Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

o_O:cry::KK43: ah ah olamadık şöyle tasvir edilen gibi biri maalesef

:KK70:
Ondan kolay ne var işin sırrı her şeyi yiyip laf söyletmemekten geçiyor beyni kandırıyoruz ben zayıflarım ben zayıflarım diyoruz iş bitiyor dille söylemek yetiyor berilceee berilceee kaptan beni duyunca kızacak hep senin yüzünden Döne

Screenshot_20170701-163637.webp
Screenshot_20170701-163637.webp

Hayııırrrrr :)) canım bunlar bile vücudu şaşırtıyor yine de kg veriyorsun instagramda bi sayfada gördüm şaşırta şaşırta yapmış diyetini ve 101 kg dan 49 düşmüş
Şaşırtacam artık ya bıkım bu bünyeden hep ben mi şaşırayım bi kere de o şaşırsın
Ondan kolay ne var işin sırrı her şeyi yiyip laf söyletmemekten geçiyor beyni kandırıyoruz ben zayıflarım ben zayıflarım diyoruz iş bitiyor dille söylemek yetiyor berilceee berilceee kaptan beni duyunca kızacak hep senin yüzünden Döne
Eee beyin bedava yav beyin önemli

Kaptaaaaan nerdesiiiin berilceee berilceee bu kitkurdu kitkurdu hep benle uğraşıyor hep bana laf atıyor yaaa
Bozacam rejimi kaptan gel yoksa dondurma yerim 1 kutu moralimi bozdu bu nalaaan

Sularınızı ne kadar içtiğinizi yazınız
kitkurdu kitkurdu gibi gıcıklık yapıp yazmamazlık yapmayınız
Litre litre içiniz
Hava çok fena sıcak

Sularınızı ne kadar içtiğinizi yazınız
kitkurdu kitkurdu gibi gıcıklık yapıp yazmamazlık yapmayınız
Litre litre içiniz
Hava çok fena sıcak
Aşkolsun dün eve geç geldim ardından misafirler derken can sıkıntısı menü uçmuş gitmiş aklımdan yazayım da dilinden kurtulayım bari :işsiz::KK66::KK70::KK70::KK70:
30 Haziran MENÜM genel istek üzerine
sabah
1 haş yum
1 kk peynir
1/2 yemek kaşığı çökelek
1 dom
1 salatalık
2 dilim çavdar
sonrası
5 çiğ badem
3 çiğ fındık
1 küçük salatalık
1 fincan kahve
2 tane kiraz
akşam
iki parça somon
tere salatası
Bir elin içi kadar çiğ kabak ay çekirdeği karışık
yürüyüş 30 dakika
su 3.5 lt geçtim sonrasını unuttum
Bütün gün bir şeyler tıkındım gün boyu yediklerim
tezbitsin tezbitsin

Son düzenleme:
Toprak kapta kalıp gibi oluyor ama çok bekletme esas kabına al acıyor toprak kapta kalınca en zoru verdikten sonra korumak umarım benim gibi salmazsın kendini sonrada fena mı oldu geldim 13 . takıma kızlar canım sohbet harika eee daha ne isterim elbet gidecek bu kilolar yeter ki azmim azalmasın

Tamam Can'ım dolaba koyduktan sonra aktarırım kaba, kaç saat mayalayayım sence

İnşallah canım ama artık zayıflayınca geri dönmek istemiyorum ama kısmet :) daha 2.çocuk var gerçi ben hamilelikte fazla kilo almadım sonra aldım, spor yapmayı çok seviyorum hayatımdan sporu çıkartmadığımda kilo almam sanırım

Şaşırtacam artık ya bıkım bu bünyeden hep ben mi şaşırayım bi kere de o şaşırsın

Eee beyin bedava yav beyin önemli

Heç :))

Ben bi şişe su içine içme suyumun 2 çubuk tarçın biraz karanfil atıp içiyorum bittikçe ekliyorum üstüne su şu an 3. 1,5 litre suyumu içiyorum

Menümü yazayım artık bitti yemek olayım :)

Sabah: 11:00 gibi öğlen gerçi :)) haşlanmış yumurta domates kıvırcık biber yedim

Ara 1 hurma 1 gün kurusu

Akşam (16:00) civarıydı, 2 parça haşlanmış but (derileri yenmedi üzerine tereyağı koydum) domatesli yeşil biber pişirdim yağsız sonra zeytinyağı koydum çok çok az 1 tatlı kaşığı falandır

