Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamlar
Menüm:
Kahvaltı 10: 1 domates, 1 kk light süzme peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 4 siyah zeytin, taze nane ve taze soğan (balkonumdan:)
Öğlen14: 2 dilim ananas, 2 kayısı
Akşam: Izgara hellim peynirli(4 dilim), karışık yeşil salata(yağ vardı)
Su 2 litre
Spor 1 saat yürüyüş, 20x3 squat

Selamlar
Menüm:
Kahvaltı 10: 1 domates, 1 kk light süzme peynir, 2 dilim çavdar ekmeği, 4 siyah zeytin, taze nane ve taze soğan (balkonumdan:)
Su 2 litre
Ay ben de çok istiyorum balkonda bir şeyler yetiştirmeyi.Afiyet olsun menü geçer not aldı benden :KK50:

Selamlar
Menüm:
Su 2 litre
Güzel olmuş canım ..bende hellim peynirini çok severim :KK9:

Ay ben de çok istiyorum balkonda bir şeyler yetiştirmeyi.Afiyet olsun menü geçer not aldı benden :KK50:
@ruangel
Küstüm hani bizim menü yorumu bizim başımız kel mi niye bize bir şey yazmadın Pembe_patikli Pembe_patikli Yeliz yetiş yeni gelin bizi dikkate almıyor ne ceza versek hani bizim yorumlarımız nerde :işsiz::işsiz::skandal::skandal::KK57:

Selamlar
Menüm:
Su 2 litre
Döne sahalara dönüş yapmış tozu dumana katacak yine anlaşılan ama nerde bu gramlar gramajlar

Selamlar
Menüm:
Su 2 litre
Toparlamış tezbitsin tezbitsin güzel olmuş ..zaten yeşil gördüm benden de geçti:rolleyes:

ya şimdi o gelinlik bakıyordur kolay mı kitkurdu kitkurdu ?:halay:
Oooo onu hallettim gibi :KK6:İzmirde bir gelinlikçiyi çok beğenmiştim diyarbakır şubesi de varmış.Modeli vs. beğendim şimdi internetten bulursam yollarım size.Ağustosun başına kadar zamanım var zayıflamak için.O zaman başlayacaklarmış dikime

Oooo onu hallettim gibi :KK6:İzmirde bir gelinlikçiyi çok beğenmiştim diyarbakır şubesi de varmış.Modeli vs. beğendim şimdi internetten bulursam yollarım size.Ağustosun başına kadar zamanım var zayıflamak için.O zaman başlayacaklarmış dikime
Canım bulunca paylaş merak ederiz şimdi cici gelini :KK200:

Valla bu seçimleri yapmak zor ..görümcemden biliyom gelinliği makyajı saçı başı mobilyası yok süslemesi her zaman yeni moda çıkıyo valla..kına gecesi kıyafeti falan değişmiş son zamanlarda
Şükür bizim ev eşyaları halloldu.Kına için de organizasyon şirketiyle anlaşıcam

Back
X