• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Şöyle bir saatliğine uzanayım diye düşünüyorum ama sahura uyanamayız diye de korkuyorum. Yatmadan bir göz atayım dedim sen denk geldin. Bugün zaten bir senle karşılaştık. Sende olmasan kendi kendime konuşup duracaktım :9:

evet şimdi yatarsan uyanamama ihtimalin yüksek :D evet ya al benden de o kadar canımm neyse ki denk geliyoruz ;)

Slm bebekler menümü paylaşayım

Sahur

1,5 dilim kızarmış ek

Üzerine tereyağı ve salça sürdüm

Yanına salata ve 1 kk peynir

3-4 kaşık erişte

Çay

İftar

1 kase tarhana çorbası

1 hurma 3 zeytin

1 kase yoğurtlu patlıcan yemeği

1 dilim pide

2 dilim kavun

Soğuk soda içicem çünkü pide yemiyordum fazla geldii of kızlar moralim çok bozuk bgn oruç ağız annemle tartıştık çok alıngan oldu çoğu zaman iyi anlaşıyoruz ama bazen böyle oluyor çok sinir oluyorum bu halim de yememe yansıdı malesef

bozma moralini tatlımm, düzelir :) kızınca yemekten mi çıkartysn hıncını :) hoş ben Bi fazlalık görmedim menünde :)

O zaman ne yapacaksın iftarda çok yemeyeceksin. Saat 1 e kadar acıkmıyorsan demek ki iftarını çok yapıyorsun. Bu hafta senden düzenli menüler bekliyoruz o zaman. İkide birde hatırlatayım sana da bilinç altına yer etsin. Unutma bu hafta mutlaka kilo vermen lazımmmmm :52:

Ben hiç sevmiyorum kadınlar kulübünün uygulamasını. Telefondan girdiğim zaman bile normal siteyi açıyorum zor oluyor ama uygulama bir işe yaramıyor. Etrafında yok mu normal bir pc, tablet ya da diz üstü. Bende merak ettim şimdi senin fotoları. Ayrıca diyet döneminde mutlaka her hafta fotoğraf çektir. İlerde çok mutlu oluyor insan nasıl zayıfladığını görünce.

Menün karışık olmuş canım yaaa. Tereyağ, erişte sahurda olmamış. Bir dilim pideden bişey olmazdı ama çorbada yemişsin. İkisi bir arada olunca olmamış. Sodanı sade iç, meyveliler sakıncalı diyette.

Çok iddialıyım ama bu iftarda kaçırdım ipin ucunu. Bende peynirli ve kıymalı pide yedim. Hatta o kadar gözüm döndü ki ne kadar yediğimi bile saymadım. Üzerine kola ve iki dilimde şöbiyet yedimmmm :26::26::50::53:

Benim de bunları yakmam lazım. Nasıl olur bilmiyorum ama mutlaka gitmeli bu fazlalıklar. :14:

canım laptop bozuk benim tamire vermem gerek ama vermedim uzun zamandır. Gidip girebileceğim biri yok cidden. Yakın arkadaşım var onunda neti yok :) ben istanbulda yaşıyorum ama arkadaşlarım çok kalmadı burda , ya izmirdeler ya başka Bi ilde, Komşularla da samimi değilim öyle :) ben Bi link vereyim siz ordan bakın :D

Günaydınlar, hemen dünkü menümü paylaşıyorum.

Sabah 10.30
1 domates, 5 köy biberi ve 1 yumurtadan oluşan menemen.
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir (bi vitamin eksikliği mi var bilemedim. Canım fen halde peynir istiyor. Ara ara oluyor ben de bu. Peynire ayrı bir düşkünlüğümde yok aslında.
2 tb ekmek

Ara
1 nektar
biraz yeşil üzüm

Öğlen ve Akşam 16.00
salata ve 8-9 tane hamsi

Ara 18.00
1 çay bardağı fındık
kuru kayısı
kayısının sayısını bilmiyorum ama biraz fazla yedim

su 2 lt.

Kızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi :16:

Kızlar hedefim haftaya 900 gram vermek. Hatta motive olmak için kilo çizelgemi de ona göre düzenlemedim. Yani istediğim kiloyu verirsem 78.200 olacağım. Yani toplam da 7.5 kilo vermiş oluyorum. Ne harika dimi :16:

vuuuuu 7.5 kilo az buz değil hani :) tebrik ederim canım,

Uyandım allaha şükür ama gözlerim kapanıyor hâlâ :52:
iyi uyanabilmişsin tatlım o yorgunluğa normal...
bozma moralini tatlımm, düzelir :) kızınca yemekten mi çıkartysn hıncını :) hoş ben Bi fazlalık görmedim menünde :)
inş canım bazen sabır işi gerçekten...evet ya duygularım yememde etkili oluyor malesef dün oyle canım sıkkın olunca pideden çıkardım galiba normalde hiç yemiyordum ve yine yemeyecektim...

http://instagram.com/eminebiricik#

BU linktede benim resimleri mm varrr :):) merak edenler baksn
Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

waaw seni çıtır hatun güzellik seni maşallah :)))

Günaydınlar, hemen dünkü menümü paylaşıyorum.

Sabah 10.30
1 domates, 5 köy biberi ve 1 yumurtadan oluşan menemen.
1 domates
1 salatalık
2 kk peynir (bi vitamin eksikliği mi var bilemedim. Canım fen halde peynir istiyor. Ara ara oluyor ben de bu. Peynire ayrı bir düşkünlüğümde yok aslında.
2 tb ekmek

Ara
1 nektar
biraz yeşil üzüm

Öğlen ve Akşam 16.00
salata ve 8-9 tane hamsi

Ara 18.00
1 çay bardağı fındık
kuru kayısı
kayısının sayısını bilmiyorum ama biraz fazla yedim

su 2 lt.
afiyet olsun canım menün fena değil
çok harika gerçekten hadi o zaman hedefe ulaşma vakti ;)
Nasıl o kdar kilo aldım anlamıyorum. Zaten zayıf değildim, balıktım. Ama neredeyse obez olup öyle kalacaktım. Allah korusun. Tam zamanında tanıştım takımla....:16::16:

bazen ipin ucu kaçabiliyor

Selam millet, butun gecmişi okudum, aklımda kalan ebrunun yediği şöbiyetler:)) uçmuşsun ebru, bu hafta yarış benim lehime olacak, nihahahahahah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugünkü menümü paylaşayım şuanj kimsecikler yok ama umuyorum ki birazdan menülerinizle burada olacaksınız :DD

sahur

1,5 dilim kızarmış tb
salata
1 haşlanmış yumurta peynir ve çay

iftar

1 kase tarhana çorbası
3 zeytin
1 servis kaşığı mantı yanında nohut
az bişi tavuk

of kızlar ya babam gelirken tatlı almış iki seceneğim vardı profiterol ve kazandibi ben kazandibini seçtim tabi sütlü diye gerçi hiç tatlı yememem lazım biliyorum ama bugünlük yiyeceğim artık mazur görün :37:

bugünkü menümü paylaşayım şuanj kimsecikler yok ama umuyorum ki birazdan menülerinizle burada olacaksınız :DD

sahur

1,5 dilim kızarmış tb
salata
1 haşlanmış yumurta peynir ve çay

iftar

1 kase tarhana çorbası
3 zeytin
1 servis kaşığı mantı yanında nohut
az bişi tavuk

of kızlar ya babam gelirken tatlı almış iki seceneğim vardı profiterol ve kazandibi ben kazandibini seçtim tabi sütlü diye gerçi hiç tatlı yememem lazım biliyorum ama bugünlük yiyeceğim artık mazur görün :37:

Tatlı olmasa iyiymiş canımm...

Back
X