Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar kilo verirken sanal da olsa karşınızda bir birey olduğunu anladığınızı en iyi üslubunuzla saygınızla hissettirirsiniz varsa bir sıkıntınız hedef seçmeden usulünce bazen espirinin arasına koyarak şaka vari söylersiniz saygı muhatap hakettiği için değil siz kendinize kimseye hakaret etme davranışını yakıştırmadığınız için önemlidir vazgeçilmezdir evet sanal ortam olması bizim klavyeyi başkalarına hakaret edip laf söyleyecek kadar pervasıca kullanmamız anlamına gelmemelidir hepimiz ortak amaç için kilo vermek için burdaysak kendini rahat hissettiğiniz yerde kiloyu verin deme yüce gönüllülüğüne sahip olamayışımız sizce de acı değil mi siz ya da biz kilo verdik veya aldık bu , bu kadar kavga kin gütmek için bir bahane olabilir mi merak ediyorum birilerinin şahsını hedef alarak ka....diye başlayan bir cümle kurmak sizce normalse biz ve siz evet ayrılıyoruz çünkü testinin içinde ne varsa dışına onu yansıtır lütfen üslup farkını karşılaştırın ve vicdanınızla söyleyin hata bunun neresinde hala siz de diyorsanız sizle de ayrılıyoruz demek ki ....

Selam kızlar biraz gezdik akşam iyi geldi
Hemen menümü yazayım
Sabah
Limonlu su
6 çatal menemen
Salatalık
Çay
Ara yapamadım
Öğlen
6 kaşık bamya yemeği
5 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
5 kiraZ
Akşam
Salata yanında ızgara et
Su 2,5 litre
Spor
13000 adım
:KK9::KK9::KK9:

Evet bende bu gruba geçtiğim için bir kez daha doğru karar verdiğimi gördüm canım
Sonuçta böyle bir hak var ve bende buna özgür irademle karar verdim ..
Yoluma bakıyorum zayıflamak için geldim buraya ve çokta memnunum inşallah mutlu eğlenerek huzur içinde zayıflamaya bu süreçte..

Dünya çok büyük. Milyarlarca insan var dünyada. Birçok savaş var maalesef. Bunların da birçok nedeni var. Çoğu gereksiz hırslar uğruna yapılır. Gereksiz hırslar uğruna harcanan hayatlar var. İnsanı insan yapan biraz da erdemdir gençler. Genç arkadaşlarım...Bunu daha genç denilebilecek yaşlarda öğrenmek daha güzel, hayatlarımız heba olmasın diye, ordan oraya, o hıstan bu hırsa sürüklenmemek için belki de...
Erdem biraz da bu gereksiz hırsların, kıskançlık ve kabalıkların farkına varabilmekten geçiyor. Boşuna hayatı sinir harbiyle yaşamak ve zindan etmek ne kadar gerekli insana? Zaten yaşadığımız çağda bundan bıkmışken, burada bir nefes almaya çalışıyorken, o nefesi de heba etmeye çalışmak nedendir...

Olaylara yeni hakim oldum. Çok üzüldüm. Yan yana yürüdüğümuz kardes gibi gördüğümüz arkadaşlarımız hakkımız olarak baska takıma geçtiğimiz için gereksiz bir nefret ve kin gütme arayışı içine girmişler. Sadece şunu söylemek istiyorum asla bugün gördüğümüz üslup ve tarzda konuşacak kardeşlerim yok aramızda yani 13. Takimda. sadece bu düşünce tarzını kınıyorum ve lütfen bizden uzak durun diyorum. Sevgiler.

canim ben hamilelikle kilo aldim. ilk bebegim tup bebek erken menapoz nedeniyke. tup bebekle bile olmaz dediler. Rabbim ol dedi. 87 kg ile dogurdum. 68 e kadar dustum o esnada len tup bebekle bile zor oldu normal nasil olsun dedik korunmadik, oldu ikinci gebeligimde de 85 ile dogurdum. 1 ay oldu. ama surekli yiyorum. 76 ya dusebildim sadece ki kizimla 40 gun sonunda 70i gormustum.
belli bir diyet listesi izlemeyecegim. emziriyorum. ben daha cok saglikli ve bilincli beslenmek icin.takima katildim. sizin listelerinize bakarakbutanirim.da belki baklavalardan boreklerden uzak dururum diye dusundum. :;>
Hosgeldin tatlım. Ben Elif. Güzel bir kilo verme serüveni seni bekliyor hazırlıklı ol. ;)

Emeği ile kilo veren arkadaşlarımı aldıkları dereceler için tebrik ediyorum.

