Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canlar ee hadi bakalım gelin artık ..bu sabah mutluyum halimize çok şükür ..az önce ufak bir yürüyüş yaptım ..kahvemi içiyorum şimdi..
:kahve:
Haydi bakalım kaçamak yapanlar gelin toplaşalım Cuma'ya daha çok var:KK48:

Günaydın döne ..baklava konusunda seni tebrik ederim:KK9: ilk önce ..eskiden olsa oooo sabah ilk işim tepsiden baklava çalmak olurdu annemize yakalanmadan kardeşimle
Ya ben de aynen yarum tepsiyi kendim yerdim üzerine de börek mörek ne bulursam. Gece halamlara gittik, 3 kıymalı börek, 3 kabaklı börek, çizkek, baklava, Allahım 1 tabağa 3 kişilik doldurdular, geberecektim yeminle ya. Yemiycrö diyorum kızıyorlar küserim diyorlar konuşmam diyorlar ne olacak bu halimiz insanları da kırıyoruz ister istemez. Hele rejimdeyim deyince ısrarlar daha da artıyor. Kv den kaçtım halam başladı, neyse az fireyle kurtuldum gene 1 dilim karpuz, 2 kirazla kurtuldum. Ama börek bana baktııı çizkek beni ye bi kerecikten bişi olmaz döneee ye beniii yeni beniiiii dedi durdu rüyalarıma girdi alim Allah :D :D

Ya ben de aynen yarum tepsiyi kendim yerdim üzerine de börek mörek ne bulursam. Gece halamlara gittik, 3 kıymalı börek, 3 kabaklı börek, çizkek, baklava, Allahım 1 tabağa 3 kişilik doldurdular, geberecektim yeminle ya. Yemiycrö diyorum kızıyorlar küserim diyorlar konuşmam diyorlar ne olacak bu halimiz insanları da kırıyoruz ister istemez. Hele rejimdeyim deyince ısrarlar daha da artıyor. Kv den kaçtım halam başladı, neyse az fireyle kurtuldum gene 1 dilim karpuz, 2 kirazla kurtuldum. Ama börek bana baktııı çizkek beni ye bi kerecikten bişi olmaz döneee ye beniii yeni beniiiii dedi durdu rüyalarıma girdi alim Allah :KK70: :KK70:
İyi yapmışsın ben de spora kafayı taktıysam artık rüyamda spor yapıyordum :halay:rüya da kalmasın da:KK48:
Boşver ya zayıflayınca yersin az birşey ..

Dedem yatalak benim ona gittik dün, gene gideriz bugün, üzülüyorum bayramda yalnız kalmasın. Bitti sayılır yani. Bayramı noktaladık. Nice bayramlara tabi. Yeme içme sıkıntımız olmasa. Ya inşallah eylüle hedefime inerim tatile gitcez dombili dombili dolaşmak istemiyorum. Fotoğraflarda 10 kilo fazla görünüyorum zaten :(

Back
X