- 11 Mart 2013
- 1.917
- 518
- 128
canım sahura kalkmadan da tutmasaydınız keşke sağlığına zarar verme sakın. az daha dur oynasın kızçeler![]()
Valla benden bu kadar:) geldim simdi eve:) ama baya bi oynadılar yavrularım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sahura kalkmadan da tutmasaydınız keşke sağlığına zarar verme sakın. az daha dur oynasın kızçeler![]()
Sıkma canını inşallah güzel geçer2 agustosta çekilcek canım. çalışmalar iyiydi ama bakalım nolcak yarın belli olcak sunum stres yaptı bende resmen![]()
Afiyet olsun canım çok güzel olmuşsabah(09:30)
2 dilim tam bugday ekmek arasına yağsız peynirli tost
yarım bardak şekersiz erik kompostosu
öğle(12:30)
1 porsiyon servis tavuk döner
ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası
akşam(18:30)
1 tabak yoğurtlu semiz yemeği
yeşil salata
4 litre su
2 tane maden suyu
Kimse ugramamıs.. Bakın bu hafta motive edemediniz beni yeterince, az önce yaramazlık yaptım![]()
Zaten azıcık azıcık yediklerimizden kilo alıyoruz. Damlaya damlaya göl olur misali. Ama diyet bittikten sonra koruma döneminde yiyebilirsin. Diyet yaparken dondurma cıssCanım acayip bir şekilde şekerli şeyler çekiyordu,ağzım acı acıydı,yediklerimden hiç tat almıyordum.Niye böyle oldu anlamadım.Eşim baklava alalım dedi bende kocaman bir hayır dedim
2 kaşık kadar vardı yediğim dondurma.Cezamı var azıcık yedim ama.. olmasa...![]()
Menün harika canım. Şu ceza işi de iyi oldu herkes cezanın sayesinde spor yapıyor.Gunaydin kizlarrr
Dunku menum
Sabah
1 haslanmis yumurta
2 zeytin
Bol yesillik domates salatalik
1 dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
1 fincan yesil cay
Ogle
Nesfit yagsiz sut
Aksam
1 kase mercimek corbasi
4 yk taze fasulye
1 kase salata
1 dilim kepekli ekmek
3 .5 litre su 30 daki. Leslie 250 mekik
Öğlenki bisküviler ve akşamki patatesler haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun.günaydın kızlar bugün erken gelemedim.
dünkü menüm
sabah(7.15)
1 kase nesfit-süt
öğle(13.30)
5 tane eti burçak bisküvi
akşam(18.30)
köfteli patatesli yemekten 3 köfte 1 yemek kaşığı kadar patates
1 kase yoğurt
1 dilim buğday ekmeği
3 lt su
sabah 15 dk yürüyüş
öğleden önce 6 km
öğleden sonra 10 km
çok ama çok yürüdüm dün ayaklarıma kara sular indı belki bu yazdıklarımdan daha fazladır.
Sabah erken kalk yap diyeceğim ama sen kalkamadığın için kahvaltı bile yapamıyorsun. Mecburen akşam yapman gerekiyor. Bi şekilde dinlenip yapman lazım bence.Kızlar siz sporu falan nasıl yetiştiriyorsunuz? Ben bir türlü yapamıyorum. Vakit yetmiyor. Akşam sekiz gibi eve geliyorum. Eve geldiğimde yorgunluktan yığılıp kalıyorum, yemeğimi zor yiyorum. Bir çare bulun bana rica ediyorum.![]()
Kimse ugramamıs.. Bakın bu hafta motive edemediniz beni yeterince, az önce yaramazlık yaptım![]()
Sıkma canını inşallah güzel geçer
Afiyet olsun canım çok güzel olmuş
Ne yaptın? :26:
Zaten azıcık azıcık yediklerimizden kilo alıyoruz. Damlaya damlaya göl olur misali. Ama diyet bittikten sonra koruma döneminde yiyebilirsin. Diyet yaparken dondurma cıss
Menün harika canım. Şu ceza işi de iyi oldu herkes cezanın sayesinde spor yapıyor.
Öğlenki bisküviler ve akşamki patatesler haricinde çok güzel bir menü afiyet olsun.
Sabah erken kalk yap diyeceğim ama sen kalkamadığın için kahvaltı bile yapamıyorsun. Mecburen akşam yapman gerekiyor. Bi şekilde dinlenip yapman lazım bence.
Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin. Bu arada gerçekten menülerin rezalet. Biran önce kendine gelmen lazım çünkü böyle gidersen kilo veremezsin hatta alabilirsin bileKızlar bu hafta tam bir yüz karasıyımBildiğiniz gibi kahvaltı ve öğle yemeğim yok.
Akşam yemeği
3 ymek kaşıği bulgur pilavı
3 servis kaşığı bamya yemeği
3 tane taze yeşil biber
kızlar dişimi kırdım ben dün.Aslında çürükmüş öyle kırılmış yemişim hatta kopan parçayı. Çok ağrı yapıyor.
Birazdan diş hekiminden randevu alacağım.
Canım en son mesajında mesaj sayılarının azlığından çocuklardan ev işinden fırsat bulamadığını felan yazmış. Bende ona cevap olarak ben bunları mazeret olarak kabul etmeyeceğimi, benim 3,5 aylık bebeğimin olduğu halde sürekli buralarda olduğumu felan yazdım. Sanırım bu cevap onun hoşuna gitmedi. Gelmek istemiyorum lütfen beni takımdan çıkarın diye yazmış. Zaten deneme süresindeydi. Sorun yok yani. Ama güzel gidiyordu diyeti, menüleri iyiydi. Hatta kuralsız takımların olduğunu onlara başvurabileceğini söyledim. Sonuçta bizim kurallarımızı gelen herkes en başta kabul ediyor. Uyamadığı zamanda bir şekilde bırakıyor zaten. Dedim ya son gelenlerden Ayşenur ve Sevgi kaldı. Yeniden üye çağırmaya başlayacağım ama 12. ve 14. takım yeniden kurulduğu için onların daha çok üyeye ihtiyacı var.Kaptan bu arada mine neden ayrilmak istiyormus yaaa
Üç taneydi canım. Bi tanesini yapmıştın iki kaldı o yüzden. Bende sürekli burda olmak istiyorum Tuba' cım ama arada bir böyle oluyor. İş güç iki tane çocuk olunca gerçekten boş vaktim kalmıyor. Herşeye zar zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum bile. Hele bugün rezalet bir gündü.Kaptan ben sana senin sözlerinle sitem ettim:)) cee deyip gidiyorsun filan, ama gercekten de senin yoklugunu ben cok hissettim kaptancım, ne yalan söyliim, oyuzden zırt pırt kaptan dön artık filan yazdım:))
Bu arada kaptancım ben 3 seferlik leslie cezam var diye biliyordum,ikimiymiş?
Geçmiş olsun canım ama neden tomo istediler. MR bence daha mantıklı boyun fıtığı şüphesi için. Demek ki tam fıtıktan şüphelenmemiş. Beyin tomosu istediyse eğer. İnşallah tertemiz çıkar sonucunuz. (Bu arada ben radyolojide çalışıyordum izinden önce, o yüzden söyledim.)kızlar zor bi gündü gencay da 4 gündür süren bi baş ağrısı vardı doktora gittik boyun fıtıgından şüphelendi tomografi dedi işte sonra sunumla uğraştık 3 saate ykın. trafik vardı filan zor bi gündü yani![]()
Eline sağlık Burcu' cum. Yeniden düzenleyeyim listeyi. Benim bilgiler silinince gitti hepsi.
24-25 temmuz----- seyyah2806
26-27 temmuz----vasthanerada
mesaj sayılrı bu arkadaşlara atılcak kızlr
Harika bir menü. Bravosabah(09:30)
ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası
yeşil salata
4 litre su
2 tane maden suyu
Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin. Bu arada gerçekten menülerin rezalet. Biran önce kendine gelmen lazım çünkü böyle gidersen kilo veremezsin hatta alabilirsin bile
Canım en son mesajında mesaj sayılarının azlığından çocuklardan ev işinden fırsat bulamadığını felan yazmış. Bende ona cevap olarak ben bunları mazeret olarak kabul etmeyeceğimi, benim 3,5 aylık bebeğimin olduğu halde sürekli buralarda olduğumu felan yazdım. Sanırım bu cevap onun hoşuna gitmedi. Gelmek istemiyorum lütfen beni takımdan çıkarın diye yazmış. Zaten deneme süresindeydi. Sorun yok yani. Ama güzel gidiyordu diyeti, menüleri iyiydi. Hatta kuralsız takımların olduğunu onlara başvurabileceğini söyledim. Sonuçta bizim kurallarımızı gelen herkes en başta kabul ediyor. Uyamadığı zamanda bir şekilde bırakıyor zaten. Dedim ya son gelenlerden Ayşenur ve Sevgi kaldı. Yeniden üye çağırmaya başlayacağım ama 12. ve 14. takım yeniden kurulduğu için onların daha çok üyeye ihtiyacı var.
