Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menümm
sabah11 yumurta peynir kk kadar
az kıvırcık 2 dilim tam buğday
öğle 14 bi kase tarhana
akşam 18 30
tarhana bi kepçe
az patates yemeği bi kepçe kuru fasulye
salata 3 kaşık yoğurt
spor yok 2 itre su
No patates :)

Günaydın kızlar :) Herkese keyifli haftasonları diliyorum...bugün tayinimi kutlamak için kardeşimle dışarı çıkıcaz:32: e haliyle dışarıda yiyip içicez anlayacağınız bugün tehlikeli birgün benim için ama elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıcammm

Canımm hayırlı olsun nereye çıktı tayinin belki söylemişsindirde ben kaçırmışımdır :))

Eda'cim nasilsin? Nasil gidiyor?;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hahaha :D canım güldürdün beni ya walla demi bu hale mi gelecektik :p olsun zayıflayınca yeriz yine tebrik ediyorum seni rakipp harika

Canımmm tşkkurler. Vallaaa incecik fit Bi hatun olunca dışarı çıktığımda gündüz se 1 porsiyon profiterol yiycem nasılsa, zayıfladıktan sonra herşeyi ölçülü olarak rahatça tuketebilces, hem fiziğimiz yağlı sarkık olmayacak hemde tatlımız midemizde olucak. Ve gün içerisinde yapacağım 1 saatlik spor ,yürüyüş vs ile günümü dengelemiş olucam. Beyaz ekmeği yemiyorum artık, su içiyorum, çok güzel alışkanlıklar kazandım bile. İnşallah hep böyle devam edecek :)

Ölçülü yerden kısır sorun değil. Tabi başka şeyler yememek gerekiyor yanında kurabiye v.s tarzı. :-)

Kuzende kısırı çok güzel yapar. Bi tabak kısır yesem ve günü kapatsam nasıl olur. Sabah kahvaltısı ve kısır. Aradada biraz kuruyemiş atıştırdım.

İyiyim canım:) sen nasılsın..ben galiba karataycı olecem :)) iki haftada 1 kilo verince yeni arayışlara yöneldim :)

Bende kabizlikli ugrasiyorum cnm.
Sende bir onceki hafta sabittin dimi?
Yine birlikte deneyelim cnm.daha dirayetli ve zevkli oluyor.;) sporda oyle:)

Kuzende kısırı çok güzel yapar. Bi tabak kısır yesem ve günü kapatsam nasıl olur. Sabah kahvaltısı ve kısır. Aradada biraz kuruyemiş atıştırdım.

Afiyet olsun cnm.bende cok severim.cnm cekmedi desem yalan olur.;)

Gunaydin kizlar
Dunku menum

Sabah 9.30
2 dilim kepekli ekmek
1 dilim ezine peyniri
5 zeytin. Hs. Yumurta
Bol yesillik domates salatalik
1 fincan yesil cay

Ara kuru incir turk kahvesi

Ogle
1 kase sebze corbasi
3 yk etli patkican yemegi

Aksam 18.00
1 buyuk kase tavuklu salata

3 litre su 30 dk tempolu yuruyus

Sevgicim gayet iyi gidiyorsun sen.

Günaydın kızlar :) Herkese keyifli haftasonları diliyorum...bugün tayinimi kutlamak için kardeşimle dışarı çıkıcaz:32: e haliyle dışarıda yiyip içicez anlayacağınız bugün tehlikeli birgün benim için ama elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışıcammm

Hayırlısı olsun canım.

