşamki patatesler haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun.

Kızlar siz sporu falan nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben bir türlü yapamıyorum. Vakit yetmiyor. Akşam sekiz gibi eve geliyorum. Eve geldiğimde yorgunluktan yığılıp kalıyorum, yemeğimi zor yiyorum. Bir çare bulun bana rica ediyorum. :14::14::14:
Sabah erken kalk yap diyeceğim ama sen kalkamadığın için kahvaltı bile yapamıyorsun. Mecburen akşam yapman gerekiyor. Bi şekilde dinlenip yapman lazım bence.

Zaten azıcık azıcık yediklerimizden kilo alıyoruz. Damlaya damlaya göl olur misali. Ama diyet bittikten sonra koruma döneminde yiyebilirsin. Diyet yaparken dondurma cıss:20:

Menün harika canım. Şu ceza işi de iyi oldu herkes cezanın sayesinde spor yapıyor.

Öğlenki bisküviler ve akşamki patatesler haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun.

Sabah erken kalk yap diyeceğim ama sen kalkamadığın için kahvaltı bile yapamıyorsun. Mecburen akşam yapman gerekiyor. Bi şekilde dinlenip yapman lazım bence.

Şu yemekleri tekar düzene koyayım kaptan sırada spor var :17:

Kızlar bu hafta tam bir yüz karasıyım :14: Bildiğiniz gibi kahvaltı ve öğle yemeğim yok. :17:
Akşam yemeği
3 ymek kaşıği bulgur pilavı
3 servis kaşığı bamya yemeği
3 tane taze yeşil biber

kızlar dişimi kırdım ben dün. :14:Aslında çürükmüş öyle kırılmış yemişim hatta kopan parçayı. Çok ağrı yapıyor. :14:Birazdan diş hekiminden randevu alacağım.
Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin. Bu arada gerçekten menülerin rezalet. Biran önce kendine gelmen lazım çünkü böyle gidersen kilo veremezsin hatta alabilirsin bile:47:

Kaptan bu arada mine neden ayrilmak istiyormus yaaa
Canım en son mesajında mesaj sayılarının azlığından çocuklardan ev işinden fırsat bulamadığını felan yazmış. Bende ona cevap olarak ben bunları mazeret olarak kabul etmeyeceğimi, benim 3,5 aylık bebeğimin olduğu halde sürekli buralarda olduğumu felan yazdım. Sanırım bu cevap onun hoşuna gitmedi. Gelmek istemiyorum lütfen beni takımdan çıkarın diye yazmış. Zaten deneme süresindeydi. Sorun yok yani. Ama güzel gidiyordu diyeti, menüleri iyiydi. Hatta kuralsız takımların olduğunu onlara başvurabileceğini söyledim. Sonuçta bizim kurallarımızı gelen herkes en başta kabul ediyor. Uyamadığı zamanda bir şekilde bırakıyor zaten. Dedim ya son gelenlerden Ayşenur ve Sevgi kaldı. Yeniden üye çağırmaya başlayacağım ama 12. ve 14. takım yeniden kurulduğu için onların daha çok üyeye ihtiyacı var.

Kaptan ben sana senin sözlerinle sitem ettim:)) cee deyip gidiyorsun filan, ama gercekten de senin yoklugunu ben cok hissettim kaptancım, ne yalan söyliim, oyuzden zırt pırt kaptan dön artık filan yazdım:))
Bu arada kaptancım ben 3 seferlik leslie cezam var diye biliyordum,ikimiymiş?
Üç taneydi canım. Bi tanesini yapmıştın iki kaldı o yüzden. Bende sürekli burda olmak istiyorum Tuba' cım ama arada bir böyle oluyor. İş güç iki tane çocuk olunca gerçekten boş vaktim kalmıyor. Herşeye zar zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum bile. Hele bugün rezalet bir gündü.

kızlar zor bi gündü gencay da 4 gündür süren bi baş ağrısı vardı doktora gittik boyun fıtıgından şüphelendi tomografi dedi işte sonra sunumla uğraştık 3 saate ykın. trafik vardı filan zor bi gündü yani :50:
Geçmiş olsun canım ama neden tomo istediler. MR bence daha mantıklı boyun fıtığı şüphesi için. Demek ki tam fıtıktan şüphelenmemiş. Beyin tomosu istediyse eğer. İnşallah tertemiz çıkar sonucunuz. (Bu arada ben radyolojide çalışıyordum izinden önce, o yüzden söyledim.)

24-25 temmuz----- seyyah2806

26-27 temmuz----vasthanerada

mesaj sayılrı bu arkadaşlara atılcak kızlr
Eline sağlık Burcu' cum. Yeniden düzenleyeyim listeyi. Benim bilgiler silinince gitti hepsi.

ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası

yeşil salata

4 litre su
2 tane maden suyu

Harika bir menü. Bravo :46:

Söyle bakalım ne yedin? Verelim cezanı. Ama cuma + çıkarsan daha büyük bir ceza seni bekliyor unutma sakın. :47:

Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin. Bu arada gerçekten menülerin rezalet. Biran önce kendine gelmen lazım çünkü böyle gidersen kilo veremezsin hatta alabilirsin bile:47:

Canım en son mesajında mesaj sayılarının azlığından çocuklardan ev işinden fırsat bulamadığını felan yazmış. Bende ona cevap olarak ben bunları mazeret olarak kabul etmeyeceğimi, benim 3,5 aylık bebeğimin olduğu halde sürekli buralarda olduğumu felan yazdım. Sanırım bu cevap onun hoşuna gitmedi. Gelmek istemiyorum lütfen beni takımdan çıkarın diye yazmış. Zaten deneme süresindeydi. Sorun yok yani. Ama güzel gidiyordu diyeti, menüleri iyiydi. Hatta kuralsız takımların olduğunu onlara başvurabileceğini söyledim. Sonuçta bizim kurallarımızı gelen herkes en başta kabul ediyor. Uyamadığı zamanda bir şekilde bırakıyor zaten. Dedim ya son gelenlerden Ayşenur ve Sevgi kaldı. Yeniden üye çağırmaya başlayacağım ama 12. ve 14. takım yeniden kurulduğu için onların daha çok üyeye ihtiyacı var.

Üç taneydi canım. Bi tanesini yapmıştın iki kaldı o yüzden. Bende sürekli burda olmak istiyorum Tuba' cım ama arada bir böyle oluyor. İş güç iki tane çocuk olunca gerçekten boş vaktim kalmıyor. Herşeye zar zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum bile. Hele bugün rezalet bir gündü.

Geçmiş olsun canım ama neden tomo istediler. MR bence daha mantıklı boyun fıtığı şüphesi için. Demek ki tam fıtıktan şüphelenmemiş. Beyin tomosu istediyse eğer. İnşallah tertemiz çıkar sonucunuz. (Bu arada ben radyolojide çalışıyordum izinden önce, o yüzden söyledim.)

Eline sağlık Burcu' cum. Yeniden düzenleyeyim listeyi. Benim bilgiler silinince gitti hepsi.

Söyle bakalım ne yedin? Verelim cezanı. Ama cuma + çıkarsan daha büyük bir ceza seni bekliyor unutma sakın. :47:

kaptiş bende söledim mr dha iyi olur die doktor beye ama tam olsun dedi beyin sapında bi problem olabilir dedi yinede bakalım dedi hemde ilaçlı çekilcek ama beyi sapında bi problem olsa bulantısı filan olurdu diye düşünüyorum inş. temiz çıkar kaptiş ya tam herşey düzeliyorken hastalık yıkar onu :14:

kızlar felaket bi şişlik hissediyorum kendimde yüzüğüm yine sıkıyor parmağımı neyse ben yatayım yarın laptop u da götürcem sabah giremem şimdiden toplayım yoksa kesin bişileri unuturum çok öptüm hepinizi kızlar :54:

Takımın yüz karası olmaya devam ediyorum. Bugün evden çıkarken küçük bir parça börek buldum onu atıştırdım. :17: Sanırım sahurdan kalmış. Tamamen aç durmaktan iyidir diye düşündüm. :17:

Sabah:
1 dilim ıspanaklı börek

Öğle yok ama saat 18:00 gibi şekerim düşmüştü dayanamadım bakkal gibi minik bir yer var oraya gidip ramazan pidesi aldım kenarından küçük bir parça koparıp yedim. Ya pideyi alacaktım ya da çikolata gibi bir şeyler. Pek seçeneğin olduğu bir yer değildi.

Akşam:
1 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası
1 kase sarımsak ağartmalı turşu (daha önce yapılışından bahsetmiştim hatırlayacak olursanız)
3 kaşık bulgur pilavı
2 hurma

Aslında yemekte kuru fasulye vardı ama turşuya o kadar odaklanmışım ki onu yemeyi unuttum. :37:

Su 3.5 lt oldu. Su cezamın birini silebiliriz. :34:

Yarın unutmazsam bir kaç tane badem hurma falan alayım yanıma hiç değilse onları yerim. :56:

kaptiş bende söledim mr dha iyi olur die doktor beye ama tam olsun dedi beyin sapında bi problem olabilir dedi yinede bakalım dedi hemde ilaçlı çekilcek ama beyi sapında bi problem olsa bulantısı filan olurdu diye düşünüyorum inş. temiz çıkar kaptiş ya tam herşey düzeliyorken hastalık yıkar onu :14:
inşallah iyi çıkar sonuçlar canım.

