Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arada lazım tam zamanında cuma günü yemişsin iyi etmişsin vallaha Burcu

Yemekleri uydurmuşsun bakıyorum kıymalı domatesli biberli neymiş o bi de yumurta kırsaydın oooh şööyle miis :KK70: diyet yemeğine bak yaa:işsiz:

Ay çoktandır sinemaya gitmedik, en son yılmaz erdoğanın yeşil elmalar diye bir filmi vardı o gitmiştik. Balık iyi olmuş Elifim:KK200:

Yuh yaa kasa bak arkadaaaş 72 nedir be benim 41 yapacam diye kıçım çıktı:bicak: löömbür Döne:ruh:

3 set yapalım. Ben başladığıma 10x3 yapıyordum, artık 30x3 e çıktım, planktan kolay. :süslü:
Bende en dön avatar a gittim. Birde köfte yağmuruna :)))))

Aaayy çok güldüüüm yaa Nalan :KK70: Ağzının orta büyüklükte olduğunu öğrendim artık, lokma diyince hemen anlıyorum, benimkinin 1.5 katı senin 1 lokman oluyor, gram olarak veremiyceem gerçi şu an :KK70:
O bal kaç kaşık o bal bakiyim hııı orayı geçiştirme :kahve:
Normalde şeker bal bile olsa tüketmiyordum ama mecbur ballı limonlu ılık su yapayım dedim hiç bir işe yaramadı
bal çay kaşığının ucu ile bir çay kaşığı değil aklıma gelmişti sorarsa diye sonra sordurma zevkini tatmak için yazmadım hehhheeee:KK53::KK53::KK53::KK53:

Çorbayı yarım kase iç canım. Sen ipte benden öndesin. Ben de yapıcam. Hadi asılalım biraz bu hafta seninle. Hurmayı 2 den çok yeme bence kalorisi çok. Yanında iç badem var ya çiğ olanından ondan yesene birkaç tane, tadı çok güzel şekerli gibi sanki.
Akşamları yoğurt güzel oluyor, salata, peynirli salata filan da olur. Bezelye, kuru fasülye, nohut vs perşembe günleri yemeyelim olur mu. Şişiriyor ya tartıda şişlik olursa moralin bozulur boş yere.
Ekran görüntüsü aldım canım çok dikkat edilemez şimdi 3 lt suyu mu da içeyim kalkıp başlıca atlamaya bebeğim başlayınca yazarim

Kızlar geçen anneme giden gelenlerin arasında bi abla vardı bana benim gibi yürüdüğünü falann söyledi işte aynı bel sorunumuz var zaten git bakıldığında falan pişman olursun sıra dedi derken bi keremden bahsetti çörek otu yağı kremi belime sürdü hem ağrı kesiyor hemm zayiflatiyomus neyse sürdü bunu sora ben termal kemerimi taktım yakarak zayiflattigini söylemişti hakikaten aşırı yakıyor terletiyor acaba diyorum alsam mı bende kadının ust göbeği gitmiş annem baya gobekkliydi diyor oda sürüp strec takkiyomus bende sizle bi konuşayım dedim ne kaybederim ki sonuçta çörek otu zaten bu 40 kilo nasıl gider de hergün içiyor elma sirkesi ve çörek otu yağını ben içemedim çok acıydı onun yerine sürsem ne olur ki

Arada lazım tam zamanında cuma günü yemişsin iyi etmişsin vallaha Burcu

Yemekleri uydurmuşsun bakıyorum kıymalı domatesli biberli neymiş o bi de yumurta kırsaydın oooh şööyle miis :KK70: diyet yemeğine bak yaa:işsiz:

Ay çoktandır sinemaya gitmedik, en son yılmaz erdoğanın yeşil elmalar diye bir filmi vardı o gitmiştik. Balık iyi olmuş Elifim:KK200:

Yuh yaa kasa bak arkadaaaş 72 nedir be benim 41 yapacam diye kıçım çıktı:bicak: löömbür Döne:ruh:

3 set yapalı:KK53:m. Ben başladığıma 10x3 yapıyordum, artık 30x3 e çıktım, planktan kolay. :süslü:

Ama pisman oldum 30 dk eliptik yaptim

Kızlar geçen anneme giden gelenlerin arasında bi abla vardı bana benim gibi yürüdüğünü falann söyledi işte aynı bel sorunumuz var zaten git bakıldığında falan pişman olursun sıra dedi derken bi keremden bahsetti çörek otu yağı kremi belime sürdü hem ağrı kesiyor hemm zayiflatiyomus neyse sürdü bunu sora ben termal kemerimi taktım yakarak zayiflattigini söylemişti hakikaten aşırı yakıyor terletiyor acaba diyorum alsam mı bende kadının ust göbeği gitmiş annem baya gobekkliydi diyor oda sürüp strec takkiyomus bende sizle bi konuşayım dedim ne kaybederim ki sonuçta çörek otu zaten bu 40 kilo nasıl gider de hergün içiyor elma sirkesi ve çörek otu yağını ben içemedim çok acıydı onun yerine sürsem ne olur ki
O bayan yürüyüş yaparak kilo vermiş bence. Yağ sürerek verdiğini sanmıyorum yani ben inanmıyorum böyle şeylere pek.
Boğazını tutmadan verilmiyor Hilalcim ya sonuçta değil mi

O bayan yürüyüş yaparak kilo vermiş bence. Yağ sürerek verdiğini sanmıyorum yani ben inanmıyorum böyle şeylere pek.
Boğazını tutmadan verilmiyor Hilalcim ya sonuçta değil mi
Orası öyle canım benim ama takviye ariyoz işte gene bi ihtimal :)))

Normalde şeker bal bile olsa tüketmiyordum ama mecbur ballı limonlu ılık su yapayım dedim hiç bir işe yaramadı
bal çay kaşığının ucu ile bir çay kaşığı değil aklıma gelmişti sorarsa diye sonra sordurma zevkini tatmak için yazmadım hehhheeee:KK53::KK53::KK53::KK53:
Aayy bu zevke nail oldum kankaaaa
:halay:
Çam balı mıydı kız:KK48:

MENÜM
9.30
1 sb ballı limonlu su
11,00
2 kk peynir
Yarım yum haşlanmış
2 yeşil zeytin
2 dilim domates
3 biber
2 dilim ekmek
17.30
2 dilim ekmek
2 kk peynir
2 tane üzüm
2 ısırık muz (ağzım orta büyüklükte lokmam da küçüktü Döneeeee)
su şimdilik 2 lt ama yatmadan tam miktar yazarım
Kankacım acaba 11 ile 5 buçuk arasında 1 ara öğün gerekmez mi. Metabolizma hızlanır diyorlar ya hani öyle. Gene de sen bilirsin.

Kızlar bana kabak la yapabileceğim tarifler verebilirmisiniz
İnternetten bak canım ben domatesli kabak kavurması yapıyorum
Yada haşlayıp peynir sandalları
Kimisi rendeleyip kavurup yoğurtlu salatasını yapıyor
Hangisi hoşuna giderse yaparsın
Hafif olur kabak diyete uygun hemde

Bade uygun olduğunda bır konusalım mı senınle
Telımımı yollayım
Nasıl yapalım

Back
X