- 7 Nisan 2015
- 3.616
- 8.910
- 88
@DeryaOnDiet wallsit 112 saniye tek oturum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla artıyor canım merak etme25 dk yapabildim ya
Bide o yazdığım kür kilo verdiyormuş ödem attırıyormuş deneyeceğim bugün elma bulursam![]()
Yok benim işim vardı o yüzden bıraktım yorulmadım şimdide yürüyüşe çıkacam inşallahZamanla artıyor canım merak etme![]()
Tamam canım süper olur yürüyüş..Yok benim işim vardı o yüzden bıraktım yorulmadım şimdide yürüyüşe çıkacam inşallah
Tamam canım süper olur yürüyüş..
ben de başlarda az yapabiliyordum ondan sandımişe yarıyor ama
sizin kondisyonlar bende daha iyidir kesinlikle ..
Benimde öyle oluyor kız birşey soruyor elsa mı bella mı?Yoruluyorum ama devam ettiriyorum
Edit: hahahahja bir dediğim diğerini tutmuyor.
Yorulsamda devam ediyorum yazmak istedim eşimle konuşurken kafam karıştı![]()
Benimde öyle oluyor kız birşey soruyor elsa mı bella mı?oğlan bişey istiyor bir taraftan ben de hep yanlış yazıyorum önemli değil ben anlıyorum
![]()
Güzel olmuş afiyet olsunKahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir domates salatalık 1 fincan yeşil çay
Ara ve öğlen 1 muz yarım şeftaliyi 2 su bardağı kefir ile birlikte rondodan geçirip içtim
Ara yarım şeftali
Akşam çorba taze fasulye 2 dl tb ekmek
İlerleyen saatlerde sade kahve içerim
Su şuanlık 2 lt akşama kadar 3-4 litre olur
Spor 25 dk Leslie 3 mil
Şimdide 1 saat yürüyüşe çıkacağım
Bayıldım menünetezbitsin kuzucuk iyileşsin gidersiniz inşallah çocukla planlar karışıyor böyle hep ..tek canları sağolsun da ..
meliyke 20 günde 3 kilo verilir bence de kaçamak yapma sporu biraz arttır olur inşallah ..
Bugün tartıldığımda yüzüm güldü bakalım hayırlısı artık
Menümü de yazayım akşam okurum yine
Sabah
Limonlu su
Biraz menemen 3 zeytin yeşillik biber çay yarım dilim ekmek
Ara
Sade kahve 5 badem
Öğlen :tarçınlı yeşil elma yoğurt(canım yemek istemedi)
Ara:yeşil çay 1 şeftali
Akşam:fırında sebze domates soslu yoğurt
Acıkırsam meyve yerim akşam
Su 3 litre
Spor ev temizliği![]()
Oh maşallah afiyet olsun pek güzel hiç fazla birseyok.Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1kk peynir domates salatalık 1 fincan yeşil çay
Ara ve öğlen 1 muz yarım şeftaliyi 2 su bardağı kefir ile birlikte rondodan geçirip içtim
Ara yarım şeftali
Akşam çorba taze fasulye 2 dl tb ekmek
İlerleyen saatlerde sade kahve içerim
Su şuanlık 2 lt akşama kadar 3-4 litre olur
Spor 25 dk Leslie 3 mil
Şimdide 1 saat yürüyüşe çıkacağım
Senin de zamanla daha güzel olur canım merak etme ..motive ol iyice o güç istek sayesinde neler olacak bir gör ..Bayıldım menüne
Oh maşallah afiyet olsun pek güzel hiç fazla birseyok.
Ben acele etmeyeyimmenü yazmakta
Hoşgeldin canım ..bizde seni çağırdık merak ettik ..bana da olmuştu bir kez çok kötü oluyor gerçekten .seni gördüğüme sevindim ..nasıl geçti görüşmeyeli ?Ayyy kızlar sonunda kavuştum size yaaaaa inanamıyorum nerdeyse yeni hesap açacaktımşifremi unuttum tlf nu sıfırladım şifrede silindi unuttummm napsam napsam burdaki email adreste kullanmadığım eski bi adres varya neyse ki bi deftere not almışım tüm adres ve şifreleri o defteri bulana kadar anam ağladı neyse ki buldum sonunda yaaa
![]()
Sağol canım motiven için çok alcakgönüllüsünSenin de zamanla daha güzel olur canım merak etme ..motive ol iyice o güç istek sayesinde neler olacak bir gör ..
Ben önceden sabah başlar öğleden sonra bozardım uzun zamandır alıştım böyle beslenmeye ..bari yiyeceksem faydalı şeyler yiyeyim diyorum artık ben yapabiliyorsam herkes yapar![]()
Vallahi bende alıştım size ikide bir tlf nun ötmesini özledim :)Hoşgeldin canım ..bizde seni çağırdık merak ettik ..bana da olmuştu bir kez çok kötü oluyor gerçekten .seni gördüğüme sevindim ..nasıl geçti görüşmeyeli ?![]()