kızlar felaket bi şişlik hissediyorum kendimde yüzüğüm yine sıkıyor parmağımı neyse ben yatayım yarın laptop u da götürcem sabah giremem şimdiden toplayım yoksa kesin bişileri unuturum çok öptüm hepinizi kızlar :54:
İyi geceler canım

Takımın yüz karası olmaya devam ediyorum. Bugün evden çıkarken küçük bir parça börek buldum onu atıştırdım. :17: Sanırım sahurdan kalmış. Tamamen aç durmaktan iyidir diye düşündüm. :17:

Sabah:
1 dilim ıspanaklı börek

Öğle yok ama saat 18:00 gibi şekerim düşmüştü dayanamadım bakkal gibi minik bir yer var oraya gidip ramazan pidesi aldım kenarından küçük bir parça koparıp yedim. Ya pideyi alacaktım ya da çikolata gibi bir şeyler. Pek seçeneğin olduğu bir yer değildi.

Akşam:
1 kase sarımsak ağartmalı turşu (daha önce yapılışından bahsetmiştim hatırlayacak olursanız)
3 kaşık bulgur pilavı
2 hurma

Aslında yemekte kuru fasulye vardı ama turşuya o kadar odaklanmışım ki onu yemeyi unuttum. :37:

Yarın unutmazsam bir kaç tane badem hurma falan alayım yanıma hiç değilse onları yerim. :56:

ben bu menüye yorum yapamıcam ama dcek laf yok böle giderse hep şişman kalcksın o yağlrın fışkırcak her yerinde :47::47::47::19::19::20::20::117::117:

Farkındayım kaptan. Bu durum aslında canımı çok sıkıyor. :14:

gayet iyi sevgicim afiyet olsun :nazar:

ağır olmaz cnm yap ama fazla kaçırma :52:

bisküvi dışında iyi canm benm :52:

ayşenur kendine gel :47:

aslında bugün bana atılmıcktı canım zahmet olmazsa bugün yazacağım listedeki kişiye tekrar atr mısın?
dün iftarda annemlerde kaldım yapamadım oyuzden tarifini.

tamam canım atarım
kızlar zor bi gündü gencay da 4 gündür süren bi baş ağrısı vardı doktora gittik boyun fıtıgından şüphelendi tomografi dedi işte sonra sunumla uğraştık 3 saate ykın. trafik vardı filan zor bi gündü yani :50:
geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkar inşallah.

24-25 temmuz----- seyyah2806

26-27 temmuz----vasthanerada

mesaj sayılrı bu arkadaşlara atılcak kızlr
zaten kendime atacakmışım :1:

ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası

yeşil salata

4 litre su
2 tane maden suyu

süper menü. afiyet olsun
Kızlar biz bugun sahura kalkamadık:(
Bugun biraz halsizlik var onun için, telefonu alıp da bişe yazmak bile zor geliyor.. Suanda parktayız, kızlarımı getirdim, ay eve gitmek istiyoruuumm
sahursuz oruç tutmak çok zor
yaaa ne yaptın
şimdiden başarılar. sabaha iner şişlik inşallah.

Sabah:
1 dilim ıspanaklı börek

Akşam:
3 kaşık bulgur pilavı
2 hurma

ayşenur ben yarın oruca geri dönüyorum sen de dön biranönce böyle olmayacak . cuma günü hayal kırıklığına uğrayacağız. yanına hurma badem alma fikri güzel.
Kızlar sahurumu yaptım yatıyorum, bugun tartı gunu cok merak ediyorumm
ben bu hafta cuma tartılacağım. ben de çok merak ediyorum ve bu hafta korkuyorum. yemek saatlerim ve öğle yemeklerim çok kötüydü bu hafta

kızlar ben cuma sabahı tartılacağım dedim ama bu gün reglm bitti sanırım. bu gece sahura kalkıp yarın oruç tutacağım. öyleyse ben ne zaman tartılacağım şimdi :44: sahura kalkıp sabah tartılsam fazla çıkarım. iftardan önce tartılsam da kahvaltı ve öğle yemeği var. ne etsem bilemedim :44:

bu da benim dünkü menüm

sabah(7.15)
nesfit - süt

öğle malesef yok

ara(15.00)
2-3 tane dünden kalan bisküvilerden

akşam(20.30) annemlerde
1 tabak taze fasülye
1 kase cacık
biraz salata
1 dilim pide.

su 2 lt olmuştur ancak. öğlene kadar bişey yemem içmem yasaktı dişlerimden dolayı
yürüyüş:
sabah 15 dk
öğleden sonra:6 km.

Back
X