Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar belki yeni arkadaşlarımız takip edememiştir
Grupça çok iyi bir yüzdeyle ikinci olduk
Bayram da dikkat etmelerimizin karşılığını aldık:KK73::KK73:
Haydi bakalım bu hafta daha iyi olalım inşallah
Yeni üyelerimizle bomba gibi geliyoruz:KK73:

Niçin yazmıyorsun peki
Sen bugün atarlısın kız yazayım dedim sen sormayınca
@bade 34 ip atladın mı dün canım
Ben yürüdüm sadece
Tarçınlı süt gerçekten mucize gibi :) ben tarçın hiç sevmezdim ama alıştım :) bugün doğal gdo süz sütlerim geliyor yoğurt yapacağım sabah kahvaltı olarak bazen yoğurt bi kaç meyve ve tarçın yemeyi düşünüyorum
Ben de yoğurdumu kendim yapıyorum bir kaç günde de ekşiyor inan alışınca market yoğurdundaki garip tadı resmen alıyor aslında hava sıcak bir sürahi ayran hem açlığı bastırır hem de git gel içince sıvı göbeğe faydalı denesek mi

Alınma değilde bir garip oldum hanımefendi.
Canım ismin neydi
Burda biz çok zorlu süreçler yaşıyoruz artık işi espiriye vurmazsak olmuyor bu sıcakta diyet yapmak da zor vallaha şeytan diyor yat bütün gün uyu
Ama çocukla ne mümkün
Sakın bana alınma ben de senin gibiyim bir farkım yok yani aynı sebeplerden kilo almıyor muyuz zaten şişman olduğumuz için aynalara küsmedik mi kompleks yapmadık mı aynı durumdayız yani alınma

kitkurdu kitkurdu Pembe_patikli Pembe_patikli en güzeli doğalı ulaşması zor olsa da var Hale'n şükür

Kitkurdu olur deneyelim ayran leptini bozmuyor içebilirim :)

Kızlar uyandım tartıldım veeee 107,4 kiloyum 4,5 kg vermişim :) yaşasın Canan Karatay diye bağırmak istiyorum :)
Hadi bakalım canım ilk hedef ikili rakamlar olsun
Sonra gerisi tıkır tıkır gelir inşallah
Çok sevindim:halay:

Yulaf ta ekleyebilirsin tok tutar hem ..oh şanslısın doğal beslenmek gibisi var mı

Yulaf giyemiyorum canım yasak Karatay'da ve yulafa çok kızıyor :)) bir videosu var diyor ki yulafı önceden hayvanlara verirdik şimdi paketleyip insanlara veriyorlar diye atarlandı :)) yulaf un ve türleri vs hepsi yasak

kitkurdu kitkurdu Pembe_patikli Pembe_patikli en güzeli doğalı ulaşması zor olsa da var Hale'n şükür

Kitkurdu olur deneyelim ayran leptini bozmuyor içebilirim :)

Kızlar uyandım tartıldım veeee 107,4 kiloyum 4,5 kg vermişim :) yaşasın Canan Karatay diye bağırmak istiyorum :)
Süpersin vallaha tebrikler
Yoğurt yağ yakıyor derler
Ben Karatay hocanın rejimini hiç yapmadım, çok sevmiyorum ama herkese başka bir şey yarıyor işte. Yoğurt pulbiber artı bir de kekik koyuyorum ben. Tadı daha güzel oluyor :KK51:

Olur benim sütlerde geliyor doğal yoğurt ile denerim keçi sütü de istedim onu da yoğurt yapıcam
Brn günlük sütle evde yoğurt mayalıyorum. Güzel maya bulmak lazım tabi. Keçi sütünün kokusunu sevmiyoruz hiç yiyrmedik denedim ama. Rkmeği de evde yapıyorum. Çok güzel oluyor. Zaten 1 ekmek 3 gün gidiyor.

Süpersin vallaha tebrikler
Yoğurt yağ yakıyor derler
Ben Karatay hocanın rejimini hiç yapmadım, çok sevmiyorum ama herkese başka bir şey yarıyor işte. Yoğurt pulbiber artı bir de kekik koyuyorum ben. Tadı daha güzel oluyor :KK51:

Öyle canım haklısın ben sürekli ara öğün yiyince aklım hep yemekte oluyor iki öğün yemeye başladığımdan beri kendimi oruçlu gibi düşünüyorum aklıma yemek gelmiyor nefisimi de terbiye ediyor aslında

Brn günlük sütle evde yoğurt mayalıyorum. Güzel maya bulmak lazım tabi. Keçi sütünün kokusunu sevmiyoruz hiç yiyrmedik denedim ama. Rkmeği de evde yapıyorum. Çok güzel oluyor. Zaten 1 ekmek 3 gün gidiyor.

Mayası da doğal canım kesinlikle maya da önemli yoksa anlamı olmuyor ekmeği kestim ben tamamen ama opsie ekmek deneyeceğim

Back
X