Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya ilk yapışında o saniyeler ne beeee aydaaan gıcık mısın sen. Ben 25/15/15 yaptım bee. Ne kas varmış sende arkadaş yaaa pis pis pis
Ha iyi mi ben de standartını bilmiyom ki anacım sevindim o zaman :-)
İkinci üçüncü özellikle çok zormuş ya tek yapsak ne güzel olurdu :confused:

Menüyü unutmuşum kız

Sabah
2 yumurta biraz sebze buğulama
Peynir çay

Ara
1 ayran 1 sigara böreği
2 küçük dilim karpuz

Aksam
1 kepçe çorba
1 kepçe türlü
3 yk bulgur
2 bardak ayran
Salata
Şu 1.5
Sana benım nazarım degıyor sanırım
Ne zaman bade menüyü duzelttı desem kafama kafama kh vuruyon

Nalaaan aç kaldıııı nalaaan aç kaldıııı huhuhuuu
Dün acıkmıştım bugün iyiyim, yürümedim ama ,spor yok anca kolumu bacağımı kaldırıp evde uğraştım sayılmaz mı
limonata yaptım portakal filan karışımı şimdi soğuk soğuk içtiler iyi olmuş dediler resmen ben ferahladım sanki

Hepsine ayrı hedef koy araları çok yakın değilse
1 gün ve 2 ay

Bızım bedenler irilestıkce nayıflestik
Ama geçecek ben ınanıyorum sana
Öyle konuşurlarken ağzına terlıkle vurasım gelıyor
sorma bide en yakınlar bunlar

Sana benım nazarım degıyor sanırım
Ne zaman bade menüyü duzelttı desem kafama kafama kh vuruyon
borektenmi bahsediyon kız bugün kusura koşturmaya kalmadı o sen merak etme bide fırın di yağsız yani yoksa bayilacaktim yemek yapmamistim daha yoksa akıllandım artık yemiyom yarın size buradaki kh resmini aticam bi görün neyle imtihan oluyom

Canım, duraklasan da yola devam. En fazla 1 haftada açılırsın. Motivasyon her şey. Takımımız da iyi takımdır, bizim kızlar tatlı kızlardır.
Zaten hep bir kereden bir şey olmaz dedik dedik, tabaktakini bitir dediler inandık şiştik şiştik. Ama patlamadan birbirimizi bulduk Allaha şükür. Dayanıcaz birlikte vericez. Buranın iyi tarafı sorumluluk. Hem yiyip yazınca canları çeker mi acaba diye üzülüyor insan, hem de kendini dizginliyor.

Aynen öyle canım çok teşekkürler hepinize :*
Bende zayıflayacağım ve motivasyona konu açıp hepimize tek tek teşekkür edip öncesi sonrası yapacağım :)

Aa kimmiş spor hocası mıymış

Evet canım baya da iyi videoları bugün yaptım bütün kaslarımı hissettim resmen bazılarını sona doğru bağırarak yaptım :)) sedakaya_ halter kaldırıp bağıranlar var ya :))) öyle olmasa da acı ile bitirdim yansın kaslar erisin yağlar sloganım budur :)

Aynen öyle canım çok teşekkürler hepinize :*
Bende zayıflayacağım ve motivasyona konu açıp hepimize tek tek teşekkür edip öncesi sonrası yapacağım :)

Evet canım baya da iyi videoları bugün yaptım bütün kaslarımı hissettim resmen bazılarını sona doğru bağırarak yaptım :)) sedakaya_ halter kaldırıp bağıranlar var ya :))) öyle olmasa da acı ile bitirdim yansın kaslar erisin yağlar sloganım budur :)
Evde mi çalışıyorsun

Menüyü unutmuşum kız

Sabah
Peynir çay

Ara
1 ayran 1 sigara böreği
2 küçük dilim karpuz

Aksam
1 kepçe çorba
1 kepçe türlü
3 yk bulgur
2 bardak ayran
Salata
Şu 1.5
Kız suyun az
İmtihanı boşver de ip ne oldu ip
Senin yüzünden ben de bıraktım yaaaa:bicak:

