Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yelizcim 3 yumurta 1 kabartma tozu taze yoğurt tuz un yoğur, yumuşak hamur olunca orta kalınlıkta aç , küçük küçük kes yağda kızart, mis gibi ev pişisi, yanında domates peynir yersin, Cumartesi ödülü ver kendine, bu hafta çok verdin kilo ne olsa, bi şeycik olmaz :KK59:
Anammm pek te severim ooo nooo :-):KK56::skandal:
Bir görsem hedefimi seni mi kıracağım ?:confused:

ae135b716213db4a8e575f48b673414a.jpg

Tızlaaaar artık günaydınlar diyeyim değil mi güzel bir hafta sonu geçirin pazartesi tartıyı unutmayın ki salmayasınız cuma listeye girecek arkadaşlar özellikle iyi değerlendirin haftanızı herkese selamlar sevgiler :KK200::KK200::KK15::KK15:
Ayneenn ..haydi bakalım sağlıklı beslenin kaçamak yapmayın sporu arttırın Cuma neler olacak ?
C cilginkimyaci tezbitsin tezbitsin yarılması da çok heyecanlı ayyy:KK49:
:KK48:

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
Hosgeldin canimmm.
Bestttt Bestttt Beste canım bir insan o kadar squat yapınca arkası yarına sarkmaz mı tek parça görmemiz için arka cenubu sayı epey düşsün Lopezi geçer bu sayıyı bulan pardon ne Lopezi Gülazer tiplemesini hatırlayın (Yasemin Yalçının )
Hahahahaha :KK70: haklisin nalan tehlikelii
Ay onda ne var bas basabıldıgınce
Bılıyon sen basıl sguat yaparım
Bilmem miii 300 500 :KK70:

Abla sana hiç yakıştıramadım ama beni vazgeçiremiceksin ! :KK70: kahvaltımı diyete uygun yapacağım beni sıkıntıya sadece sucuklu yumurta sokacak :KK70:
Yi yi gülüm can boğazdan gelir yi :D
Benim saçma menüme gelirsek
Kavun karpuz şeftali kayısı erik salatalık domates
1.5 dilim peynir
Sizin mesajlarınızı okurken de bimden aldığım 1.5 paket yer fıstıklı mısır cerezi
Şu 1.5 litre yaklaşık
Egzersiz gezme tozmak
Aboooov
canim bugun biricik kizimin dogum gunuydu. ondan oyle oldu. cumaya eksilerle gelcem ins. kac haftadir yerimde sayiyorum kiloda.
İyi ki doğmuş sağlıkla mutlu seneleri olsun
beni de alin pazartesiden itibaren
Aldık o zamaaaan
Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum yapmam gerekenler neler ? Kurallara uyacağıma söz veriyorum. Her cuma tartı günü var sanırım. Ben bugün yani cumartesi başladım. Sorun olur mu ?
Hoşgeldin ben Döne.
İyiyiz bizde canım saçma sapan saatlerde uyuyorum sürekli :işsiz:uyuya uyuya Totoyu büyüteceğim valla :olamaz:

Süper kaptan mükemmel insan :KK200:harikayız tatlım biraz fazla uyuyorum onun dışında herşey güzel şimdilik canım hala kilo almadım sabitim bakalım ilerleyen dönemlerde neler olacak :kk77::kk77::kk77::kk77:

Hoşbuldum canım benim iyiyim çok şükür ufaklık nasıl :KK200:
İyilik sağlık canım boğuşuyorum kaç gündür
Brn de gebelikte çok uyurdum ya

Şimmmdiii I Ilksevdamm bizi okurken su iç yeşil çay iç kahve iç ..acıkırsan badem ye mis gibi ...şöyle pratik sağlıklı yemekler yap kendine ..hep beraber gitsin şu kilolar ..kendim için üşeniyordum önceden şimdi kendime özel yiyecek alışverişi yapıyorum valla .:KK25:

