- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Ben kim onu geçmek kim havada karada geçer elini kaldırsa 1 kilo saçını tarasa 1 bacağını uzatsa 3 kolay lokmayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kim onu geçmek kim havada karada geçer elini kaldırsa 1 kilo saçını tarasa 1 bacağını uzatsa 3 kolay lokmayım
Ondan kolay ne var işin sırrı her şeyi yiyip laf söyletmemekten geçiyor beyni kandırıyoruz ben zayıflarım ben zayıflarım diyoruz iş bitiyor dille söylemek yetiyorah ah olamadık şöyle tasvir edilen gibi biri maalesef
![]()
Şaşırtacam artık ya bıkım bu bünyeden hep ben mi şaşırayım bi kere de o şaşırsınHayııırrrrr :)) canım bunlar bile vücudu şaşırtıyor yine de kg veriyorsun instagramda bi sayfada gördüm şaşırta şaşırta yapmış diyetini ve 101 kg dan 49 düşmüş
Eee beyin bedava yav beyin önemliOndan kolay ne var işin sırrı her şeyi yiyip laf söyletmemekten geçiyor beyni kandırıyoruz ben zayıflarım ben zayıflarım diyoruz iş bitiyor dille söylemek yetiyorberilceee kaptan beni duyunca kızacak hep senin yüzünden Döne
Kaptaaaaan nerdesiiiinOndan kolay ne var işin sırrı her şeyi yiyip laf söyletmemekten geçiyor beyni kandırıyoruz ben zayıflarım ben zayıflarım diyoruz iş bitiyor dille söylemek yetiyorberilceee kaptan beni duyunca kızacak hep senin yüzünden Döne
Aşkolsun dün eve geç geldim ardından misafirler derken can sıkıntısı menü uçmuş gitmiş aklımdan yazayım da dilinden kurtulayım bariSularınızı ne kadar içtiğinizi yazınız
kitkurdu gibi gıcıklık yapıp yazmamazlık yapmayınız
Litre litre içiniz
Hava çok fena sıcak
Toprak kapta kalıp gibi oluyor ama çok bekletme esas kabına al acıyor toprak kapta kalınca en zoru verdikten sonra korumak umarım benim gibi salmazsın kendini sonrada fena mı oldu geldim 13 . takıma kızlar canım sohbet harika eee daha ne isterim elbet gidecek bu kilolar yeter ki azmim azalmasın
Şaşırtacam artık ya bıkım bu bünyeden hep ben mi şaşırayım bi kere de o şaşırsın
Eee beyin bedava yav beyin önemli
Canım annem ortalama 4 -5 saat sonra dolaba koy demişti öyle yapıyorum mümkünse sulanmaması için iki gün kaşık batırmıyorum umarım evde yoğurdun vardır hemen bozmazsan kalıp gibi olur inşaallahTamam Can'ım dolaba koyduktan sonra aktarırım kaba, kaç saat mayalayayım sence
İnşallah canım ama artık zayıflayınca geri dönmek istemiyorum ama kısmet :) daha 2.çocuk var gerçi ben hamilelikte fazla kilo almadım sonra aldım, spor yapmayı çok seviyorum hayatımdan sporu çıkartmadığımda kilo almam sanırım
Heç :))
Ben bi şişe su içine içme suyumun 2 çubuk tarçın biraz karanfil atıp içiyorum bittikçe ekliyorum üstüne su şu an 3. 1,5 litre suyumu içiyorum
Karatay bildiğim için bir iki düzeltme yapayım iznin olursa aklında olsunMenümü yazayım artık bitti yemek olayım :)
Sabah: 11:00 gibi öğlen gerçi :)) haşlanmış yumurta domates kıvırcık biber yedim
Ara 1 hurma 1 gün kurusu
Akşam (16:00) civarıydı, 2 parça haşlanmış but (derileri yenmedi üzerine tereyağı koydum) domatesli yeşil biber pişirdim yağsız sonra zeytinyağı koydum çok çok az 1 tatlı kaşığı falandır
17:45 civarı sanırım 2 hurma + sütlü Türk kahvesi şekersiz içildi
Ooo bir su birincisi mi geliyooor acabaaaaTamam Can'ım dolaba koyduktan sonra aktarırım kaba, kaç saat mayalayayım sence
İnşallah canım ama artık zayıflayınca geri dönmek istemiyorum ama kısmet :) daha 2.çocuk var gerçi ben hamilelikte fazla kilo almadım sonra aldım, spor yapmayı çok seviyorum hayatımdan sporu çıkartmadığımda kilo almam sanırım
Heç :))
Ben bi şişe su içine içme suyumun 2 çubuk tarçın biraz karanfil atıp içiyorum bittikçe ekliyorum üstüne su şu an 3. 1,5 litre suyumu içiyorum
Ben karatay maratay anlamıyom o işleri bizim nalan bilir de bence çok hurma yemişsin yav ramazan menüsü gibi olmuş kız. Rahmi toparlar diye mi yiyorsun yoksa elinin altında mı vardı yiyim bitsin dedin. Yalnız karatayın şu yağlı yrmr olayı güzelmiş ben de bandıra bandıra tereyağda yumurta mı yesemMenümü yazayım artık bitti yemek olayım :)
Sabah: 11:00 gibi öğlen gerçi :)) haşlanmış yumurta domates kıvırcık biber yedim
Ara 1 hurma 1 gün kurusu
Akşam (16:00) civarıydı, 2 parça haşlanmış but (derileri yenmedi üzerine tereyağı koydum) domatesli yeşil biber pişirdim yağsız sonra zeytinyağı koydum çok çok az 1 tatlı kaşığı falandır
17:45 civarı sanırım 2 hurma + sütlü Türk kahvesi şekersiz içildi
Geldim kızlr aman ikeaya gittik çıkamadıkPembe_patikli yeliz ne alışverişmiş be kırk saat sürdü ne aldıysa artık bitirdi marketi vallaha kovacaklar şehirden
Bağırsakları değişsek mi Döne; )Kızlar benim midem tuhaf ne zaman et yesem amel oluyorum. Ama yemek lazım protein sonuçta. Ama yiyince de yaramıyor. Naapiyim ben ama ama ama sizce? Hep böyleyim. Acaba barsaklarda bir şey mi var benim![]()
Ay gıcık oluyorum ikea ya en az 5 saat yiyor :))))Geldim kızlr aman ikeaya gittik çıkamadık
Ona buna bak vakit geçti
Ordan markete git derken anca eve geldim
Aldıklarımı yerleştirip yemek yapacağım
Bu alışverişler yoruyor insanı valla
Hele ikeaya gidersen yürü babam yürü çıkışa kadar![]()