Üç taneydi canım. Bi tanesini yapmıştın iki kaldı o yüzden. Bende sürekli burda olmak istiyorum Tuba' cım ama arada bir böyle oluyor. İş güç iki tane çocuk olunca gerçekten boş vaktim kalmıyor. Herşeye zar zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum bile. Hele bugün rezalet bir gündü.
Geçmiş olsun canım ama neden tomo istediler. MR bence daha mantıklı boyun fıtığı şüphesi için. Demek ki tam fıtıktan şüphelenmemiş. Beyin tomosu istediyse eğer. İnşallah tertemiz çıkar sonucunuz. (Bu arada ben radyolojide çalışıyordum izinden önce, o yüzden söyledim.)
Eline sağlık Burcu' cum. Yeniden düzenleyeyim listeyi. Benim bilgiler silinince gitti hepsi.
Harika bir menü. Bravo
Söyle bakalım ne yedin? Verelim cezanı. Ama cuma + çıkarsan daha büyük bir ceza seni bekliyor unutma sakın.![]()
inşallah iyi çıkar sonuçlar canım.kaptiş bende söledim mr dha iyi olur die doktor beye ama tam olsun dedi beyin sapında bi problem olabilir dedi yinede bakalım dedi hemde ilaçlı çekilcek ama beyi sapında bi problem olsa bulantısı filan olurdu diye düşünüyorum inş. temiz çıkar kaptiş ya tam herşey düzeliyorken hastalık yıkar onu![]()
İyi geceler canımkızlar felaket bi şişlik hissediyorum kendimde yüzüğüm yine sıkıyor parmağımı neyse ben yatayım yarın laptop u da götürcem sabah giremem şimdiden toplayım yoksa kesin bişileri unuturum çok öptüm hepinizi kızlar![]()
Takımın yüz karası olmaya devam ediyorum. Bugün evden çıkarken küçük bir parça börek buldum onu atıştırdım.Sanırım sahurdan kalmış. Tamamen aç durmaktan iyidir diye düşündüm.
Sabah:
1 dilim ıspanaklı börek
Öğle yok ama saat 18:00 gibi şekerim düşmüştü dayanamadım bakkal gibi minik bir yer var oraya gidip ramazan pidesi aldım kenarından küçük bir parça koparıp yedim. Ya pideyi alacaktım ya da çikolata gibi bir şeyler. Pek seçeneğin olduğu bir yer değildi.
Akşam:
1 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası
1 kase sarımsak ağartmalı turşu (daha önce yapılışından bahsetmiştim hatırlayacak olursanız)
3 kaşık bulgur pilavı
2 hurma
Aslında yemekte kuru fasulye vardı ama turşuya o kadar odaklanmışım ki onu yemeyi unuttum.
Su 3.5 lt oldu. Su cezamın birini silebiliriz.
Yarın unutmazsam bir kaç tane badem hurma falan alayım yanıma hiç değilse onları yerim.![]()
Geçmiş olsun canım. Umarım biran önce düzelirsin. Bu arada gerçekten menülerin rezalet. Biran önce kendine gelmen lazım çünkü böyle gidersen kilo veremezsin hatta alabilirsin bile
Canım en son mesajında mesaj sayılarının azlığından çocuklardan ev işinden fırsat bulamadığını felan yazmış. Bende ona cevap olarak ben bunları mazeret olarak kabul etmeyeceğimi, benim 3,5 aylık bebeğimin olduğu halde sürekli buralarda olduğumu felan yazdım. Sanırım bu cevap onun hoşuna gitmedi. Gelmek istemiyorum lütfen beni takımdan çıkarın diye yazmış. Zaten deneme süresindeydi. Sorun yok yani. Ama güzel gidiyordu diyeti, menüleri iyiydi. Hatta kuralsız takımların olduğunu onlara başvurabileceğini söyledim. Sonuçta bizim kurallarımızı gelen herkes en başta kabul ediyor. Uyamadığı zamanda bir şekilde bırakıyor zaten. Dedim ya son gelenlerden Ayşenur ve Sevgi kaldı. Yeniden üye çağırmaya başlayacağım ama 12. ve 14. takım yeniden kurulduğu için onların daha çok üyeye ihtiyacı var.
