Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar :KK54:
@ceren06_35 hoşgeldin, ben de geçen hafta başladım :KK50:

Kızlar evime geldim soğuk havama kavuştum şükür :KK71:
Tartı değiştirdim fakat kilo verdiğim halde çarşambadan çok çıktım :KK34: her tartı farklı artık napalım, burdan devam edicem
Pazartesi kilom : 87.8
Bundan sonra bu tartıyla devam edersin o kadar yol gittin ödem de olabilir..haydi bakalım mutlu güzel bol sporlu az kalorili güzel bir hafta olsun hepimize:rolleyes:

Harika süper canım :KK66: haftasonu düzen değişiyor tabi benimde öyle geç kahvaltı geç akşam yemeği oluyor ama Cuma'ya kadar vakit var daha başlasın sporlar:KK73:

Benimde geç kahvaltı erken akşam yemeği oldu :) ben erken yedim evdekiler ile masaya oturmadım o zaman yiyorum :)) eve gidince de yemeğimi yiyip onlar yemek yerken spor yapıyorum :))

Ben de 1 çay kaşığı çörek otu yağıyla başladım güne
Herhalde soğuk Sudan midem üşütmüş gibiydi böyle şişlik var
Cuma 65,5
Pazt. 65,4
Fark 100 gram
Bugünden itibaren eski düzene geçiyorum inşallah sporlar aksatılmasın :KK73::KK73:

Evet bende içiyorum çörek otu yağı ama burnumu kapatıp :))

Gayet iyi + olmadı kilo az olunca vermek zorlaşıyor ama ben duraklamaya girince saf protein günü yapıp sporu arttıracağım

Selam kızlaaar
Dün bursaya düğüne gittim geldim hiç giremedim. Bugün de amsterdama dönüyorum şimdi havaalanındayım
Öpüyorum hepinizi, yarın gümbür gümbbürr geliyorum :sampiyon:
Hadi bekliyoruz seniii
Ay ben de çok istiyorum balkonda bir şeyler yetiştirmeyi.Afiyet olsun menü geçer not aldı benden :KK50:
Benim balkonda kahvaltılık her şey var şu an. Patates bile var. Taze soğan biber domates nane maydonoz reyhan çilek...bahçe istiyorum ben de canım. İnşallah bir gün.
Canım bak sen az yeme bu kadar
Sonra yeme atağı olur bende denemiştim kendimi gece mutfakta neler yemiş buldum sonra:olamaz: biraz daha dikkat et yaparsın sen zAten
Benim de oluyor ayda 1 yeme atağım vallaha
Oooo onu hallettim gibi :KK6:İzmirde bir gelinlikçiyi çok beğenmiştim diyarbakır şubesi de varmış.Modeli vs. beğendim şimdi internetten bulursam yollarım size.Ağustosun başına kadar zamanım var zayıflamak için.O zaman başlayacaklarmış dikime
Oo iyi zaman var en az 5 kilo verirsin. Akşam yürüyüş evde de hareketler yap canım daha fasla vermiş gibi olur hem. Gelinliğin de hayırlı olsun. Benimkinde de kuşak yoktu gereksiz buluyorum böyle şeyleri. Seven sever de ben sevmiyorum. El buketimdeki güller beyaz ve maviydi. Nazar boncukları ve mavi boncuklar takmıştım bukete. Ayakkabılarım az topukluydu zaten sonra çıkardım terlik giydim. Topuklu ayakkabı benlik değil alışamadım maalesef hiç. Düğünde yanına terlik veya spor ayakkabı al kesinlikle bagaja koy unutma. Ben düğün yapmadım ama gene de lazım oldu.
Kaynana duymasın sonra hedefe koyar seni de :KK53:
:D taş atmıış baaak
Beyleri ikna edip bir daha gelinlik giyelim desem benim kolum sığmaz 60 nere 100 nere:kızgın::kızgın:
Olsun kolunu kaldırsan 5 kilo gider. 3 sefer gelinliği giy çıkar bak kilo vereceksin :D
Direkt link paylaşayım belki fotoğraf paylaşımına olumlu yaklaşmaz hanımefendi.Üst kısmı tamamen aynı ama benim sırt dekoltem azıcık daha derin ve kabarıklığı daha fazla ayrıca kuşak takmayı düşünmüyorum ben.Kimse yanlış anlamasın kimseye atıfta bulunmuyorum sadece bu toplumda bazı şeyler değiştirilmeli kadınlar için https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/masalimizin-ucuncu-adimi-dugunumuz.974417/
Gülegüle kullan inşallah Allah bir yastıkta kocatsın
Annemler benden daha heyecanlı.İlk ve son kez çocuklarını evlendiriyorlar.Annem her gün arayıp heyecanlı konuşmasa sanırım ben heyecan yapmayacağım :KK70:
Bizim nişanlılık sürecimiz de çok sıkıntılıydı 1 yıl oldu nişanlanalı ve bu kadar kiloyu o ara stresten aldım.Ben ve nişanlım arasında şükür hiç sıkıntı olmadı ama babam evlenmemi kesinlikle istemiyordu e böyle olunca aileler arasında sıkıntılar çıktı.Şükür biz hiç ayrılmadık :21: Şimdi ailelerimizin arası da iyi olan bana ve vücuduma oldu :KK59:
Benim annem de çok stresli gergin bir kadındır. Sakinleştireceğine sibir harbine sokar gerer insanı.
Onu da anlıyorum.Ayrıca sözüm de söz sadece bu yıl bir kereliğine okulumu donduracağım.Daha sonra tam gaz devam.
Hiç dondurmasan keşke olmuyor mu geri dönmek zor olur çocuk çoluk olunca boşverirsin
Döne canım dedemiz nasıl oldu
Bazen el kol bağlı kalır ıste o zamanlarda duaya açılır eller
Dualarımızda dedemız
Dedem daha iyi. Sağolun.
Eee ne ettınız haftasonu spor su sağlıklı beslendık dimi:KK54:
Hayıııır
Ne bıleyım yenı üye gelmıs ıkı yazmış kaçmış
Korkma sen ben burdayım
Evet sayemde sanırım alındı bana. Anlamadım.
Süreklı gıtmeyeceksen yapma hıc
Ben kaç kez basladım bıraktım ama parayı odedım yazık
Ben de çok yazılıp 1 ay gidip bıraktım. Artık yazılmıyorum.
Gunaydin kizlar bonba gibi bir pazartesiye uyandim simdi ise gitmek izere yola ciktim belli bi yerden hastaneye kadar yurucem aksamda ayni sekilde eve gelincede belki eliptik yaparim belki yuruyus kizimin moduna bagli disari cikmak isterse yuryus yapicam kahvaltimi aldim yanima ama hergun yumurta sıkıo beni alternatif ne yiyebilirim
Günaydın. İyileştin sevindim. Pankek yapsan 1 yumurtayla tam buğday unlu?
Günaydın kızlar
10. Takımdan geliyorum aranıza berilceee berilceee davetin için teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur :KK54::KK54:
Merhaba. Ben Döne. Başarılar.

