- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben de izlemistimAynen ben tv de bir yağ alma ameliyatı izlemiştin ıyyyy pek fenaydı
Gitsin yağlar bence de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de izlemistimAynen ben tv de bir yağ alma ameliyatı izlemiştin ıyyyy pek fenaydı
Gitsin yağlar bence de![]()
Kucuk kacamagini aksamla kapatmissin canim. Bence menun gayet iyi ama suyun cook az.Menü
Sabah 10.30
3 yk salata
Ara
1 havuç
Öğlen 3
3 mercimek köftesi
4 ince yaparak sarma
3 bardak şekersiz çay
Aksam yok belki yoğurt olur
Yarım saat yürüyüş
Şu 1 litre
Beril anla hadi kız bana öğleden dolayı ama başka yemek yoktu ve acikmistim poğaça börek vardı tatlı pasta vardı yemedim been bide bunlar işte
Bir kitapta okumuştum obezite askında insanın şımarıklığından gelen bir hastalıktır yazıyordu (tabi sağlık durumları hariç o da azdır)Ben de izlemistimallahim su bogazimizi tutamadigimizdan biz insanlar ne hallere dusuyoruz. Su aralar bir de mide kucultme moda oldu. Insallah hicbirseye ihtiyacimiz olmadan saglikla yavas yavas gitsin yaglar, gelsin kaslar
![]()
mrb canım hoşbuldum:)
bugünkü menüm;
Sabah 11
3 dilim kare peynir
5 zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 haşlanmış yumurta
Domates,salatalık
Öğle 2
Soğuk yoğurt çorbası 1 kase
1 tane biber dolması
Ara
Bir avuç kiraz,1 şeftali
Akşam 8
Yoğurt çorbası tekrar
Biraz et
2.5 litre su
Ekmek ve türevlerini yememeye özen gösteri yorum.
Bence de hastalik ya insallah en kisa zamanda iyilesmemiz umuduylaBir kitapta okumuştum obezite askında insanın şımarıklığından gelen bir hastalıktır yazıyordu (tabi sağlık durumları hariç o da azdır)
Hareketsiz hayatlar trans yağlar şeker hazır yiyecekler hepsi sebep oluyor işte ..hele şeker bağımlılık yapıyor gerçekten
Bence yanmistir meyve filan kalmamistir canimBu arada spor günceklemesi yapıyorum :
1 saat yürüyüş yaptım leslie ve step hariç
Meyveleri yakmışımdır dimi yav kızlar
Ben tatlısız yapamazdım İnan ..ama şu an aramıyorumBence de hastalik ya insallah en kisa zamanda iyilesmemiz umuduyla
Selam kızlar nasıl gidiyor bakalım?
Ancak geldim eve ..
Menümü yazayım hep dışarıda olunca bu kadar oldu
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz
2 zeytin
Salatalık
Çay
Öğlen
Somon salata
Ara
1 sade kahve
Akşam
Döner vardı onun etlerinden yedim
Salata ayran
Böyle oldu işte yarın evdeyim inşallah
Su 2 litre
1 bardak soda
Spor 7000 adım
Yarın inşallah haftalık yeme içme planımı yapıp spora başlayacağım
Beraber plan yapalım ve yazalım![]()
InsallahBen tatlısız yapamazdım İnan ..ama şu an aramıyorum
bazen dondurma oda arada
Şerbetli tatlı falan unuttum kaç aydır Bayramda bile yemedim yani aslında damak tadı da değişebiliyormuş
İnşallah böyle gider![]()
Ne yazik ki benim gunum meyvelerle gecti hepNerde bu hatunlar yahu?
