- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni seviyorum kız aşkolsunbeni değil seni seviyor şekerim ondan o sataşma
Paylaştım ayolll herıfnen giremiyorum okul kapandı 7/24 evde
e yani zayıflama işini çözdük ondan güzellik kısmına geçiş yaptık![]()
Geçmiş olsun canımŞimdi gidiyorum yemek yapayim hazır olsun fizik ve kaplıcada sonra halim olmuyor yoğrulmuş hamur gibi oluyorum valla. Uğrarim ara ara.
Niyeymiş iradesizlikten ni iştahtan mıKızlar bugünün diyet konusu şu olsun mu?
Kilo veren insanların neden %90 ı kiloyu geri alıyor bir süre sonra?
Bu bir araştırma sonucuymuş işte bizim o %10 a girmemiz lazım o zaman![]()
Olsun tabisi.Kızlar bugünün diyet konusu şu olsun mu?
Kilo veren insanların neden %90 ı kiloyu geri alıyor bir süre sonra?
Bu bir araştırma sonucuymuş işte bizim o %10 a girmemiz lazım o zaman![]()
Evet evet alışkın değiliz. Ben az az kalorileri alıyorum sonra da pırtlıyorum baksana.Az kalorili beslenme de olabilir
Evet ama kilo verebilirsen tabi.Aslında insülin direnci kilo verdikçe azalıyor bitiyor
Ya milletçe spor alışkanlığımız sıfır. Hele ki maddi imkansızlıkları daha fazla olan insanlar için spor yapmak lüks oluyor artık maalesef. Spor hem endorfin salgılatarak insanı mutlu ediyor hem de zayıflattığı için mutlu oluyor insan dimi.Hareketsizlik özellikle kadınlarda pek spor olayı yok
Eymir de nasıl kalabalık nasıl kalabalık biliyor musun taşı toprağı altın vaziyetinde, başka yer olmayınca. Birkaç ufak park var tabi oralar da kalabalık. Ya nüfus çok tabi kaldırmıyor gezecek tozacak yer yok. Bazı pazarlar evden çıkmıyoruz kalabalıktan korkupEymir var birtek işte.
Birde misafirliğe gidiyoruz diyelim akşam
Zaten yemek yemişiz üstüne börek poğaça tatlı kısır işte ne bileyim
Geç saatte birde ..ama ayıp okur diye yapılıyor ikram etmek için
Çok şükür diyelim sabahtan beri kızımın hastanesiyle uğraşıyoruz 7 tüp kan verdik idrar tahlili yine veremedik daha yeni geldim eve 1 küçük bardak su içtim sadeceLovedreams
Firslayd @ceren06_35
Canlarım yeni arkadaşlarımız nasıllar acaba
Afiyette misiniz kızlaaaar
Su içiyor musunuz acaba