Evet bende içiyorum çörek otu yağı ama burnumu kapatıp :))

Gayet iyi + olmadı kilo az olunca vermek zorlaşıyor ama ben duraklamaya girince saf protein günü yapıp sporu arttıracağım
Duraklamada detoks yaptım ben işe yaradı benim ..:KK66:
Saf proteinde iyi de böbreklere zararlı diye korktum yapmadım ben

Günaydın kızlar
10. Takımdan geliyorum aranıza berilceee berilceee davetin için teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur :KK54::KK54:

Ceren selam canım
Günaydın yenı hafta, yeni ay, yeni takım hayırlı olsun
Hepimiz zor günlerden gectık ama bıttı
Umarım bızım aılemızde senınle daha şen şak zayıflayarak hedefe gıdecez
Kılon nasıl suan
Motıvasyon tam olsun balım gerısı öyle yada böyle duzelır

Günaydınlar ...

@ceren06_35 Yeni takımın hayırlı olsun ...bol motive versin .

Bu hafta kilo bildirimi yine 10.takımda yapıyorsun .. listenizi biz hazırlayacağız .
Yanına 13.takıma transfer notu düşülecek.
Bir sonra ki haftada listeye giriş beklemeden , 13.takımda bildirim yapmış olacaksın .

111,9 ile başlamıştım sonra cuma günü tartılmıştım 108.1 idi sabah yine tartıldım 107,5 hafta sonu da bu kilodaydım, hafta sonu kaçamak yapmadım ama spor yapamadım, yapsaydım verirdim biraz daha cumaya kadar koş koş :))
Süper veriyorsun hiç moralini bozma. Vücut motor değil hergün aynı hızda vermez hormonlar var su dengesi var sonuçta iyi gidiyorsun.

Benimde geç kahvaltı erken akşam yemeği oldu :) ben erken yedim evdekiler ile masaya oturmadım o zaman yiyorum :)) eve gidince de yemeğimi yiyip onlar yemek yerken spor yapıyorum :))
Akşam geç yemek çok kötü oluyor bana da yaramıyor. Masaya oturmayınca da ayıp oluyor. Ben oturup yemiyorum en azından bana zarar belki ama kırılmıyor eşim.

