Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim beril,sen şu yogun -ustune bide rahatsizligin var-halinde bizmle bu kadar ilgileniyosun bizde kendimizle biraz ilgilenelim dimi,cok tesekurler seviyorum seniBugun katılım için sağol canım
Sözünü tuttun sevındım
Yarım poaca çok degılde yararlı da degılSelam kızlar bugün çok yorucu bir gün oldu.genellikle dışardaydım
Sabah,
Yarım poaca,ayran
Öğle,
1 kase mercimek çorbası
2 tane biber dolması
Aksam
Izgara et
Ayran
3 litreden fazla su
Spor yapacak vakit bulmadım ama cokca kosturdum![]()
Hazır galiba kaptanım .
Var mı müsait arkadaş , yoksa renklendirme kısmını düzenleyip paylaşıma taşıyabilirim.
Burası bızım saklı bahcemızRica ederim beril,sen şu yogun -ustune bide rahatsizligin var-halinde bizmle bu kadar ilgileniyosun bizde kendimizle biraz ilgilenelim dimi,cok tesekurler seviyorum seni![]()
Partımı vardı elıfMenüm berbat ama yazayım.
Sabah
Urfa dan fıstıklı baklava geldi 2 dilim baklava
Tereyagli yumurta 3 kaşık kadar
Peynir 2 kk
Çeçil
Domates salatalık
1 dilim ekmek
Ara 14
1 sütlaç
Saat 19
1 porsiyon iskender
Kucuk Kunefenin çeyreği
1 zero Cola
Su 1.5 litre
Spor yok.
Haklıymışsın usta baska renkler üvey geldi
Evet evet bu hafta tam gaz spor yapalım bu hafta çok verimli geçsinYürüyüş yapıldı spor bakanı da yok şimdilik arkadaşlar şu spor olayını düzene koysak mıPembe_patikli ne yapsak dün wall sit yaptım yatmadan gidip yine yapayım
Süt demeseydın hazırlanıyordumBende menumu yazayım sabahı yazmıştım ama yinede yazayım
Sabah 2 yumurta domates bir dilim tb ekmeği
Ara 3 kayısı
Öğlen 1 yumurtadan menemen içine birazda domates bir kasıkta süzme yoğurt yedim
Arada bir avuç kadar kabak çekirdeği yedim (evdede alternatif bir şey kalmamıştı mecburen yedim) akşamda 3 köfte ve 1 domates yes
Saat doku gibi yar haşlanmış mısır yedim sutt yapıyor diye 4.5 lt su içtim bir de sabah bir saat yürüdüm