Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evet yasli gosteriyor , olmadigin bir seni gosteriyor... ama yemekbde cok guzel birsey... yillar once bir dizide izlemistim. kadin tatlibyiyordu sonra da bubyedigim sey kesin gunah olmali cunku cok guzel diyordu... kisacasi guzel olan hersey kilo aldiriyor :hamarat::KK45:
Güzel olan şeyler ya kilo aldırıcı ya da illegal :)

Bu işin sırlarından biri tamam yeşil salata falan yiyorumda yemeklerimi akşam 18:30 da bitirdim bu hafta akşam tarçınlı süt içtim birtek acıkırsam o galiba
Bende akşam yediğim şeyler kilo yapıyor onu kesin anladım yada leptin falan devreye mi girdi :KK48: öyle oldu galiba
Sizde acıkırsanız meyve süt olayını deneyin bence

Tarçınlı süt gerçekten mucize gibi :) ben tarçın hiç sevmezdim ama alıştım :) bugün doğal gdo süz sütlerim geliyor yoğurt yapacağım sabah kahvaltı olarak bazen yoğurt bi kaç meyve ve tarçın yemeyi düşünüyorum

27 yaşındayım.134 kiloda idim en son.Strese dayalı yeme bozukluğu yasıyorum.2 çoçuğum var. Ev hanımıyım.Eşim için zayıflamayı çok istiyorum lütfen yardım edin.
Tatlım öncelikle kilo vermeyi kendin için istemelisin ve tabi ki doğru yerdesin menülerimiz sporlarımız yorumlarımız doğruyu görüp ışığı bulmamızı sağlıyor ne ışığı bu kadın iyi mi diye düşünebilirsin ama kilo kendimize karanlık ettiğimiz bir hayatın adı değil mi zaten

Tarçınlı süt gerçekten mucize gibi :) ben tarçın hiç sevmezdim ama alıştım :) bugün doğal gdo süz sütlerim geliyor yoğurt yapacağım sabah kahvaltı olarak bazen yoğurt bi kaç meyve ve tarçın yemeyi düşünüyorum
Yulaf ta ekleyebilirsin tok tutar hem ..oh şanslısın doğal beslenmek gibisi var mı

Back
X