Aslında metabolizma güzel çalışsın diye acıbiber yiyeyim istiyorum ama acıyla aram hiç iyi değil:-)
İşte yoğurda falan bazen akşamları az döküyorum :KK56:

Duraklamada detoks yaptım ben işe yaradı benim ..:KK66:
Saf proteinde iyi de böbreklere zararlı diye korktum yapmadım ben

O da olabilir zarar verse protein babama verirdi :) adam hep saf protein beslenirdi ve çok zayıf sağlıklıydı

Süper veriyorsun hiç moralini bozma. Vücut motor değil hergün aynı hızda vermez hormonlar var su dengesi var sonuçta iyi gidiyorsun.

Gayet iyi tabi ki canım hafta da 1 kg da razıyım gitsin de önümde 1 sene var gelecek yaz benim olacak :))

Akşam geç yemek çok kötü oluyor bana da yaramıyor. Masaya oturmayınca da ayıp oluyor. Ben oturup yemiyorum en azından bana zarar belki ama kırılmıyor eşim.

Ben oturunca yiyorum :) evde annem olduğu için tek olmuyor eşim o yüzden sorun olmuyor zaten takılmaz o hiç diyetteyim diyince destek oluyor :)

Ceren selam canım
Günaydın yenı hafta, yeni ay, yeni takım hayırlı olsun
Hepimiz zor günlerden gectık ama bıttı
Umarım bızım aılemızde senınle daha şen şak zayıflayarak hedefe gıdecez
Kılon nasıl suan
Motıvasyon tam olsun balım gerısı öyle yada böyle duzelır

Hoşgeldin canım hayırlısı olsun
İnşallah bizim takımda hedefine ulaşıp mezun olursun
:KK66:

Günaydın kızlar :KK54:
@ceren06_35 hoşgeldin, ben de geçen hafta başladım :KK50:

Kızlar evime geldim soğuk havama kavuştum şükür :KK71:
Tartı değiştirdim fakat kilo verdiğim halde çarşambadan çok çıktım :KK34: her tartı farklı artık napalım, burdan devam edicem
Pazartesi kilom : 87.8

Hadi bekliyoruz seniii

Benim balkonda kahvaltılık her şey var şu an. Patates bile var. Taze soğan biber domates nane maydonoz reyhan çilek...bahçe istiyorum ben de canım. İnşallah bir gün.

Benim de oluyor ayda 1 yeme atağım vallaha

Oo iyi zaman var en az 5 kilo verirsin. Akşam yürüyüş evde de hareketler yap canım daha fasla vermiş gibi olur hem. Gelinliğin de hayırlı olsun. Benimkinde de kuşak yoktu gereksiz buluyorum böyle şeyleri. Seven sever de ben sevmiyorum. El buketimdeki güller beyaz ve maviydi. Nazar boncukları ve mavi boncuklar takmıştım bukete. Ayakkabılarım az topukluydu zaten sonra çıkardım terlik giydim. Topuklu ayakkabı benlik değil alışamadım maalesef hiç. Düğünde yanına terlik veya spor ayakkabı al kesinlikle bagaja koy unutma. Ben düğün yapmadım ama gene de lazım oldu.

:KK70: taş atmıış baaak

Olsun kolunu kaldırsan 5 kilo gider. 3 sefer gelinliği giy çıkar bak kilo vereceksin :KK70:

Gülegüle kullan inşallah Allah bir yastıkta kocatsın

Benim annem de çok stresli gergin bir kadındır. Sakinleştireceğine sibir harbine sokar gerer insanı.

Hiç dondurmasan keşke olmuyor mu geri dönmek zor olur çocuk çoluk olunca boşverirsin

Dedem daha iyi. Sağolun.

Hayıııır

Evet sayemde sanırım alındı bana. Anlamadım.

Ben de çok yazılıp 1 ay gidip bıraktım. Artık yazılmıyorum.

Günaydın. İyileştin sevindim. Pankek yapsan 1 yumurtayla tam buğday unlu?

Merhaba. Ben Döne. Başarılar.

Günaydınlar ...

@ceren06_35 Yeni takımın hayırlı olsun ...bol motive versin .

Bu hafta kilo bildirimi yine 10.takımda yapıyorsun .. listenizi biz hazırlayacağız .
Yanına 13.takıma transfer notu düşülecek.
Bir sonra ki haftada listeye giriş beklemeden , 13.takımda bildirim yapmış olacaksın .

Sıcacık karşılamanız için hepinize teşekkürler arkadaşlar :)

berilceee berilceee tatlım 67,70 kilom daha önceden hedefim 67 di ama 60 yapmak istiyorum inşallah grup çok tatlı daha önce pasif bir gruptaydım bana çok şey katacağına Eminim :)

Ausencia Ausencia canım 10. Grupta tek ben kaldım sanırım sadece bildirimi o grupta yapıp paylaşımlara bu hafta 13. Takımda başlayabiliyorum sanırım öylemi yoksa bu haftada tek başıma o takımda mı paylaşım yapacağım :(

Back
X