- 16 Haziran 2017
- 177
- 477
- 18
- 26
burdayımruangel meltem nerdesiiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdayımruangel meltem nerdesiiin
Ananas kiraz elma vs hepsini severim. Kirazın kalorisi düşük ananas gibi. Karpuz şişkinlik yapıyor. Erik yersem tuzlamam. Biz ailece çok yeriz meyve. Oturup 1 kilo yemiyorum tabi deBen de yiyorum da bu aralar yağ yaksın diye ananas yiyorum aramam pek meyve ..çocuklara hazırlarken bende yerim ..kiraz seviyorum ben ..
Naber canımcım nasıl durumlarburdayım
Bayram yorgunlugu mü yoksa?burdayım
İyiyim Bestem sizler nasılsınız babanın güzel haberini takip ettim sen tatile ne zaman çıkıyorsun az kaldı galibaSelam canimmm nasilsin
Hoş geldiniz sohbete gel , biz bazen burda nöbet bile tuttuk ramazan mecburiyetiydi ama olsun sohbet edecek birileri mutlaka olur üyesi az sohbeti bol bir grubuz hani nerdeyse çekirdek aileyizSelam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))
Universitede 110 kiloydum, mezun oldugumda guzel bir diyet ve spor programiyla 1 yil icinde 70e kadar dustum. 2 yil korudum, ancak daha sonra 4 yil icerisinde 15 kilo kadar geri aldim. Su an 85-89 arasi oldugumu tahmin ediyorum, bi suredir tartidan korktugum icin hic bakmadim :)) Boyum 1.76, Hollanda'da yasiyorum.
Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)
Gazamiz mubarek olsun![]()
Tatlım nerelerdesin ben karabatak gibi gittim sen neler yaptın yarından itibaren sıkı tutalım hep beraber yazma işinede tam başlayalım cumaya ne olacak görelimburdayım
Ver bakalım bekliyoruzBir sürü havadisle döndüm çok güzeldi izzet ikram boldu diyip sizi kızdırdıktan sonra ağzıma attığım şeylerin hesabını vereyimPembe_patikli
Yedin miii yalanBir sürü havadisle döndüm çok güzeldi izzet ikram boldu diyip sizi kızdırdıktan sonra ağzıma attığım şeylerin hesabını vereyimPembe_patikli
Oh oh süperin kankaaaaamKızlar ağzıma tatlı şeker börek çörek sarma cinsinden hiç bir şey sürmedim sadece ilk gün annemin yemek geleneğinde pilava takıldım o kadar o da öğlen saatlerinden önceydi tam menü yazmayayım yarın tam yazacağım ama klasik diyet kahvaltı haş. yum peynir çavdar sebze öğlen semiz otu yoğurt akşam küçük bir dilim ekmek arası 1/2 yarım kk peynir yedim
Bravo vallaKızlar ağzıma tatlı şeker börek çörek sarma cinsinden hiç bir şey sürmedim sadece ilk gün annemin yemek geleneğinde pilava takıldım o kadar o da öğlen saatlerinden önceydi tam menü yazmayayım yarın tam yazacağım ama klasik diyet kahvaltı haş. yum peynir çavdar sebze öğlen semiz otu yoğurt akşam küçük bir dilim ekmek arası 1/2 yarım kk peynir yedim
Selam kizlar!
Ben pazar gunu diyete basliyorum, forumda yeniyim ancak diyet yapmakta cok eski oldugumu soyleyebilirim haha :))
Universitede 110 kiloydum, mezun oldugumda guzel bir diyet ve spor programiyla 1 yil icinde 70e kadar dustum. 2 yil korudum, ancak daha sonra 4 yil icerisinde 15 kilo kadar geri aldim. Su an 85-89 arasi oldugumu tahmin ediyorum, bi suredir tartidan korktugum icin hic bakmadim :)) Boyum 1.76, Hollanda'da yasiyorum.
Cuma sabahlari tarti saati olarak okudum, ben de cuma tartilip paylasacagim. Su an bayram nedeniyle kendi evimde degilim ancak pazar gunu donuyorum, ve siki diyet & spora basliyorum. Bol bol da takip edip sohbetinize katilacagim :)
Gazamiz mubarek olsun![]()
Aydancım, cuma sabahları aç, çıplak olarak aynı tartıda tartılıyoruz, buraya öğlene kadar yazıyoruz. Bir yarışma listemiz var, 2 haftada kilo verirsen, menülerini hergün bize yazarsan listeye girebiliyorsun canım. İçtiğin suyun kaç litre olduğu ve yaptığın spor dahil.
Tamamdir, ben simdiden tartildim neyse ki 90in ustune cikmamisim cok sukur, korkuyordumsimge_sena pazartesi sabahları da tartılıyoruz, bu takım içi tartı günümüz, hafta sonu kaçamak yapmayalım diye öyle karar aldık.
İçilen suyun 2 litreyi bulması gerekiyor. Ben su bakanıyım, suları sayıyorum :)
Bir de hepimiz spor yapıyoruz, ne istersen ama takımca squat, plank, jillian, ip atlama yapılmaktadır :) Beste ile tanışırsın, spor bakanımız kendisi.
Tamam canım cuma tartilırsın hedef kilonu yazarsın
Günlük paylaşımlarını yaparsın ..akşam menülerimizi yazıp yorumluyoruz şartları yerine getirirsen 2 hafta sonra listedesin inşallah..
Burda hepimiz sorumluyuz birbirimize karşı ..haydi bakalım![]()
Aynen canim, insallah. Ben yerine getirecegime soz veriyorum simdidenEvet yarın iyice canlanır burası malum bayram ..
Amacımız düzenli şekilde kilo vermek motivasyon sağlamak..gidiyor kilolar çok şükür
kitkurdu özledik seni de sohbetini de valla ..bayram nasıldı?
Yeliz bu konuda görümcemin gözü hassas kantar mübarek gram oynasa kilomu aldın yakışmamış kilo mu verdin ne yaptın lafı hemen hazırdır kadın tetikte bekler eltiler geçen yılki zayıf halimi bildikleri için kilo yorumu yapmazlar üzmemek için sadece küçük eltim abla senin kadar az yesem ayakta duramam ben senden çok yiyorum diye takılır incecik sağlıkçı bir arada bir ay kalırız neredeyse yediğimi görür o yer zayıflar ben yemem şişerim birkaç taktik verdi dur bakalımBravo vallairaden için tebrikler nasıl farkettiler mi zayıfladığını?
Evet zeynepcim zaten motivasyonu sagladim miydi cok iradeliyim, ama o noktaya gelmem ve uzun surdurmem zor oluyormerhaba, hoşgeldin aramıza
110 dan 70 e düşmen harika. Demek ki iraden güçlü, spor ile aran iyi. Verilen kilolar alınıyor dikkat edilmezse ama yine verirsin inşallah merak etme. Hep beraber yapacağız