Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak şimdi tövbe tövbe ne alkolü ne sarhoşluğu hiç öyle bir şey dedik mi gül üzüm anason nane hep ot hep ot kimisi yiyor kimisi içiyor etki farklı amaç farklı bünyeler hepten farklı bu ara yemeyip içelim dedik kötü mü dedikGül olur alkolsüz![]()
yok yok tam yerinde konuştunBak şimdi tövbe tövbe ne alkolü ne sarhoşluğu hiç öyle bir şey dedik mi gül üzüm anason nane hep ot hep ot kimisi yiyor kimisi içiyor etki farklı amaç farklı bünyeler hepten farklı bu ara yemeyip içelim dedik kötü mü dedik
Immmm mis olmuş misssKızlar ilk menüyü ben yazayım
Sabah
Zencefilli su
1 haşlanmış yumurta
Ananas
Ara
1 sade kahve
5 çilek
Öğlen
Karabuğday haşladım salata yaptım
5 kaşık yoğurt
Ara
Yeşilçay
Tarçınlı elma dilimleri
Akşam
Tonbalıklı salata keten tohumu ekledim
Su 2,5 litre ama 3 olurtezbitsin
Spor birazdan yürüyüş
30 squat
Canım o kalabalıkta süper vallaMenüm
Saat 11
2 kk peynir
Salata domates
4 kasik biber tavuk göğüs sote
Saat 16
1 dilim çavdar
5 kaşık melemen
Ayran
10 tane yer fıstığı
Acıkırsam yoğurt yerim. Babannem e gidicem hasarsiz atlatmayi düşünüyorum aksami yemiycem inşallah.
Su 1.5 oldu 2 ye tmm larim
Spor yok. Birazdan çarşıya gidip açlık otunu bakıcam.
Kaç kız kaç çarşılara pazarlara ..burası soğuk dediler bu sene fena sıcak gidiyor ..bir de nem var yapış yapış ..Burasi da çok sicak yeliz tanıyoruz bide kalabalık oldu bagirasim geldi valla![]()
Annem kızıyor ama napim. Yarında Polonyalı gelini yemeye alıyoruz hergün bi sınav valla benim için.Canım o kalabalıkta süper vallahaftaya kendine göre düzenlersin
En sevmediğim şey yapış yapış olmakKaç kız kaç çarşılara pazarlara ..burası soğuk dediler bu sene fena sıcak gidiyor ..bir de nem var yapış yapış ..![]()
Eveeet
Aa ne hoş bişiii hemen yapalımAklıma geldi tuzsuz beyaz sirke yapınca yemeklerin yanında iyi gidiyormuş neşen muhabbetin artıyormuş tuz atınca üzüm şurubuna turşu kuruyormuşsun direk
Sen gazladın her gün içiyorum yeşil yeşil dedin ne yapalım biz garibanlarada şurup kaldı bak hiç aslan sütü dedik mi günahımızı alma
Ot hep kalorisiz ot yaaBak şimdi tövbe tövbe ne alkolü ne sarhoşluğu hiç öyle bir şey dedik mi gül üzüm anason nane hep ot hep ot kimisi yiyor kimisi içiyor etki farklı amaç farklı bünyeler hepten farklı bu ara yemeyip içelim dedik kötü mü dedik
Kızlar ilk menüyü ben yazayım
Sabah
Zencefilli su
1 haşlanmış yumurta
Ananas
Ara
1 sade kahve
5 çilek
Öğlen
Karabuğday haşladım salata yaptım
5 kaşık yoğurt
Ara
Yeşilçay
Tarçınlı elma dilimleri
Akşam
Tonbalıklı salata keten tohumu ekledim
Su 2,5 litre ama 3 olurtezbitsin
Spor birazdan yürüyüş
30 squat
Kızlar menüler harika maşallahMenüm
Saat 11
2 kk peynir
Salata domates
4 kasik biber tavuk göğüs sote
Saat 16
1 dilim çavdar
5 kaşık melemen
Ayran
10 tane yer fıstığı
Acıkırsam yoğurt yerim. Babannem e gidicem hasarsiz atlatmayi düşünüyorum aksami yemiycem inşallah.
Su 1.5 oldu 2 ye tmm larim
Spor yok. Birazdan çarşıya gidip açlık otunu bakıcam.
Menüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 1.5 ceviz, 1 kk light süame peynir
Ara: 1 yeşil elma
Öğlen 15: 10 çiğ badem, 1 avuç beyaz leblebi, 10 vişne kurusu, 3 günkurusu
Akşam 18.30: 2 dilim Ananas, yarım yeşil elma, 10 kiraz
İçecekler: 3 bardak maydanoz suyu, 3 litre su
Spor: 30 squat. Spora devam ederim eşim gelince bebe durmuyo yav.Bestttt