- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar biraz gezdik akşam iyi geldi
Hemen menümü yazayım
Sabah
Limonlu su
6 çatal menemen
Salatalık
Çay
Ara yapamadım
Öğlen
6 kaşık bamya yemeği
5 kaşık yoğurt yarım dilim ekmek
Ara
Yeşil çay
5 kiraZ
Akşam
Salata yanında ızgara et
Su 2,5 litre
Spor
13000 adım
Hosgeldin tatlım. Ben Elif. Güzel bir kilo verme serüveni seni bekliyor hazırlıklı ol.canim ben hamilelikle kilo aldim. ilk bebegim tup bebek erken menapoz nedeniyke. tup bebekle bile olmaz dediler. Rabbim ol dedi. 87 kg ile dogurdum. 68 e kadar dustum o esnada len tup bebekle bile zor oldu normal nasil olsun dedik korunmadik, oldu ikinci gebeligimde de 85 ile dogurdum. 1 ay oldu. ama surekli yiyorum. 76 ya dusebildim sadece ki kizimla 40 gun sonunda 70i gormustum.
belli bir diyet listesi izlemeyecegim. emziriyorum. ben daha cok saglikli ve bilincli beslenmek icin.takima katildim. sizin listelerinize bakarakbutanirim.da belki baklavalardan boreklerden uzak dururum diye dusundum. :;>
evet yasli gosteriyor , olmadigin bir seni gosteriyor... ama yemekbde cok guzel birsey... yillar once bir dizide izlemistim. kadin tatlibyiyordu sonra da bubyedigim sey kesin gunah olmali cunku cok guzel diyordu... kisacasi guzel olan hersey kilo aldiriyorValla ben de öyle zAten çok kilo almıştım doktor beni tartmayı bıraktı hamilelikte
Şimdiki aklım olsa hamilelikte giderdim diyetisyene ..ama ben şanslıydım benim gittiğim doktor çok iyiydi fiyatta uygundu..bayan olduğu için bana yemek tarifi bile verirdi
Eğer gece çok acıkırsan az peynir 1 girissini ye demişti
Tabi ben koruyamadım
Kilo gerçekten yaşlı da gösteriyor kızlar
ayyy insalllhhhHosgeldin tatlım. Ben Elif. Güzel bir kilo verme serüveni seni bekliyor hazırlıklı ol.![]()
Aynen guzel birsey yemek yemek. birde lezzetli bir ele sahipsen yedıginin tadını alan dile damaga sahipsen off diyorum hersey orda başlıyor işte. Kaçınılmaz son yağlı bir vücutevet yasli gosteriyor , olmadigin bir seni gosteriyor... ama yemekbde cok guzel birsey... yillar once bir dizide izlemistim. kadin tatlibyiyordu sonra da bubyedigim sey kesin gunah olmali cunku cok guzel diyordu... kisacasi guzel olan hersey kilo aldiriyor![]()
Mide sıkıntısı yaşıyorum.Elifim ne oldu tatlim hastamisin
Tatlı atıştırarak diye okuyorum yaCanım benim sağolasın sizlerin desteği olmasa yapamazdım zaten bana kalsa bu iş belki 3 sene daha sürer kilolarıma kızıp 3 sene daha dururdum
Derece önemli değil hepimiz kilo verdik amaçlımıza yaklaştık biraz bu önemli
Böyle devam edelim sohbet ederek eğlenerek tatlı tatlı atışarak kilo vermeye devam![]()