- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
Arkamdan iş çeviriyo sinsi sinsi yaa
Aman istesin boşver daha iyi
Yazın yapardım önceden şimdi hiççç hep diyet yemekleri aslında ev yemekleri
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkamdan iş çeviriyo sinsi sinsi yaa
Aman istesin boşver daha iyi
Yazın yapardım önceden şimdi hiççç hep diyet yemekleri aslında ev yemekleri
![]()
bize 80 km uzaklikta çok güzel bi plajı var oraya gittik haftada 1 tada 2 gün gidicez yüzmek iyi gelir hem kilo verirken belim içinde iyi. İyileşir Döne inşallah siz gidene kadar evet Ayvalık in suyu soğuk bizim gittiğimiz yer sıcacıkti. Bu yıl otele gidemedik kv nin ameliyatı git geller giden gelen açıldık baya. Günü birlik yapıyoruz.3 günden fazla sürerse,ateşi çıkarsa, kanlı ishal olursa getir teste dedi.
Özledim kız seni. Nerede denize giriyorsunuz oh ne güzel ya biz de gidicez güya da bebe hasta gidemeyiz iyileşmeden orda daha kötü olur Ayvalık soğuk oluyor denizi filan ya
İşin zor Allah kolaylık versin. Delme kız bi kaç ay sonra unutucak.Kızlar okuyom yazamıyom kusura bakmayın
Bırde benım tosbam hamahta uyumayı arıyor
Yağmurdan cıkamıyozda dışarı perısanız
Acaba salonun tavanımı delsem dıye düsünüyom
Cıldırmama çeyrek var
güneş sarı sıcaklık 39Güneş nasıl bırsey
Ne renk
Yenirmi içilirmi
Sıcak ne kac mont gıysem sıcaklanırım
inşallah hepsi gecicek Beril im.2 saatte bır hava alıyon
İlacı spreyı var
Bu bızım yaşantımızın parçası orkıde den hassas benım kızım
Ama bız neler atlattık buda geçer sen üzülme teyzesı
iyi tatil yapmışsınız neyse az kalmis evim evim güzel evim asla 3 ay otellerde kalmam deliririm ben. Otelde çok zor gerçekten.Canim ben annelik iznindeyim diye esimin de toplu izni birikmisti nerdeyse 3 ay kadar hazir musait zaman kullanalim diye bu sene uzun tatil yaptik, degisik yerlerde birer hafta kaliyoruz bu yaz tatil baya uzundu taa mayista Turkiyeyle basladik tatile. Suanda 3 haftadir da Polonyadayiz. Ne yazik ki burda havalar bir iyi bir kotu keske Turkiye gibi hep gunesli olsa yazlar, boyle olunca insan tatilden de birsey anlamiyor.
30 temmuzda esimin izni bitiyor ve pazar gecesi evimizdeyiz.
Ama elimden geleni yapiyorum cisslara gitmemek icin dun cok iradesizdim o baska![]()
Afiyet olsun bu bazlama ne kadardır niye yenmiştir evde tam buğday yokmu dur.Menüm
Kahvaltı 09: 1 yk zeytinyağında 2 yk lor ile ve 1 avuç maydanozla yapılmış 2 yumurtalı omlet, 1 adet kivi, 1 adet bazlama
Öğlen 14: 1 kase çorba, 1 kase keçi yoğurdu, karışık salata yağsız
Akşam 18: Yağsız salata, ayran, 1 kaşık siyah pirinç pilavı (yiyeceğim)
2.5 litre su içtim daha içerim belki
Sporlar: Kraliçem Leslie 3 mil, wallsit 99 saniye.
Afiyet olsun güzel menü canom.Bende yazayım o zaman
Sabah 1 çay kaşığı çörekotu yağlı su
Domatesli yumurta
Az peynir 3 zeytin çay yarım dilim ekmek
Yeşillik
Ara sade kahve 4 fındık 2 badem
Öğlen mantarlı tavuk sote salata ayran
Ara
Yeşil çay 1 dilim ananas 1 küçük dilim kivi
Akşam
Az Bulgurlu pazı yemeği yoğurt salata
Ara
1 çay bardağı zerdeçallı yoğurt yemeği planlıyorum olmazsa tarçınlı süt olur
Spor zill ana 50squat
Wall sit 47 saniye
Akşam plank olur
Su 2,5 litre
Cıddı düsünüyom tavanı delmeyıbize 80 km uzaklikta çok güzel bi plajı var oraya gittik haftada 1 tada 2 gün gidicez yüzmek iyi gelir hem kilo verirken belim içinde iyi. İyileşir Döne inşallah siz gidene kadar evet Ayvalık in suyu soğuk bizim gittiğimiz yer sıcacıkti. Bu yıl otele gidemedik kv nin ameliyatı git geller giden gelen açıldık baya. Günü birlik yapıyoruz.
