Hoşbulduk Yağmur, ne güzel adın var senin öyle.
Hoş bulduk Edacığım, çocukken ben de gitmiştim Kuran kursuna, farklı bir alfabe öğrenmeyi çok istemiştim. Ama o kadar hiperaktiftim ki 20 kişilik sınıfta ağır ağır ağır ve ağır ilerleyen derslere dayanamayıp bıraktım. Herkes farklı seviyede olduğu için bütünlük olmuyordu. :)
Merhaba Gönül.

27 yaşımdayım, 1.66 boy, kilo 80'in alt sınırlarında bir inip bir çıkıyor.

Benim yarışmadaki hedefim 60 olacak ama aslında en az 55 istiyorum. Dün gece de içime bir şeytan girdi, 50 olsam bir daha kilo almamın daha zor olacağını söyledi durdu.

Ama o şimdilik hayal...
Umarım dönersin. Kilo, boy yakın, rakibim olursun.
Herkes harika kilolar vermiş.

Süpersiniz kızlar. Hele o kadar kaçamak yapmanıza rağmen bu kadar verdiyseniz kaçamaksız halinizi düşünemiyorum.
Bir de bir şey diyeceğim sizlere... Dün başarı hikayelerini okurken bir başlık gördüm. Aslında o kişinin kendi hikayesi değil ama yurt dışındaki bir programdan bahsetmiş. Adı extreme weight loss. Bu programda bir kişi üzerine odaklanıyorlar. Morbid obez insanları seçiyorlarlar ve bir yıl boyunca onu çalıştırıyorlar. Süreci ve sonucu izleyebiliyoruz programdan. İngilizceniz varsa hoşunuza gideceğini düşünüyorum. Ben dün akşam bir bölüm izleyeyim dedim 2:15'te yattım.

Bölümler genelde 1 saat 20 dakika, ama ilk sezonlar 45 dakika da oluyor.