- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Sen zaten çözümü biliyorsun. Geç vakitte hiç bir şey yemeyeceksin. Yaz dönemi en geç 18:30-19:00 da, kış dönemi ise 17:00-18:00 den sonra hiç bir şey yemeyeceksin. Üzerine de spor yaparsan kilo felan kalmaz hiç bir yerinde.Hımm... 60 olunca şöyle yapayım dedim mesala pasta çukulata.. Canım çekti bunları gündüz yiyeyim gece misafirliğinde falan değil.. Ve haftada 2çukalata olmasın mesala.. Ya ben zaten çok hamur işi yapan insan değilim eşim de bende makarna sevmeyiz ayda bir Poğaça ayda böğreni yaparım :) ekmekte yemem ben şeker de kullanmıyoru. :):) yani bunları bırakıp herkes kilo veriyor :) ben zaten yemiyordum :) ben sadece gece saat kaç olursa olsun eşim yemek yiyorsa bende yiyordum:) evlendiğim zamandan 3kilo daha zayıfım şuam :) Üniversite de kızartmalardan makarnadan aldım kilo :) neyse :) bakalım nasıl vereceksem bu kiloları :)
Hazır gıdaların hepsi zararlı. Canan Karatay ın söylediklerini biraz inceleyin. Eğer paketlenmişse bir gıda benim düşünceme göre hiç bir faydası yok aksine zararı var. Önemli olan işlenmemiş ve doğal gıdalar.Ben de çok seviyorum o büskiviyi :) aynını torku çıkarmış içinde glikoz yok ve tadı daha güZel :) ama yesem mi bilmiyorum bi de her yer de yok ya.. Daha yeni çıktı galiba :)