- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor olmuş iyi olmuş. Ben hiiiç spor yapmadım bugünGeldim kızlr aman ikeaya gittik çıkamadık
Ona buna bak vakit geçti
Ordan markete git derken anca eve geldim
Aldıklarımı yerleştirip yemek yapacağım
Bu alışverişler yoruyor insanı valla
Hele ikeaya gidersen yürü babam yürü çıkışa kadar![]()
Aynen yaa birde dolan dur gerçi güzel şeylerde var ama alıp çıkamıyorsun hemenAy gıcık oluyorum ikea ya en az 5 saat yiyor :))))
Aa orda ayran var mı çok güzel yaaa ayran en sevdiğim içecek vallahaDışarda diyette bozuluyor valla
Açım bir ayran içtimtezbitsin
Hemen yemek ayarlayacağım tuyttt gibi açım valla![]()
Ankaradaki de öyle hepsini gezip bitirmeden çıkamıyorsun çıkış kapısı en dipte yoruluyorum çok kalabalık bir deAy gıcık oluyorum ikea ya en az 5 saat yiyor :))))
Ooo bir su birincisi mi geliyooor acabaaaa
Ben karatay maratay anlamıyom o işleri bizim nalan bilir de bence çok hurma yemişsin yav ramazan menüsü gibi olmuş kız. Rahmi toparlar diye mi yiyorsun yoksa elinin altında mı vardı yiyim bitsin dedin. Yalnız karatayın şu yağlı yrmr olayı güzelmiş ben de bandıra bandıra tereyağda yumurta mı yesemkitkurdu
HmmmMENÜM
10
1 haş yum
1 kk peynir 3 çatal çökelek
3 yeşil zeytin
3 dilim domates
3dilim salatalık
bir tutam dereotu, maydanoz,semizotu
2 dilim çavdar
sonra
bir tutam semizotu
sonra
1 salatalık
sonra
3 badem
sonra
1 kayısı
1 dilim kavun
1 çb süt
18.30
5 yemek kaşığı susuz kabak
1 dilim ekmek
1sb ayran
su şimdilik 3.5lt 4.5 olur
spor birazdan çıkacağız gelince yazarım
tezbitsin
Oooo yeşiller varMENÜM
10
1 haş yum
1 kk peynir 3 çatal çökelek
3 yeşil zeytin
3 dilim domates
3dilim salatalık
bir tutam dereotu, maydanoz,semizotu
2 dilim çavdar
sonra
bir tutam semizotu
sonra
1 salatalık
sonra
3 badem
sonra
1 kayısı
1 dilim kavun
1 çb süt
18.30
5 yemek kaşığı susuz kabak
1 dilim ekmek
1sb ayran
su şimdilik 3.5lt 4.5 olur
spor birazdan çıkacağız gelince yazarım
tezbitsin
Opsienin tarifini bize de yazsana. Onu bandıralım sahanda yumurtaya olmamıYok canım ya evdeyim evde tatlılar çikolatalar :) canım tatlı istedi ve bugün nedense sürekli acıkıyorum :) kaçamağım hurma olsun dedim daha masum :) hemde yerli hurma çok güzel görünüyordu :) Aydın'dan geldi
Ben su hep çok içerim
En güzeli Karatay o yüzden ama bandıracağın bi şey Yok :)) ay opsie ekmeği yapayım kalkayım nasıl olacak :) ben yine acıktım bi akşam yemeği mi yapsam geç olmadan :)) spor yapmayacaktım spor yapayım
Sorma oluyor öyle acıktıysan yap koca bir salata olmaz mı Karatayı çok detaylı bilmiyom amaYok canım ya evdeyim evde tatlılar çikolatalar :) canım tatlı istedi ve bugün nedense sürekli acıkıyorum :) kaçamağım hurma olsun dedim daha masum :) hemde yerli hurma çok güzel görünüyordu :) Aydın'dan geldi
Ben su hep çok içerim
En güzeli Karatay o yüzden ama bandıracağın bi şey Yok :)) ay opsie ekmeği yapayım kalkayım nasıl olacak :) ben yine acıktım bi akşam yemeği mi yapsam geç olmadan :)) spor yapmayacaktım spor yapayım
Bazen canım sıkılmıyor değil kız benim meto yok anladığım kadarıyla yeme bu genelde iki öğün biliyorsun giden gram nedir bu anlamadım hadi bu hafta böyle yapayım dedim ama hiç sevmiyorum habire tıkınmayı bana zor geliyor ben toptancıyım veresiye yokHmmmbütün gün yemiş arkası yarın gibi yazmış...
ama benimkinin 1/3 ü kadar yemiş
kıskanacam
Kıskandım
Süpersin nalaaan
Su ayrı süper vallahi
Yeşil çayım bitmişti bugün aldırdım yatmadan içerim yoksa yarına artık bugün sanki yeşil görünüyorum şaka gibiOooo yeşiller varyeşil çay da içsen benden geçtin
Opsienin tarifini bize de yazsana. Onu bandıralım sahanda yumurtaya olmamı
Sorma oluyor öyle acıktıysan yap koca bir salata olmaz mı Karatayı çok detaylı bilmiyom ama
Du bakalım belki bu işe yarar. İnsan deneye deneye buluyor ya bünyesine iyi gelenin ne olduğunu. Bulacaz mecbur.Bazen canım sıkılmıyor değil kız benim meto yok anladığım kadarıyla yeme bu genelde iki öğün biliyorsun giden gram nedir bu anlamadım hadi bu hafta böyle yapayım dedim ama hiç sevmiyorum habire tıkınmayı bana zor geliyor ben toptancıyım veresiye yok![]()
Çok yeşil yiyip içiyorsunuz nalan yeliz vallaha ben diyimYeşil çayım bitmişti bugün aldırdım yatmadan içerim yoksa yarına artık bugün sanki yeşil görünüyorum şaka gibi
yan etki şeyetmemiştir değil mi![]()
Dur bakiyim kız peynirli kek gibi sanki ben de yapiyim bi. Ama yımırta kokar mı ben kek filan da yiyemiyorum yumurta kokusundan tiksiniyorum çatalları bile 2 kere yıkarımOlmamı olur :)
Dukan Oopsie Ekmeği Tarifi'nin Yapılışı
- 3 yumurta
- 100 gram krem peynir ya da ev yapımı süt loru
- 1 çay kaşığı kabartma tozu
- Bir cimdik tuz
Öncelikle fırını 150 dereceye ayarlayın ısıtın. Yumurta beyazları ile tuzu kar gibi olana hatta kabı ters çevirince akmayana kadar mikserle çırpın. Diğer yandan yumurta sarıları, peynir ve kabartma tozunu iyice çırpın ve beyaz karışıma yarısını dökün. Kilit nokta burası. Beyaz karışımı söndürmeden alttan üste doğru spatula ile yavaş yavaş karıştırın, kalan karışımı da döküp tamamen homojen olana kadar yavaş yavaş karıştırın. Dikdörtgen fırın tepsisine yağlı kağıt serin. Karışımı 6 eşit parça da yuvarlaklar halinde yerleştirin. Muffin kalıplarına da koyabilirsin. Fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Ve 4-5 saat dışarıda dinlendirin. Afiyet olsun :)
Yaptım yedim valla kaçamak yapacağıma :)