Canım benimde ilk 2 ay katkıda bulundu ama şimdi sorma dün kocişle ayıptır soylemesi 400 liralık alışveriş yaptım bütün pantolonlar düşüyor popodan

57 ye düşeyim gardırobu yenilicem ama olsun bunlar tatlı harcamalar yapcak bişi yok :)
Ben hiç içli köfte yemedim eşim seviyor ama merak etmedim hiç tadını haşlamaysa sorun yok o zmn tatlım
Canım menün gayet güzel bence 1 dilim kekten bir şey olmaz kac kilo verdin bu arada,ben artık canımın cektiği seylerin tadına bakıyorum çünkü ben sağlıklı besleniyorum ve hayat boyunca kendimi güzel şeylerden alı koyamam diyetisyenler de böyle söylüyor eğer her şeyden mahrum edersen kendini sıkılıp bırakırsın ve daha fazlasını almaya mahkum olursun

Yulaf super bir besin gerçekten ben uzun zamandır yiyorum
Tatlım super bir gün olmuş senin için izmirdemisin sen :)
canım geçmiş olsun zaten yürürken sakız çiğneme göbeği şişiriyormus ve ara öğün yapıp yazmayı mı unuttun yapmadıysan önemli çok aç kalmasın met. hızın düşer
kuzum kuzum ara öğünlerin gene yok senin
yaptığın spor bisküvileri görmezden gelmemi sağladı tebrikler :)
Burcum ne oluyor sana surda düğüne ne kadar kaldı cuma bildirim var bugün yrn dikka et hadi bak ben 38 beden oldum dün kocam bana mercan renkli paçaları fermuarlı pantolan aldı