Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

• 2 adet elma (
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 1 adet limon
  • 1 tatlı kaşığı tane karanfil
  • 1 tatlı kaşığı tane karabiber
  • 2 litre su

Hazırlanışı,

1. Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
  2. Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
  3. Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
  4. Çayı sıcak veya soğuk içebilirsiniz.
  5. Bu şekilde en az 1 hafta boyunca devam edin.
Sanırım ben limon katmıyordum İnternette böyle anlatmış limon hariç hepsi aynıydı bidaha deneyeyim ben bunu:)

Edit: Blendırdan geçirip süzüyordum ben bunu

• 2 adet elma (
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 1 adet limon
  • 2 litre su
Hazırlanışı,

1. Yıkanmış elmalar ve limonu parçalara bölün ve çekirdekleriyle birlikte tencereye alın.
  2. Karanfil ,tarçın, tane karabiberi de ekleyip,2 litre su ilave ederek ocağa alın ve elmalar yumuşayana kadar kaynatın.
  3. Elmalar yumuşayınca ocağı kapatın ve çayı sürahiye süzüp günde 3 defa yemeklerden 10 dk. önce için.
Sanırım ben limon katmıyordum İnternette böyle anlatmış limon hariç hepsi aynıydı bidaha deneyeyim ben bunu:)

Limon lu olanı çok duydum canım
Hatta eltılerımde yaptı bır ara
İdrarda resmen yağ goruyoz demişlerdı

Yen'i kızlar sıze bırsey söyleme geregı hıssettım
Dünden berı bırcok arkadasım enerjınızı takdır edıyor
Gelısınıze memnunlugu konusuyoz
Bu tamamen sızden kaynaklı
Insanlar bırbırını önemserse ve gördüğü degerı vermeye çalışırsa sanımıyet oluyor bız gıbı
Yok bır üstünlük bır takmamam durumu oldugundada ınsanlar bırsekılde otekılesıyor
Takımca bır gıcıklıgımız var herseyı mikemmel yapıp
En ıyıyı bılıp üstüne üstünlük taslayıp Kendı kendıne şarkı söyleyenlere

Bızler kendımıze yetemedıgımız ıcın bırbırımızden güç alıp kılo vermeye çalışıyoruz
Ben böyle düşünüyorum
Bu nedenle sıze teşekkür ederım sıfır sanal EGO'nuz olduğu için

Yen'i kızlar sıze bırsey söyleme geregı hıssettım
Dünden berı bırcok arkadasım enerjınızı takdır edıyor
Gelısınıze memnunlugu konusuyoz
Bu tamamen sızden kaynaklı
Insanlar bırbırını önemserse ve gördüğü degerı vermeye çalışırsa sanımıyet oluyor bız gıbı
Yok bır üstünlük bır takmamam durumu oldugundada ınsanlar bırsekılde otekılesıyor
Takımca bır gıcıklıgımız var herseyı mikemmel yapıp
En ıyıyı bılıp üstüne üstünlük taslayıp Kendı kendıne şarkı söyleyenlere

Bızler kendımıze yetemedıgımız ıcın bırbırımızden güç alıp kılo vermeye çalışıyoruz
Ben böyle düşünüyorum
Bu nedenle sıze teşekkür ederım sıfır sanal EGO'nuz olduğu için

Seni yerim ya siz çok samimi olduğunuz için bende öyleyim aslında çok soğuk bir insanım ama siz sevgiyle kucak açıyorsunuz ben nasıl sırtımı döneyim :)

Seni yerim ya siz çok samimi olduğunuz için bende öyleyim aslında çok soğuk bir insanım ama siz sevgiyle kucak açıyorsunuz ben nasıl sırtımı döneyim :)
Fazla kalorılıyım be balım
Sevgımızı samımıyetımızı bazen yanlış anlıyorlar

Ben sizin için deneyeceğim Canlar :KK70:
Kız bunu yapan eltışler baskül aılesının Urfa verdıyonu gıbı hala haberın olsun

Ama bır kız yazıyor ınstagram da bu kürün muhteşem ödem attığını yazıyor hep
3 gün yapıyor

Melıkem nasılsın
Daha okumadım spor varmı
Menü nasıl kuzum
canım mrb

Spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum bu aralar.tabı bıde emzırıyorum ama artık bebeğim büyüdü 17 aylık eskısı gibi emmiyo.

20 gün sonra tatile gidecez.o zamana kadar en az 3 kilo gitmesi gerek.yarından itibaren daha sıkı bi diyet uygulayacak sanırım ve spor.
Canım Senin nasıl gidiyo diyet,aslında kilo vermek için bu sıcak havalar iştah kapatıyo en güzel zamanlar

canım mrb

Spor olarak sadece yürüyüş yapıyorum bu aralar.tabı bıde emzırıyorum ama artık bebeğim büyüdü 17 aylık eskısı gibi emmiyo.

20 gün sonra tatile gidecez.o zamana kadar en az 3 kilo gitmesi gerek.yarından itibaren daha sıkı bi diyet uygulayacak sanırım ve spor.
Canım Senin nasıl gidiyo diyet,aslında kilo vermek için bu sıcak havalar iştah kapatıyo en güzel zamanlar
Bız soguk yağmurda depresyon havasındayız kuzum
Geçen hafta spora yazıldım
Gıdıyor ufak ufak
Gıtmese bıle gıdecek ınatcıyım
3 haftada 3 rahat gıder
Sıkı spor yaparsan guzel bır daralmada olur

Bugun nasıl oldu canım
Bıraz düzeldınızmi
Ben iyiyim ishalim yok 2 iyiyim. Kızınki devam ediyor yarın dr a gidecez randevu aldım yarına.
112 kıloyla ılk dıyete başladığımda 34 etekle sonlanmıstı
Ben öküz gerı yedım sıstım ıste
Istersen hersey olur
Güç sende balım
Vay anasını 34 beden ne demek ya hayatta olamayacağım bir hayal gibi. Sıfır beden oluyor yani
  • 2 adet elma (
  • 2 adet kabuk tarçın
  • 1 adet limon
  • 2 litre su
Hazırlanışı,

Bu kilo mu verdiriyormuş tatlım
Yokkk yarın sürpriz olsun tartı resmi atabilirsin atacağım
Evet evet yolla da Beril bi hazimet yaşasıııın ammaaan kitkurdu kitkurdu Naaaalan koş Nalaaan :halay:
canım mrb

20 günde 3 kilo gider bile. Ben de temmuz sonunda tatile gidicez diye hedef koymuştum yarın yola çıkacaktık güya, yalan oldu ama hedef koymak iyi oldu

Back
X