- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Olsun olsun bugün cuma. Arada geç yemekten bir şey olmaz moral bozmak yok.Evet evet kaçamak istemiyorum piserse iyi olucak saat geç oldu pofff daha temizliyor benimki![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun olsun bugün cuma. Arada geç yemekten bir şey olmaz moral bozmak yok.Evet evet kaçamak istemiyorum piserse iyi olucak saat geç oldu pofff daha temizliyor benimki![]()
Bende en dön avatar a gittim. Birde köfte yağmuruna :)))))Arada lazım tam zamanında cuma günü yemişsin iyi etmişsin vallaha Burcu
Yemekleri uydurmuşsun bakıyorum kıymalı domatesli biberli neymiş o bi de yumurta kırsaydın oooh şööyle miisdiyet yemeğine bak yaa
Ay çoktandır sinemaya gitmedik, en son yılmaz erdoğanın yeşil elmalar diye bir filmi vardı o gitmiştik. Balık iyi olmuş Elifim
Yuh yaa kasa bak arkadaaaş 72 nedir be benim 41 yapacam diye kıçım çıktılöömbür Döne
3 set yapalım. Ben başladığıma 10x3 yapıyordum, artık 30x3 e çıktım, planktan kolay.![]()
Hadi bakalım wallsit varmış döne ..Sularım ve sporlarım :
30x3 squat
Plank 41/ 20/ 11
100 step
2 litre su
Normalde şeker bal bile olsa tüketmiyordum ama mecbur ballı limonlu ılık su yapayım dedim hiç bir işe yaramadıAaayy çok güldüüüm yaa NalanAğzının orta büyüklükte olduğunu öğrendim artık, lokma diyince hemen anlıyorum, benimkinin 1.5 katı senin 1 lokman oluyor, gram olarak veremiyceem gerçi şu an
O bal kaç kaşık o bal bakiyim hııı orayı geçiştirme![]()
Ekran görüntüsü aldım canım çok dikkat edilemez şimdi 3 lt suyu mu da içeyim kalkıp başlıca atlamaya bebeğim başlayınca yazarimÇorbayı yarım kase iç canım. Sen ipte benden öndesin. Ben de yapıcam. Hadi asılalım biraz bu hafta seninle. Hurmayı 2 den çok yeme bence kalorisi çok. Yanında iç badem var ya çiğ olanından ondan yesene birkaç tane, tadı çok güzel şekerli gibi sanki.
Akşamları yoğurt güzel oluyor, salata, peynirli salata filan da olur. Bezelye, kuru fasülye, nohut vs perşembe günleri yemeyelim olur mu. Şişiriyor ya tartıda şişlik olursa moralin bozulur boş yere.
Arada lazım tam zamanında cuma günü yemişsin iyi etmişsin vallaha Burcu
Yemekleri uydurmuşsun bakıyorum kıymalı domatesli biberli neymiş o bi de yumurta kırsaydın oooh şööyle miisdiyet yemeğine bak yaa
Ay çoktandır sinemaya gitmedik, en son yılmaz erdoğanın yeşil elmalar diye bir filmi vardı o gitmiştik. Balık iyi olmuş Elifim
Yuh yaa kasa bak arkadaaaş 72 nedir be benim 41 yapacam diye kıçım çıktılöömbür Döne
3 set yapalım. Ben başladığıma 10x3 yapıyordum, artık 30x3 e çıktım, planktan kolay.
![]()
O bayan yürüyüş yaparak kilo vermiş bence. Yağ sürerek verdiğini sanmıyorum yani ben inanmıyorum böyle şeylere pek.Kızlar geçen anneme giden gelenlerin arasında bi abla vardı bana benim gibi yürüdüğünü falann söyledi işte aynı bel sorunumuz var zaten git bakıldığında falan pişman olursun sıra dedi derken bi keremden bahsetti çörek otu yağı kremi belime sürdü hem ağrı kesiyor hemm zayiflatiyomus neyse sürdü bunu sora ben termal kemerimi taktım yakarak zayiflattigini söylemişti hakikaten aşırı yakıyor terletiyor acaba diyorum alsam mı bende kadının ust göbeği gitmiş annem baya gobekkliydi diyor oda sürüp strec takkiyomus bende sizle bi konuşayım dedim ne kaybederim ki sonuçta çörek otu zaten bu 40 kilo nasıl gider de hergün içiyor elma sirkesi ve çörek otu yağını ben içemedim çok acıydı onun yerine sürsem ne olur ki
Orası öyle canım benim ama takviye ariyoz işte gene bi ihtimal :)))O bayan yürüyüş yaparak kilo vermiş bence. Yağ sürerek verdiğini sanmıyorum yani ben inanmıyorum böyle şeylere pek.
Boğazını tutmadan verilmiyor Hilalcim ya sonuçta değil mi
Aayy bu zevke nail oldum kankaaaaNormalde şeker bal bile olsa tüketmiyordum ama mecbur ballı limonlu ılık su yapayım dedim hiç bir işe yaramadı
bal çay kaşığının ucu ile bir çay kaşığı değil aklıma gelmişti sorarsa diye sonra sordurma zevkini tatmak için yazmadım hehhheeee![]()
İple göbeği zıplatalım kıız bak nasıl eriyecek 1 ayda 5 santim bak demedi demeOrası öyle canım benim ama takviye ariyoz işte gene bi ihtimal :)))
Canımı çektir hep zatentezbitsin böyle soğanlı domates biberli yaptım
Kekik acıbiber kattım pratik oldu ...ne yapayım gezmeye gidecektim aklıma geldi
Sana da tavsiye ederim offf miss![]()
Kankacım acaba 11 ile 5 buçuk arasında 1 ara öğün gerekmez mi. Metabolizma hızlanır diyorlar ya hani öyle. Gene de sen bilirsin.MENÜM
9.30
1 sb ballı limonlu su
11,00
2 kk peynir
Yarım yum haşlanmış
2 yeşil zeytin
2 dilim domates
3 biber
2 dilim ekmek
17.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tane üzüm
2 ısırık muz (ağzım orta büyüklükte lokmam da küçüktü Döneeeee)
su şimdilik 2 lt ama yatmadan tam miktar yazarım
İnternetten bak canım ben domatesli kabak kavurması yapıyorumKızlar bana kabak la yapabileceğim tarifler verebilirmisiniz