- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız burda hiç içesim gelmiyor bir esiyoki sorma evdeyken sıcak diye içiyordumzukkum suyu çoğalt zaten yatana kadar içersin de hava fena sıcak
46 şuan tam bedenim 44 de düşmüştüm ah salak kafam işteOlacak olacak sabır göster biraz ..aslında iyi oluyor daha çok hırs yapıyorsun kıyafet denedikten sonra
Şimdi kaç bedensin
Evet bende yarından itibaren bunu da yapayım zaten sporu arttıracağım bu hafta genelde yürüyüş ağırlıklı oldu
Uleyn neyi yedirmiyorsun uleynYa bu kızlar benimle dalga geçiyorlar beril yaaaa
Yemeyelim de ölelim mi yanii siz yemezseniz yemeyin. Yedirmem size yedirmem !
Ne iyisin kaptancığım yiyip şişmeyelim diye fedakarca kendini ortaya atıp yedirmem diye bize resmen ilanı aşk ediyorsun biz de seni seviyoruz yedirmeyiz anlaştık yedirmiyoruz Döne lahmacun arası ekmek , sen ekmek arası baklava yeSen yerken ben aç gezdım yedırmemmm de yedırmem
Ekmegı lehmecünu yedırtmemmm
Canım gerginlik yine bizi vuruyor madem değiştiremiyoruz iyi tarafından bakmaya çalış evimizin kıymetini anlıyoruzkizlar kusuruma bakmayin gecmisi okuyamadım.ama sinirliyim gerginim yorgunum hersey ustume geliyor
Bence de eritmişsindir normal düzeninin üstünde aktifsin anladığım kadarıyla yaz boyu orda mısınyook olmadi karar degistirdi ne zaman olacagi bellu degil ya bu saatte aksam yemegi yeniyor kurtarmaya calisiyorum ama nafile galiba butun isleri yapiyorum yermekte ustune kalmasin diye mutfaga mudahale edemiyorum
haklisin canim hemde ne deplesman ya insallah erimisimdir birzz
Cuma hayırlı günElı belınde bır kadın figürcügü
Yedırmem dıye bağırıyor ve eklıyor
Cuma'ya ne kaldı
Oh şükür ya bi oturamadın...temizlik hallolur inşallah çabucakElektrık ısımız bıttı kızlar
Temizlik kaldı yorgunum yan gelıp yatmaktan
Kız ben lcw den alıyom düğüne de olsa günlğk de olsa ucuz oluyo. Ben de kemer sıkılmış 46 yım. 44 denemedim hiç korkuyomNerdeee yarın son yarın kaynimin nikahı varmış ne giysem bilmiyorum offf offf
bende pişman oluyorum yiyince annemdeyken bazen kayıyor saatler ama yarın son burda ki günüm sora doğru eveeee
İnşallah canım benim bende ümit etmek istemiyorum ama 88 lere inerim inşallah tartı 200 gr fazla yani 89.1 ama ben yine de 89.3 yazdım olsun fazladan 200 gr daha gitsin
Valla 3 ssaat gidip dolandım çarşı pazar sora geldim mısır haslaadim bi tane yedim kokusu feci vurdu pazar da şimdi kızımı uyutup yaticam canim
Duvara dayanmaca ilginçmiş ya popoya mı iyi geliyomuşSelamlar kızlar menümü ve sporumu yazmaya geldim :* <3
Sabah : 2 haşlanmış yumurta
1 domates
Maydanoz
5 yeşil zeytin
Ara öğlen Yok
Akşam : ızgara köfte
1 yemek kaşığı bulgur (unutmuşum yazmayı)
Çoban salata
Ayran
Spor : 45 dk eliptik
30 dk ağırlık antrenmanları (kol,basen,alt bacak,kalça,sırt,karın çalışıldı)
100 ip atlandı
Duvara sırtını dayayıp sandalyede oturuyormuş gibi 1 dk duruldu :)
45 squat
15 suma squat
3,5 lt su içildi fazlası da vardı
1 limonlu yeşil çay
1 ada çayı içildi