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 524.ETAP
(23 - 30 Haziran)

TAKIM DERECELERİ

1..............2.025 ....... 9. TAKIM

2..............1.701........ 13. TAKIM

3................1.303 ..... 14. TAKIM

BİREYSEL DERECELER

1..........%6.17...... Seydan94 (9. Takım)

2..........%5.01..... ayulduzz (9. Takım)

3..........%4.38... .... Anderes (13. Takım)

Valla ben de öyle zAten çok kilo almıştım doktor beni tartmayı bıraktı hamilelikte :KK48:
Şimdiki aklım olsa hamilelikte giderdim diyetisyene ..ama ben şanslıydım benim gittiğim doktor çok iyiydi fiyatta uygundu..bayan olduğu için bana yemek tarifi bile verirdi:KK48:
Eğer gece çok acıkırsan az peynir 1 girissini ye demişti
Tabi ben koruyamadım :kızgın:
Kilo gerçekten yaşlı da gösteriyor kızlar
evet yasli gosteriyor , olmadigin bir seni gosteriyor... ama yemekbde cok guzel birsey... yillar once bir dizide izlemistim. kadin tatlibyiyordu sonra da bubyedigim sey kesin gunah olmali cunku cok guzel diyordu... kisacasi guzel olan hersey kilo aldiriyor :hamarat::KK45:

evet yasli gosteriyor , olmadigin bir seni gosteriyor... ama yemekbde cok guzel birsey... yillar once bir dizide izlemistim. kadin tatlibyiyordu sonra da bubyedigim sey kesin gunah olmali cunku cok guzel diyordu... kisacasi guzel olan hersey kilo aldiriyor :hamarat::KK45:
Aynen guzel birsey yemek yemek. birde lezzetli bir ele sahipsen yedıginin tadını alan dile damaga sahipsen off diyorum hersey orda başlıyor işte. Kaçınılmaz son yağlı bir vücut ;)

Kızlaaaar hepimizi tebrik ederim
Dereceye girmişiz :halay::KK73::rolleyes:
Veee tüm emeklerinin karşılığını alan canım kardeşim Yeliiiziiiim tebrikler canım, senin hakkın daha da iyi dereceler tabiiki emekle ve dürüstlükle, gene yaparsın gene başarırsın daha da iyisini yaparsın, Allah emeklerinin karşılığını kat be kat verir eminim.
Pembe_patikli Pembe_patikli tebrikler Yeliziiiim :KK36::KK9::sampiyon::sampiyon:
Canım kaptanımız geldiğinde daha 2.haftasında dereceye giren bir takımımız, 2 haftadır da bireyselde derece çıkaran üyelerimiz var.
Takımımıza helal olsun. Aramızaki sevgiye heelaaaal:KK19:

Canım benim sağolasın sizlerin desteği olmasa yapamazdım zaten bana kalsa bu iş belki 3 sene daha sürer kilolarıma kızıp 3 sene daha dururdum:-)
Derece önemli değil hepimiz kilo verdik amaçlımıza yaklaştık biraz bu önemli :KK66:
Böyle devam edelim sohbet ederek eğlenerek tatlı tatlı atışarak kilo vermeye devam :rolleyes:

Bu işin sırlarından biri tamam yeşil salata falan yiyorumda yemeklerimi akşam 18:30 da bitirdim bu hafta akşam tarçınlı süt içtim birtek acıkırsam o galiba
Bende akşam yediğim şeyler kilo yapıyor onu kesin anladım yada leptin falan devreye mi girdi :KK48: öyle oldu galiba
Sizde acıkırsanız meyve süt olayını deneyin bence

Canım benim sağolasın sizlerin desteği olmasa yapamazdım zaten bana kalsa bu iş belki 3 sene daha sürer kilolarıma kızıp 3 sene daha dururdum:-)
Derece önemli değil hepimiz kilo verdik amaçlımıza yaklaştık biraz bu önemli :KK66:
Böyle devam edelim sohbet ederek eğlenerek tatlı tatlı atışarak kilo vermeye devam :rolleyes:
Tatlı atıştırarak diye okuyorum ya :D

Back
X