17:45 civarı sanırım 2 hurma + sütlü Türk kahvesi şekersiz içildi

İnşallah canım ama artık zayıflayınca geri dönmek istemiyorum ama kısmet :) daha 2.çocuk var gerçi ben hamilelikte fazla kilo almadım sonra aldım, spor yapmayı çok seviyorum hayatımdan sporu çıkartmadığımda kilo almam sanırım

Ben bi şişe su içine içme suyumun 2 çubuk tarçın biraz karanfil atıp içiyorum bittikçe ekliyorum üstüne su şu an 3. 1,5 litre suyumu içiyorum
Canım annem ortalama 4 -5 saat sonra dolaba koy demişti öyle yapıyorum mümkünse sulanmaması için iki gün kaşık batırmıyorum umarım evde yoğurdun vardır hemen bozmazsan kalıp gibi olur inşaallah
Ben hamilelik sonrası da aldım en son diyeti bıraktım ve 104 ü bulup buraya geldim berilceee berilceee geçen defa kaptanın emeği çoktu üzerimde hem iyi motive eder hemde kardeşin , küçüksen ablan olur, onun samimiyeti beni tekrar ona yöneltti ve nihayet başladık takımca motive olup az ama çok neticede kilo vermeye yolumuz uzun birlikteyiz zaten ,sakın bırakma kış gibi mezun olup korumaya geçeriz burda

Sabah: 11:00 gibi öğlen gerçi :)) haşlanmış yumurta domates kıvırcık biber yedim

Ara 1 hurma 1 gün kurusu

Akşam (16:00) civarıydı, 2 parça haşlanmış but (derileri yenmedi üzerine tereyağı koydum) domatesli yeşil biber pişirdim yağsız sonra zeytinyağı koydum çok çok az 1 tatlı kaşığı falandır

Karatay bildiğim için bir iki düzeltme yapayım iznin olursa aklında olsun
hurma neredeyse yasak çünkü gi yüksek seni acıktırır yumurta en az 2 olmalı peynirin yok, çiğ kuru yemişin yok bunlar seni daha tok tutar istersen yumurtayı tere yağında yiyebilirsin ama doymazsan yumurta sayısını artırmakta sıkıntı yok sonrası için acıkırsan akşam ayran iç çiğneme işini bitirdin galiba

Ooo bir su birincisi mi geliyooor acabaaaa

Ara 1 hurma 1 gün kurusu

Ben karatay maratay anlamıyom o işleri bizim nalan bilir de bence çok hurma yemişsin yav ramazan menüsü gibi olmuş kız. Rahmi toparlar diye mi yiyorsun yoksa elinin altında mı vardı yiyim bitsin dedin. Yalnız karatayın şu yağlı yrmr olayı güzelmiş ben de bandıra bandıra tereyağda yumurta mı yesem kitkurdu kitkurdu

Kızlar benim midem tuhaf ne zaman et yesem amel oluyorum. Ama yemek lazım protein sonuçta. Ama yiyince de yaramıyor. Naapiyim ben ama ama ama sizce? Hep böyleyim. Acaba barsaklarda bir şey mi var benim :KK43:

Pembe_patikli Pembe_patikli yeliz ne alışverişmiş be kırk saat sürdü ne aldıysa artık bitirdi marketi vallaha kovacaklar şehirden
Geldim kızlr aman ikeaya gittik çıkamadık
Ona buna bak vakit geçti
Ordan markete git derken anca eve geldim
Aldıklarımı yerleştirip yemek yapacağım
Bu alışverişler yoruyor insanı valla
Hele ikeaya gidersen yürü babam yürü çıkışa kadar :KK70:

Kızlar benim midem tuhaf ne zaman et yesem amel oluyorum. Ama yemek lazım protein sonuçta. Ama yiyince de yaramıyor. Naapiyim ben ama ama ama sizce? Hep böyleyim. Acaba barsaklarda bir şey mi var benim :KK43:
Bağırsakları değişsek mi Döne; )

Geldim kızlr aman ikeaya gittik çıkamadık
Ona buna bak vakit geçti
Ordan markete git derken anca eve geldim
Aldıklarımı yerleştirip yemek yapacağım
Bu alışverişler yoruyor insanı valla
Hele ikeaya gidersen yürü babam yürü çıkışa kadar :KK70:
Ay gıcık oluyorum ikea ya en az 5 saat yiyor :))))

Back
X