Üç taneydi canım. Bi tanesini yapmıştın iki kaldı o yüzden. Bende sürekli burda olmak istiyorum Tuba' cım ama arada bir böyle oluyor. İş güç iki tane çocuk olunca gerçekten boş vaktim kalmıyor. Herşeye zar zor yetişiyorum hatta yetişemiyorum bile. Hele bugün rezalet bir gündü.
Geçmiş olsun canım ama neden tomo istediler. MR bence daha mantıklı boyun fıtığı şüphesi için. Demek ki tam fıtıktan şüphelenmemiş. Beyin tomosu istediyse eğer. İnşallah tertemiz çıkar sonucunuz. (Bu arada ben radyolojide çalışıyordum izinden önce, o yüzden söyledim.)
Harika bir menü. Bravo
Söyle bakalım ne yedin? Verelim cezanı. Ama cuma + çıkarsan daha büyük bir ceza seni bekliyor unutma sakın.![]()
ben bu menüye yorum yapamıcam ama dcek laf yok böle giderse hep şişman kalcksın o yağlrın fışkırcak her yerinde:117::117:
dün iftarda annemlerde kaldım yapamadım oyuzden tarifini.gayet iyi sevgicim afiyet olsun
ağır olmaz cnm yap ama fazla kaçırma
bisküvi dışında iyi canm benm
ayşenur kendine gel
aslında bugün bana atılmıcktı canım zahmet olmazsa bugün yazacağım listedeki kişiye tekrar atr mısın?
geçmiş olsun sonuçlar iyi çıkar inşallah.kızlar zor bi gündü gencay da 4 gündür süren bi baş ağrısı vardı doktora gittik boyun fıtıgından şüphelendi tomografi dedi işte sonra sunumla uğraştık 3 saate ykın. trafik vardı filan zor bi gündü yani![]()
zaten kendime atacakmışım
24-25 temmuz----- seyyah2806
26-27 temmuz----vasthanerada
mesaj sayılrı bu arkadaşlara atılcak kızlr
süper menü. afiyet olsunsabah(09:30)
ayran
el ayasının yarısı pide
domates salatası
yeşil salata
4 litre su
2 tane maden suyu
sahursuz oruç tutmak çok zorKızlar biz bugun sahura kalkamadık![]()
Bugun biraz halsizlik var onun için, telefonu alıp da bişe yazmak bile zor geliyor.. Suanda parktayız, kızlarımı getirdim, ay eve gitmek istiyoruuumm
yaaa ne yaptınKimse ugramamıs.. Bakın bu hafta motive edemediniz beni yeterince, az önce yaramazlık yaptım![]()
şimdiden başarılar. sabaha iner şişlik inşallah.kızlar felaket bi şişlik hissediyorum kendimde yüzüğüm yine sıkıyor parmağımı neyse ben yatayım yarın laptop u da götürcem sabah giremem şimdiden toplayım yoksa kesin bişileri unuturum çok öptüm hepinizi kızlar![]()
ayşenur ben yarın oruca geri dönüyorum sen de dön biranönce böyle olmayacak . cuma günü hayal kırıklığına uğrayacağız. yanına hurma badem alma fikri güzel.Takımın yüz karası olmaya devam ediyorum. Bugün evden çıkarken küçük bir parça börek buldum onu atıştırdım.Sanırım sahurdan kalmış. Tamamen aç durmaktan iyidir diye düşündüm.
Sabah:
1 dilim ıspanaklı börek
Öğle yok ama saat 18:00 gibi şekerim düşmüştü dayanamadım bakkal gibi minik bir yer var oraya gidip ramazan pidesi aldım kenarından küçük bir parça koparıp yedim. Ya pideyi alacaktım ya da çikolata gibi bir şeyler. Pek seçeneğin olduğu bir yer değildi.
Akşam:
1 kepçe yoğurtlu bulgur çorbası
1 kase sarımsak ağartmalı turşu (daha önce yapılışından bahsetmiştim hatırlayacak olursanız)
3 kaşık bulgur pilavı
2 hurma
Aslında yemekte kuru fasulye vardı ama turşuya o kadar odaklanmışım ki onu yemeyi unuttum.
Su 3.5 lt oldu. Su cezamın birini silebiliriz.
Yarın unutmazsam bir kaç tane badem hurma falan alayım yanıma hiç değilse onları yerim.![]()
ben bu hafta cuma tartılacağım. ben de çok merak ediyorum ve bu hafta korkuyorum. yemek saatlerim ve öğle yemeklerim çok kötüydü bu haftaKızlar sahurumu yaptım yatıyorum, bugun tartı gunu cok merak ediyorumm