Cumartesi diye bir kısmı düğünde bir kısmı gezmededirneyse kaçak yapmayın haaa
berilceee nin terliği havalarda uçuşmasın sonra
![]()
Olsun onlar toparlanır canım yarın hemen bende toparlayacağım merak etmeNe yazik ki benim gunum meyvelerle gecti hep![]()
Evet benim de hayalimKeşke meyveler ciss olmasa
Insallah canim. Uzun zmandir yemedigim ve cok sevdigim meyveleri gorunce dayanamadimOlsun onlar toparlanır canım yarın hemen bende toparlayacağım merak etme![]()
Canım orantılı yersiniz merak etmeyinEvet benim de hayalim![]()
Tatli ve unlu mamulleri yememek icin elimden geleni yaparim ama meyveye dayanmak cok zorEvet benim de hayalim![]()
Canım orantılı yersiniz merak etmeyin
Bir karpuz değilde yarım yiyin![]()
Hadi yaa
Bebek arabasıyla mı yürüyorsunbugün bebegımle 1 buçuk saat durmadan yürüdük
Benim eşim evde yiyor maalesef ama bana irade gücü kattı desem yeridir yutkuna yutkuna oturuyorum yanındaIyiymis canim sizin esler 2 kilo alsam hemen anlar baslar soylenmeye onu yeme bunu yeme. Cook cikolata , cips paketi hele ki dondurmayi komple cope atisligi vardir esimin ben ymeyeyim diye. Su aralar kilo veriyorum cok mutlu ne yapacagini sasiriyor. Oldum olasi hic sevmez kiloyu ama ne yapalim ki ben cok pis bogazim hic limit bilmeden yerim. Insallah bu sefer sonuc harika olacak![]()
Benim göbek ve yan simitler gitmiyor bir türlü yaa o yağlar fışkırmıyor mu oralardan bir şey giyince ööffOylePembe_patikli hic guzel degil bu kilolar hem sagliksiz hem kotu gosteriyor iyy
yaglar sizi hic sevmiyorum gidin ve bir daha donmeyin lutfenn
İyi fikirAynen canim ben de almiyorum artik. Esime de diyorum senin cnain istiyorsa al ama hemen ye sakin eve koyma.
Biz yemek sonrası çayın yanına künefe satılıyor hazır, şerbetini kendin döküyorsun, 1 er tane onlardan yerdik, fıstık mıstık ne bulursak.Ben tatlısız yapamazdım İnan ..ama şu an aramıyorum
bazen dondurma oda arada
Şerbetli tatlı falan unuttum kaç aydır Bayramda bile yemedim yani aslında damak tadı da değişebiliyormuş
İnşallah böyle gider![]()
Menün benimkine benzemiş. Ben de meyveye iyi abanmışım bugün. Karadutlar erikler hep dalından toplanmışlardı, hiç hayır diyemedim. Eskiden çok tatlı yerdim, tatlıyla kilo aldım resmen. Heralde o yüzden onu örtmek için meyveyi çok yiyorum. Ama fazlası şeker tabi. Dayanamıyorum çok seviyorum dediğim tek şey meyve oldu. Bırakmak zor. Azaltmak lazım tam kesmek de olmaz vitamin filan açısından da...Benim bugunku menum meyve agirlikli (canim cok istedi diye meyve yedim durdum butun gun)
Sabah 09:30 : 1 omlet, 4 dilim kasar, 3 dilim beyaz peynir, 1 taze biber, 1 salatalik, 1 domates, 1 fincan sutlu kahve
Oglen 131 adet elma, 1 fincan sutlu kahve
Aksam 181 avuc siyah frenk uzumu, 1 avuc ahududu, 1 buyuk dilim karpuz, 1 tabak yaban mersini
Cok meyve yedim diye baska birsey yemedim.
Su: 3,5 litre
Spor: 30 dakika tempolu yuruyus
EvetTatli ve unlu mamulleri yememek icin elimden geleni yaparim ama meyveye dayanmak cok zor
Kirazın kalorisi düşük merak etmeHadi yaaben de kirazı çok seviyorum ama çok yemiyorum dur bakalım bir zayıflayalım meyve salatası yapayım size
![]()
Aminnn rabbim cumlenin evladını bagislasin