Abur cuburlar illaki oluyor onları yukarı raflara kaldırıyorum gözüm görmesin diye ...dün misafir vardı baklava getirmişler gittim geldim yesem mi diye baklavanın etrafında bir tur attım:KK48: :ıslık::KK48:
Sonra vazgeçtim yersem bari kaliteli olsun bir faydası olsun dedim ..:KK48:şerbetli tatlı hemen kilo yapıyor zaten .. ..inşallah sonra dengeleyerek yerim tatlılar çerezler abur cuburlar bir yere kaçmıyor :KK48:hep bulabiliriz diye düşündüm ..yedik te ne oldu be yaa üst üste 6 baklavayı yiyen biri olarak söyledim :-):-)bunu bilesin :KK31:

İkinci Türk mucizesi yoğurt

Fotoğraftaki gibi göbeği bıçakla kesmeye kalkacak kadar delirmeden önce bu maddeyi dikkatlice okuyun. Türk kahvesinden sonra bir diğer mucize besin de yoğurt. Sağlıklı bir protein kaynağı olan yoğurt içeriğindeki konjuge linoetik asit (CLA) sayesinde karın yağlarından kurtulmada yardımcı. Yapılan araştırmalara göre bir sene boyunca, diyetinde her gün yoğurt tüketen kişiler, tüketmeyenlere göre yüzde 22 daha fazla kilo veriyor. Her gün düzenli olarak yoğurt tüketilmesi daha hızlı yağ yakımına sebep
Yoğurt candır

Şimmmdiii I Ilksevdamm bizi okurken su iç yeşil çay iç kahve iç ..acıkırsan badem ye mis gibi ...şöyle pratik sağlıklı yemekler yap kendine ..hep beraber gitsin şu kilolar ..kendim için üşeniyordum önceden şimdi kendime özel yiyecek alışverişi yapıyorum valla .

Abur cuburlar illaki oluyor onları yukarı raflara kaldırıyorum gözüm görmesin diye ...dün misafir vardı baklava getirmişler gittim geldim yesem mi diye baklavanın etrafında bir tur attım:KK48: :ıslık::KK48:
Sonra vazgeçtim yersem bari kaliteli olsun bir faydası olsun dedim ..:KK48:şerbetli tatlı hemen kilo yapıyor zaten .. ..inşallah sonra dengeleyerek yerim tatlılar çerezler abur cuburlar bir yere kaçmıyor :KK48:hep bulabiliriz diye düşündüm ..yedik te ne oldu be yaa üst üste 6 baklavayı yiyen biri olarak söyledim :-):-)bunu bilesin :KK31:
Bir dilim yiyeydin baklavadan nolurdu ha nolurdu :63:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon::KK31::KK31::KK31::KK200::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15:

İkinci Türk mucizesi yoğurt

Fotoğraftaki gibi göbeği bıçakla kesmeye kalkacak kadar delirmeden önce bu maddeyi dikkatlice okuyun. Türk kahvesinden sonra bir diğer mucize besin de yoğurt. Sağlıklı bir protein kaynağı olan yoğurt içeriğindeki konjuge linoetik asit (CLA) sayesinde karın yağlarından kurtulmada yardımcı. Yapılan araştırmalara göre bir sene boyunca, diyetinde her gün yoğurt tüketen kişiler, tüketmeyenlere göre yüzde 22 daha fazla kilo veriyor. Her gün düzenli olarak yoğurt tüketilmesi daha hızlı yağ yakımına sebep
bilgiler on numara Sağol Nalan im. :KK200:

:KK70:

Kizlar gunaydin erzincanda otelde kaldik simdi yola cikicaz
Hayırlı yolculuklar canım.

Şimmmdiii I Ilksevdamm bizi okurken su iç yeşil çay iç kahve iç ..acıkırsan badem ye mis gibi ...şöyle pratik sağlıklı yemekler yap kendine ..hep beraber gitsin şu kilolar ..kendim için üşeniyordum önceden şimdi kendime özel yiyecek alışverişi yapıyorum valla .:KK25:

afferin kız Yeliz yememişsin bir yeremi kaciyorlar yeni sloganım bu artık. "Bir yere mi kaçıyor yiyecekler":KK19:

Herkese merhaba kızlar inşallah herkes iyidir
Bir aksilik oldu hala yola çıkamadık araba bozuldu dün gece eşimin işi var onu halletmeye gidiyoruz bakalım yetişecek miyiz
Evden çıkmadan kürümün 2.gününü de yaptım içtim
Şimdiye kadar pek kaçamak yapmadım
İnşallah böyle devam ederim

Back
X