Canımmm tşkkurler. Vallaaa incecik fit Bi hatun olunca dışarı çıktığımda gündüz se 1 porsiyon profiterol yiycem nasılsa, zayıfladıktan sonra herşeyi ölçülü olarak rahatça tuketebilces, hem fiziğimiz yağlı sarkık olmayacak hemde tatlımız midemizde olucak. Ve gün içerisinde yapacağım 1 saatlik spor ,yürüyüş vs ile günümü dengelemiş olucam. Beyaz ekmeği yemiyorum artık, su içiyorum, çok güzel alışkanlıklar kazandım bile. İnşallah hep böyle devam edecek :)

:-). Ben de böyle düşünüyorum ya. Fit olsam bile bulduğumu her an yemiycem dikkat etcem ins. Diyet diye başladık ama gerçekten sağlıklı yaşamaya başladık. Bol bol şu içiyorum spor yapıyorum. Ekmek hiç yemiyorum. Şekeri bıraktım. Daha ne olsun :-)

Günaydınlar kızlar...
Keyifli haftasonları hepinize..ben çalışıyorum tabi ki bugünde :)

Kızlar karatayı inceliyorum bi kaç gündür iki yada iki bucuk ögün diyo..ve benim aklıma yatan çok güzel izahları var..iki ögün yapsam ne olur ki metabolik açıdan yani..? :)

Canım bende karatayi dinleyerek iki ogün yapiyordum. Şu ara oruç tuttuğum için mecburen iki ogün yapıyorum. Güzel kilolar verdim. ama hiç kaçamak yapmadım. Sporumu aksatmadim metabolizmam etkilenmedi. Ama arkadaşların iki ogün olmaz demeleri sonucu hafif bir ogün daha koydum bazen. Yoğurt salata gibi.

selam kızlar bugünkü menüm biraz fena oldu sabahtan da yazmıştım ya...

Sabah: 9:00
1,5 dilim tb
domates salatalık 1 kk peynir ve salça çay

ara :12:30
karamelli milkshake

öğlen 13:30
1 kase yuvalama çorbası avuç içi kadar pide
1 içli köfte
yarım porsiyon patlıcanlı kebap 1 lavaş

ara 15:00
1 sahlep

ara 17:00
türk kahvesi ve tarçınlı yeşil çay

akşam 19:00
1 kase enginar

mazeretim vaaar tayinimi ıslattık bir daha bu hafta kaçamak yok söz kızlar...gün içerisinde bolca yürüdüm bol su var

:-). Ben de böyle düşünüyorum ya. Fit olsam bile bulduğumu her an yemiycem dikkat etcem ins. Diyet diye başladık ama gerçekten sağlıklı yaşamaya başladık. Bol bol şu içiyorum spor yapıyorum. Ekmek hiç yemiyorum. Şekeri bıraktım. Daha ne olsun :-)

aynen canım,inş hep bu şekilde devam eder bu alışkanlıklarımız :)

Menüm,

10.00
1 fincan limonlu çay
Biberli omlet
Avuç içi kadar lor
Salatalık
4 zeytin
2dilim kızarmış tb

14.00
1 fincan sütlü kahve

19.00
Biraz menemen
2 yk yoğurt
2 yk bulgur pilavı
1 dilim tb

1.5 litre su
Dışardaydım avm de baya dolandık,sonra dışarda da yürüdük, 2 saat yavaş yürüdüm yani :)

Hayırlısı olsun canım.
teşekkürler canım :)

No patates :)

Canımm hayırlı olsun nereye çıktı tayinin belki söylemişsindirde ben kaçırmışımdır :))
teşekkürler Edaaa :) il içi tayin aynı ilin içinde daha merkezi bir yere geçtim cnm inş hayırlı olur bakalım

evet canım aynen öyleeee:52:

Menüm,

10.00
1 fincan limonlu çay
Biberli omlet
Avuç içi kadar lor
Salatalık
4 zeytin
2dilim kızarmış tb

14.00
1 fincan sütlü kahve

19.00
Biraz menemen
2 yk yoğurt
2 yk bulgur pilavı
1 dilim tb

1.5 litre su
Dışardaydım avm de baya dolandık,sonra dışarda da yürüdük, 2 saat yavaş yürüdüm yani :)
akşamki ekmek olmasa da olurmuş afiyet olsun

Back
X