Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ev işi yapmam lazım teee bayrama giderken yapmıştım o derece yani evin durumu düşünün
Bir de az spor yapayım dimi bugün zaten çok yapamam bozuyor beni spor kilo yapıyor hangi hareketi yapsam kaslarım şişiyor :D

Kızlar bugünün diyet konusu şu olsun mu?
Kilo veren insanların neden %90 ı kiloyu geri alıyor bir süre sonra?
Bu bir araştırma sonucuymuş işte bizim o %10 a girmemiz lazım o zaman:KK48:
Niyeymiş iradesizlikten ni iştahtan mı
Duygusal açlık olayı bence

Kızlar bugünün diyet konusu şu olsun mu?
Kilo veren insanların neden %90 ı kiloyu geri alıyor bir süre sonra?
Bu bir araştırma sonucuymuş işte bizim o %10 a girmemiz lazım o zaman:KK48:
Olsun tabisi.

İnsanlar kisa sureli alışkanlıklarını kolay kaybediyor nasıl olsa amacıma ulaştım rahatlığıyla yeniden yemeye başlıyoruz eski düzene dönüyoruz. Yeme konusunda Yeni bir tarz yaratmaya korkuyoruz sanırım. O bol kalorili poğaça lari pastaları yememek fikri bitiriyor verilen emeği. aslında onların zararlı olduğu bilgisini beynimize kaziyamiyoruz. Net olsak hersey farklı olur.

Hareketsizlik özellikle kadınlarda pek spor olayı yok
Ya milletçe spor alışkanlığımız sıfır. Hele ki maddi imkansızlıkları daha fazla olan insanlar için spor yapmak lüks oluyor artık maalesef. Spor hem endorfin salgılatarak insanı mutlu ediyor hem de zayıflattığı için mutlu oluyor insan dimi.
Spor salonuna gidip geldiğim zamanlarda, çıktığımda baş dönmem oluyordu ama çok da mutlu oluyordum. Hatta mutluluktan yiyordum :D
En mutlu olduğum şey yüzmeydi ama havuzu seviyorum ama denizde yüzmeyi sevemedim hiç. Yapış yapış oluyorum denizde.

Eymir var birtek işte.
Birde misafirliğe gidiyoruz diyelim akşam
Zaten yemek yemişiz üstüne börek poğaça tatlı kısır işte ne bileyim
Geç saatte birde ..ama ayıp okur diye yapılıyor ikram etmek için
Eymir de nasıl kalabalık nasıl kalabalık biliyor musun taşı toprağı altın vaziyetinde, başka yer olmayınca. Birkaç ufak park var tabi oralar da kalabalık. Ya nüfus çok tabi kaldırmıyor gezecek tozacak yer yok. Bazı pazarlar evden çıkmıyoruz kalabalıktan korkup

Back
X