Kız Döne mayomun lastikleri Kaplıca suyundan erimiş resmen rezil olcaktim ya.
İşin zor Allah kolaylık versin. Delme kız bi kaç ay sonra unutucak.
güneş sarı sıcaklık 39mont giyerek havale isilik gibi rahatsızlıklar geçirebilirsin :))))
inşallah hepsi gecicek Beril im.
iyi tatil yapmışsınız neyse az kalmis evim evim güzel evim asla 3 ay otellerde kalmam deliririm ben. Otelde çok zor gerçekten.
Polonya Soguk mus evet gelinimiz bayılırım diye korkuyor alışkın olmadığı için.
Afiyet olsun bu bazlama ne kadardır niye yenmiştir evde tam buğday yokmu dur.
Afiyet olsun güzel menü canom.
Bazlamam 92 gram idi Elifimbize 80 km uzaklikta çok güzel bi plajı var oraya gittik haftada 1 tada 2 gün gidicez yüzmek iyi gelir hem kilo verirken belim içinde iyi. İyileşir Döne inşallah siz gidene kadar evet Ayvalık in suyu soğuk bizim gittiğimiz yer sıcacıkti. Bu yıl otele gidemedik kv nin ameliyatı git geller giden gelen açıldık baya. Günü birlik yapıyoruz.
Kız Döne mayomun lastikleri Kaplıca suyundan erimiş resmen rezil olcaktim ya.
İşin zor Allah kolaylık versin. Delme kız bi kaç ay sonra unutucak.
güneş sarı sıcaklık 39mont giyerek havale isilik gibi rahatsızlıklar geçirebilirsin :))))
inşallah hepsi gecicek Beril im.
iyi tatil yapmışsınız neyse az kalmis evim evim güzel evim asla 3 ay otellerde kalmam deliririm ben. Otelde çok zor gerçekten.
Polonya Soguk mus evet gelinimiz bayılırım diye korkuyor alışkın olmadığı için.
Afiyet olsun bu bazlama ne kadardır niye yenmiştir evde tam buğday yokmu dur.
Afiyet olsun güzel menü canom.
Nasıl geçti doktor işlerin canım.inşallah sıkıntısızdırSelam kizlar bugun doktor islerim vardi bi de arkadaslarimiz geldi yogun geciyor biraz kusura bakmayin
Sabah 11: yulaf lapasi yarim muz 2yumurta beyazi 1sari
Ara sade kahve
Aksam adana kebabi ayran salata
Su 3.5 lt. Spor 10bin adim attik bugun
Iyiyim kuzum sorun yok. Sen nasilsin bebis nasilNasıl geçti doktor işlerin canım.inşallah sıkıntısızdır
İdare ediyoruz hasta hala yaniIyiyim kuzum sorun yok. Sen nasilsin bebis nasil
Bızde 90 dan düşen çok oldu gülümMerhaba canlar aranıza yeni katıldım
Yaşım 26 boyum 1.69 kilom 101.4 ( evimdeki tartımda 99.8 çıktım)
İlk hedefim 90 kg düşmek
Sizler nasılsınız?
Fıstıgım benım kız hasta az onun nazını cekıyımMerhaba canlar aranıza yeni katıldım
İlk hedefim 90 kg düşmek
Sizler nasılsınız?
Fıstıgım benım kız hasta az onun nazını cekıyımMerhaba canlar aranıza yeni katıldım
İlk hedefim 90 kg düşmek
Sizler nasılsınız?
Bızde 90 dan düşen çok oldu gülüm
Kızlarla bır tanış bak neler verıldı
Fıstıgım benım kız hasta az onun nazını cekıyım
Kahveyı mınderı alıp gelırım