Kız suyun az
İmtihanı boşver de ip ne oldu ip
Senin yüzünden ben de bıraktım yaaaa:bicak:
Döne ayaklarım şişmiş kız yorgunluktan yatamıyorum ve bu cumaya kadar devam edecek ipi bırak suyu içemiyorum evdeyken rahattım tabi bol bol içiyorum burada şişe bile ayarlayamadim Pet şişeler le saymaya çalışıp çoğu kez unutuyorum 8 li rakamları gördüm ya bırakmam bebeğim ipi de eski rutinde atlıcaz sen hiç merak etme bu arada eliptik işi yattı ya belki koşu bandı olabilir

İlk menü benden gelsin
Sabah
Limonlu su
1 haşlanmış yumurta
2 zeytin
Domates
Biber
Çay
Ara
1 kahve

Öğlen
2 köfte
Semizotu salatası
Ara
Yeşil çay
1 kivi
Akşam
Peynirli kabak Sandalı :KK48:
Yarım dilim ekmek salata
Su 2 litre devam edeceğim
Spor şimdilik 7500 adım
10*3 squat
on numara beş yıldız. Kabak sandalı tavuklu basamel soslu kaşarlı dene parmaklarınada dikkat et ;) afiyet olsun baby si.

KAHVALTI:
5 kiraz
3 kayısı
2 erik
1 bardak süt
AKŞAM:
1 küçük tabak et haşlama
1 küçük tabak pilav
4 yenek kaşığı yoğurt
Pilav olmasaydı salata olsaydı. Sabahta az biraz peynir neyin olaydı eydi. Afiyet olsun kuzu.

Menüm:
Kahvaltı 10: yarım kk light süzme peynir, çeyrek kk ezine keçi peyniri, 5 siyah zeytin, 2 dilim ekmek (handmade), 12 kiraz, 1 dal taze soğan
Öğle 12: yarım yeşil elma, 1 barak tarçın ekilmiş soğuk süt
Ara: 3 dilim soğuuuk karpuz buuzzz gibi oohh
Akşam 20: 1 kase yoğurt
Su 2 litre
Spor: plank yaptım, squat yapıcam daha @Bestttt
Öpücükler
bacim handmade ni yerim senin ;) amma az olmuş meyve şekeri dolmuş, afiyet şeker olmuş. ;)

Sabah 08.30
1 haslanmis yumurta
1 kk oeynir
5 zeytin
Domates salatalik biber

Ogle 13.00
Yarim kase mantar corba
3 kofte
10 kiraz

Ara 15.00
1 turk kahvesi

Aksam 18.30
1 kase yayla corba
Salata

Ara 21.00
1 dilim karpuz (elim kadar)

3 litre su
30+30+50 dk yuruyus
Guzel olmus afiyet olsun bebegim.

Menümü bir daha yazayım

Sabah : 1 haşlanmış yumurta
1 domates
Çeçil peynir
8-10 tane yeşil zeytin

Ara ve öğlen Yok

Akşam : 1 adet çipura tereyağında kızarttım
Yanına salata

Çipuranın karnına dövülmüş sarımsak biraz zeytinyağı ve baharat koyup beklettim sonra kızarttım çok leziz oldu

3-4 lt su içtim limonlu yeşil çay içtim spordan sonra beyaz çay yada şekersiz Türk kahvesi içeceğim

45 dk eliptik yapıldı daha spora devam ağırlık hareketleri yapacağım kol,karın,bacak,yanlar vs Allah ne verdiyse :)
Afiyet olsun tatlım 45 dk eliptik tereyağını anca eritmiştir dimi. Fırının hızlı pisirse iyi olurdu. Bir öneri granit ızgara tava kullan ben öyle yapıyorum yağsız pişirirken balığın kendi yağida meydana çıkıyor misss oluyor.

