- 10 Nisan 2014
- 5.939
- 7.455
- 198
Teşekkür ederim canımmgüzel bence zamanla dahada güzel olur ..![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımmgüzel bence zamanla dahada güzel olur ..![]()
Ayy incir olaydı keşke yazayım da unutmayayım acil durumlar için çok teşekkür ederim :)Gokmavisi90 bende incir uyutması o tavsiye ederim tatlı açısından iyi bir alternatif hem sütte yapıyor
Teşekkürler canım tarif için bol tarifim oldu :) süperGokmavisi90 chia tohumu canım 1 yemek kaşığı kuru kayısı hurma olabilir 1 bardak süte karıştır azcık da yulaf kepeği 1 gece beklesin süper oluyor üzerine de tarçın serp miss
Afiyet olsun kutuya süt olsun insAyy incir olaydı keşke yazayım da unutmayayım acil durumlar için çok teşekkür ederim :)
Nasıl oluyor canım o?duydum ama yapmadım şekersiz galiba değil mi?Gokmavisi90 bende incir uyutması o tavsiye ederim tatlı açısından iyi bir alternatif hem sütte yapıyor
Ben emzirmiyorum canım :) küçüğü 1 buçuk yaşında :)Afiyet olsun kutuya süt olsun ins
Çok güzelmişNacizane acil durum spor listem hani 1 saatlik yürüyüş falan yapamadıysam yada onlara ek :) isteyen ekleme yapabilir
*5 dk yerinde yürüme (leslie abla gibi)
*100 jumping jack (kolları ayakları açıp kapayarak zıplama)
*20 mekik
*20 defa düz durup yere eğilme
*20 defa yana eğilme
*20 defa sağa sola dönme
*yerde uzanıp bisiklet sürme hareketi istediğin kadar
* 20 defa ayakları kendime doğru çekip bırakma
*ve kapanış yine 100 zıplama
En azından hiç spor yapmasam bile bunlarla kendimi azıcık avutuyorum vücudumu çalıştırıyorım
Gece uyumadan illa 100 defa da zıplamayı tercih ediyordum eskiden :)
Bakalım sizler neler ekleyeceksiniz
Ya şekerli yapanlar var ama bence şekere gerek yok ben iki bardak sütle yapıyorum 5 tane inciri küp küp doğru yorum sonra ilittigim sütun içine koyup bilendir dan geçiriyorum sonra yoğur mayalar gibi 3 saat kapatıp bekliyorum sonra dolaba koyup soğumasını bekliyorum afiyet le yiyorum ben çok severim şahsen ara ara yapıyorumNasıl oluyor canım o?duydum ama yapmadım şekersiz galiba değil mi?
Çok pardon bı emziren okudum karistirmisim demek ki k bakma yaBen emzirmiyorum canım :) küçüğü 1 buçuk yaşında :)
Bende deneyeyim o zamanYa şekerli yapanlar var ama bence şekere gerek yok ben iki bardak sütle yapıyorum 5 tane inciri küp küp doğru yorum sonra ilittigim sütun içine koyup bilendir dan geçiriyorum sonra yoğur mayalar gibi 3 saat kapatıp bekliyorum sonra dolaba koyup soğumasını bekliyorum afiyet le yiyorum ben çok severim şahsen ara ara yapıyorum
İnss afiyet olsun şimdiden ben bayılıyorum ya tabi inciri abartmadikca yapmak lazımBende deneyeyim o zamansağol tarif için Cuma yapayım hatta Perşembe'den yapayım sağlıklı bir tarif ..inşallah tuttururum
![]()