- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Kendini tanıtır mısın birazSohbeti severim tabii, sürekli evdeyim.İnşallah güzel sohbetlerimiz olur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendini tanıtır mısın birazSohbeti severim tabii, sürekli evdeyim.İnşallah güzel sohbetlerimiz olur.
Bira zkendinizden bahseder misiniz ne yer ne içer nasıl yaşarsınız kilo durumu spor durumu nedirSohbeti severim tabii, sürekli evdeyim.İnşallah güzel sohbetlerimiz olur.
Güzel olan şeyler ya kilo aldırıcı ya da illegal :)evet yasli gosteriyor , olmadigin bir seni gosteriyor... ama yemekbde cok guzel birsey... yillar once bir dizide izlemistim. kadin tatlibyiyordu sonra da bubyedigim sey kesin gunah olmali cunku cok guzel diyordu... kisacasi guzel olan hersey kilo aldiriyor![]()
Niçin yazmıyorsun pekitezbitsin menü su yazmamışım dün
Yeliz yine aynı anda yazmışız hızımı artırmam lazım seni geçmeliyimKendini tanıtır mısın biraz
134 kilo mu amanin27 yaşındayım.134 kiloda idim en son.Strese dayalı yeme bozukluğu yasıyorum.2 çoçuğum var. Ev hanımıyım.Eşim için zayıflamayı çok istiyorum lütfen yardım edin.
Tatlıya ve abur çubura düşkünüm maalesef, bu kıloyla spor yapmıyorum.Dışarı bile çıkmıyorum hatta.Bira zkendinizden bahseder misiniz ne yer ne içer nasıl yaşarsınız kilo durumu spor durumu nedir
Lütfen öyle demeyin yaaaa134 kilo mu amanin
Hoşgeldin bu arada ya şişman bedenlere ihityacımız var takımda
Bu işin sırlarından biri tamam yeşil salata falan yiyorumda yemeklerimi akşam 18:30 da bitirdim bu hafta akşam tarçınlı süt içtim birtek acıkırsam o galiba
Bende akşam yediğim şeyler kilo yapıyor onu kesin anladım yada leptin falan devreye mi girdiöyle oldu galiba
Sizde acıkırsanız meyve süt olayını deneyin bence
Aa canım alınma şişko olmasak burda içimiz ne kiLütfen öyle demeyin yaaaa
Aynen canım bence de ..Tarçınlı süt gerçekten mucize gibi :) ben tarçın hiç sevmezdim ama alıştım :) bugün doğal gdo süz sütlerim geliyor yoğurt yapacağım sabah kahvaltı olarak bazen yoğurt bi kaç meyve ve tarçın yemeyi düşünüyorum
Emin ol bir dolu insan kiloyla mücadele ediyor çağımızın sorunu buTatlıya ve abur çubura düşkünüm maalesef, bu kıloyla spor yapmıyorum.Dışarı bile çıkmıyorum hatta.
Canım biz motive ederiz elimizden geldiğince doktora gitmelisin işte yeme bozukluğu için muhakkakTatlıya ve abur çubura düşkünüm maalesef, bu kıloyla spor yapmıyorum.Dışarı bile çıkmıyorum hatta.
Tatlım öncelikle kilo vermeyi kendin için istemelisin ve tabi ki doğru yerdesin menülerimiz sporlarımız yorumlarımız doğruyu görüp ışığı bulmamızı sağlıyor ne ışığı bu kadın iyi mi diye düşünebilirsin ama kilo kendimize karanlık ettiğimiz bir hayatın adı değil mi zaten27 yaşındayım.134 kiloda idim en son.Strese dayalı yeme bozukluğu yasıyorum.2 çoçuğum var. Ev hanımıyım.Eşim için zayıflamayı çok istiyorum lütfen yardım edin.
Alınma değilde bir garip oldum hanımefendi.Aa canım alınma şişko olmasak burda içimiz ne ki
Benim konuşma tarzım böyle bozulma boş yere
Arkadaşımız şakacıdır sen alınma canım zamanla alışırsınAlınma değilde bir garip oldum hanımefendi.
Yulaf ta ekleyebilirsin tok tutar hem ..oh şanslısın doğal beslenmek gibisi var mıTarçınlı süt gerçekten mucize gibi :) ben tarçın hiç sevmezdim ama alıştım :) bugün doğal gdo süz sütlerim geliyor yoğurt yapacağım sabah kahvaltı olarak bazen yoğurt bi kaç meyve ve tarçın yemeyi düşünüyorum
İzin verirseniz biraz okuyayım.İşleyiş hakkında hiç bir bilgim yok.Arkadaşımız şakacıdır sen alınma canım zamanla alışırsın![]()