Şimdi beyaz çayımı içeceğim
Ben de aynen aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ben de bakıyorum xs olur sanıyorum kolum bile girmiyo hanfendi yırtacaksınız diyollarSorma yeliz ya valla bugün kendime bi pantolon aldım denemeden geldim giydim felaket yapıştı epeyi srtecmiss meğer bakınca olur sanıyorum hoş benn bakınca kendimi 38 e de girer sanıyordum da :)
İnşallah her şey yoluna girecek yorgunluktan da gerilir insan miiss gibi bi uyku çek ohh sabaha sabah ola hayrolakizlar kusuruma bakmayin gecmisi okuyamadım.ama sinirliyim gerginim yorgunum hersey ustume geliyor
Elif elif eliiiifeliya Elif pamuk kaçamadın bi türlü uyut şu adamı da gel ya
Geçmiş olsun kuzumAllah razı olsun sormuşsunuz var olun.Bekledim biraz daha geçmeyince mecbur aradım utkuyu.Hastaneye gittik.Doktor diyor ki bugün aynı belirtilerle gelen kaçıncı kişisiniz bir bilseniz.Bugün azıcık dışarı çıktım markete kadar.Artık ne kadar yoğunsa sıcaklık fena çarpmış.Ne olur ne olmaz testlerimizi yaptık çıkar sonuçları birkaç güne arayacaklarmış.
Allah razı olsun hepinizden tekrar tekrar
O omurga egrılıgıne ve sırt kaslarına ıyı gelıyorCuma hayırlı gün
Oh şükür ya bi oturamadın...temizlik hallolur inşallah çabucak
Kız ben lcw den alıyom düğüne de olsa günlğk de olsa ucuz oluyo. Ben de kemer sıkılmış 46 yım. 44 denemedim hiç korkuyom
Duvara dayanmaca ilginçmiş ya popoya mı iyi geliyomuş
Ben de aynen aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş ben de bakıyorum xs olur sanıyorum kolum bile girmiyo hanfendi yırtacaksınız diyollar
İnşallah her şey yoluna girecek yorgunluktan da gerilir insan miiss gibi bi uyku çek ohh sabaha sabah ola hayrola
Elif elif eliiiif
Çok teşekkürlerGeçmiş olsun kuzum
Serum taktılarmıÇok teşekkürler
Geçmişler olsunAllah razı olsun sormuşsunuz var olun.Bekledim biraz daha geçmeyince mecbur aradım utkuyu.Hastaneye gittik.Doktor diyor ki bugün aynı belirtilerle gelen kaçıncı kişisiniz bir bilseniz.Bugün azıcık dışarı çıktım markete kadar.Artık ne kadar yoğunsa sıcaklık fena çarpmış.Ne olur ne olmaz testlerimizi yaptık çıkar sonuçları birkaç güne arayacaklarmış.
Allah razı olsun hepinizden tekrar tekrar
Gerek yok dedi doktor.Zaten ben de taraftar değildim.Bol bol su önerdi.Akşam olmadan asla dışarı adım atma ve fazla ağır yeme dinlen vs. klasik şeyler söylediSerum taktılarmı
Yemin ediyorum tam doktorun söylediklerini yazıyordum gönderdim bir baktım aynı şeyleri yazmışsın.Doktor mu olsan ablam senGeçmişler olsun
Su iç suyu az içiyorsun bebeğim
Dışarı çıkma akşam çıkarsın kız
Doktoor civanııım doktor doktoor civanııımYemin ediyorum tam doktorun söylediklerini yazıyordum gönderdim bir baktım aynı şeyleri yazmışsın.Doktor mu olsan ablam sen
Geçmiş olsun canım yanında hep şu şişesi bulundur alışık değilsindir oraların sicağı fenadırGerek yok dedi doktor.Zaten ben de taraftar değildim.Bol bol su önerdi.Akşam olmadan asla dışarı adım atma ve fazla ağır yeme dinlen vs. klasik şeyler söyledi