Selamlar bugün menüm şöyleydi
Uyanınca 6:15
1 su bardağı maydonozlu limonlu su

Kahvaltı 07:45
5 adet zeytin
1 roll kepek ekmek 50 gr
30 gr beyaz peynir
1 adet salatalık
1 adet köy biberi
1 fincan Yeşilçay

Ara 10:00
1 fincan kahve

Öğlen 12:30
7 yemek kaşığı susuz taze fasulye
50 gr yoğurt

Ara 16:30
2 adet hurma
1 fincan kahve

Akşam 20:00
3 adet ızgara köfte
1 bardak ayran

60 dk yürüyüş
75 adet mekik
15 dk ip atlama
3 litre su :)
İmmm miss gibi afiyet eksi olsun tatlım.

İyi akşamlar kızlar hu huuu

Menümü yazayım hemen

Sabah: 2 dilim çavdar ekmeğine peynirli tost
3 ceviz

Öğle: Balıklı salata
Soda

Akşam: Kinoalı salata
Ayran

3.5 litre su içtim

Plank yapıcam birazdan tezbitsin tezbitsin :KK49:
Yürüyüş yapamadım sabah uyuyakalmışım işe zor yetiştim :KK55:
Afiyet olsun şekerim. 2 ceviz 1 dilim ekmek benden küçük bir dipnot.

Sendende ufaktan karatay ızlerı sezıyom ıkı öğün yapmışsın
Yok anam ben karatay falan anlamam vaktim yok 3 öğüne ara öğüne yeter gari şu fani dünyada. Afrikada çocuklar aç neyime yetmiyor 2 öğün.

İnşallah şu an iyi gidiyor en büyük etkisi de burası önceden kendimi yalnız hissediyordum yalnız hissedince de o gücü bulamıyordum kendime ama artık sorumlu olduğum enerjik, eğlenceli aynı yolda yürüdüğümüz arkadaşlarım var bu da bana güç ve motivasyon sağlıyor, duraklama da olsa aynı enerji ile devam edeceğimi biliyorum artık gerçekten bitirdim kafamda yemek işini mesela az önce annem karpuz yiyordu gel ye dedi oturdum yanına ama yemedim önceden olsa 1 parçadan bi şey olmaz derdim ama yemiyorum buraya ne yazdıysam ona uyuyorum
motivasyon oldumu hersey oluyor iraden için tebriks ;)

sona ben kaldım
MENÜM
9.00
1 günkurusu
1 lt ılık su
11.00
1 haş yum
1 kk peynir
bol yeşillik
2 dilim ekmek
sonraları unuttum
16.00
3 badem
3 fındık
18.00
1 tabak semiz otu yemeği
ayran
22.00
1 kayısı
su 3.5 lt
spor yok:oops:
berilceee berilceee tezbitsin tezbitsin
sona kalan dona kalır. Kız bişey yememişsin gibi 2 kez okudum yorum yapcam bişey bulamadım Derken spor yok canom.

Sırtım kollarım ağrıyor daha çok benim. Karnımda hareket yok. Karın kasım yok sanırım.
Ay sezeryan dikislerim patlıycak sandım çok pis bişey ya bu plank.

Menüyü unutmuşum kız

Sabah
Peynir çay

Ara
1 ayran 1 sigara böreği
2 küçük dilim karpuz

Aksam
1 kepçe çorba
1 kepçe türlü
3 yk bulgur
2 bardak ayran
Salata
Şu 1.5
Afiyet olsun suyumuzu içelim lütfen az olmus dimi @tezbitsin Döne.

Evde mi çalışıyorsun

Evet canım evde çalışıyorum

Afiyet olsun tatlım 45 dk eliptik tereyağını anca eritmiştir dimi. Fırının hızlı pisirse iyi olurdu. Bir öneri granit ızgara tava kullan ben öyle yapıyorum yağsız pişirirken balığın kendi yağida meydana çıkıyor misss oluyor.

Bizde Zaten tereyağı serbest Zaten karbonhidrat sıkıntı yağı yağ ile yakmak doğru yani vücudumuzda ki yağların yanmasın için yağ Laz'ım tereyağı da çok çok azdı zaten, sınırsız serbest karatayda ama ben az kullanıyorum yine de abartmıyorum çayınıza koyun diyor Karatay :)

Back
X