Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bunu 40 kilo nasıl gideri takip ederken çekmiştim

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-28-19-59-21.webp
    Screenshot_2016-12-28-19-59-21.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 54
Günaydın kızlarrr:KK200: grubun sabah kuşu kalktı çoktan
..
Ay 40 kilo nasıl gidere ben bakıyorum maşallah kadın 36 beden oldu ..azmine enerjisine hayranım valla
zukkum zukkum evde Leslie de jillian da yapabilirsin belki ip atlamayı hiç sevmiyor bıngıl bıngıl aman ne yapalım mecbur yapıyoruz :olamaz: :KK48:
Herkese mutlu az kalorili bir gün diliyorum :rolleyes:

bence ödül olarak kıyafet yada hediye alabilirsin ..
Yada daha hoşuna giden birşeyi ..yine de sen bilirsin canım inşallah o günler yakında:halay:
Bu 40kilo gider bir dondurma yedi diye bir ton spor yaptı dün:KK48: aklıma geldi şimdi:rolleyes:

Brn başlangıçtan beri 2 top dondurma yedim. Ama külahın sonuna gelmiyim dondurmam bitmesin diye yavaaaş yavaaaş bir zevk alarak yedim ki sormayın. Yani 5 top yediğim zamanlar hızlı hızlı yiyormuşum be.
Bir çırpıda yutmadım nazlı nazlı kibar kadınlar gibi yedim diyorsun ben olsam bir iki hop midede olurdu daha dondurma yemedim

kızlar günaydın 2 gün gelemedim kızım atesliydi bide gezmelere filan gittik çok fena yedim kilo artısı yok ama aşırı bi şişlik var sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi gün içinde gelmeye calışırım

kızlar günaydın 2 gün gelemedim kızım atesliydi bide gezmelere filan gittik çok fena yedim kilo artısı yok ama aşırı bi şişlik var sabah hiç kahvaltı yapasım gelmedi gün içinde gelmeye calışırım
Geçmiş olsun canım ödem için birşeyler yapıyoruz biz okursun sende ..kolay gelsin

Bir kutu dondurmayı yiyebilen insandım :KK48: gidip gelip..kızlar birde kahve için metabolizmaya iyi geliyor ..bizim ailede hep içilir bende kahvaltıdan sonra içerim çok severim kahveyi..:kahve:

Kız hiç yaylalarda gezer miyim ben şehir çocuğuyum böcekti yılandı o muydu bu muydu diye sormaktan çocuklarla beraber adamı deli ettik bizi götürdüğüne bin pişman ettik:KK48::KK48:
Ya ne kadar entelsin yılanın anatomisini mi sordun adamcağıza yoksa :lülülü:
Bir çırpıda yutmadım nazlı nazlı kibar kadınlar gibi yedim diyorsun ben olsam bir iki hop midede olurdu daha dondurma yemedim
Bitmesin diye :KK70: of of eskiden olsa indirirdim 1 kilo dondurmayı
Geçmiş olsun burcu. Atarsın 2 güne şişleri merak etme tartıya kadar halledersin.
Bir kutu dondurmayı yiyebilen insandım :KK48: gidip gelip..kızlar birde kahve için metabolizmaya iyi geliyor ..bizim ailede hep içilir bende kahvaltıdan sonra içerim çok severim kahveyi..:kahve:
Kahve sevmiyorum yaa hergün içemiyorum hava da sıcak artık hiç içemem belki buzlu kahve yapabilirim baaak iyi fikir:rapci:

Yeni aldığım tartı aynı tartıyor kızlar her yerde tartıldım ikisinde de maalesef şişko çıkıyorum.
Demek ki tartı değiştirmek bir çözüm değil :(
:D

Geçmiş olsun canım ödem için birşeyler yapıyoruz biz okursun sende ..kolay gelsin

tamam cnm geçmişe yönelik bakıcam bide regl dönemim geldi ondan galiba

Ya ne kadar entelsin yılanın anatomisini mi sordun adamcağıza yoksa :lülülü:

Bitmesin diye :KK70: of of eskiden olsa indirirdim 1 kilo dondurmayı

Geçmiş olsun burcu. Atarsın 2 güne şişleri merak etme tartıya kadar halledersin.

Kahve sevmiyorum yaa hergün içemiyorum hava da sıcak artık hiç içemem belki buzlu kahve yapabilirim baaak iyi fikir:rapci:

inş. cnm

Back
X