SendebenBendesen
Canım mısır çerezi nedir doğru dürüst bi şey yemeyip sonrada gidip mısırları yiyip yağa yatırım yapmışın olmamış yemek saatlerini miktarlarını bugün tam dikkatle inceleyelim bak seni kaptana ispiyonlarım diye korkma kaptan kaptaaaaan

diye hiç bağırır mıyım terliği kapıp gelir dalar alimallah

@berilceee
Eyvahlar olsun fişlendik.

canım ben bu gobegi boşuna şişirmedim aslında ben kolay kılo veriyorum ama çok yediğim için sorun oldu.bunlar ne paket gıda bi tüketiyordüm.gofret cikolata kek
Şu an palm yağlı ve glikozlu ürünleri yememeğe çalışıyorum
O menü ne ben anlayamadım
Şey yerken yazmişsında ben okurken me hale geldım bılıyonmu
Bu son ılk sevdam anlaşalım
Tamam canım şimdi benim zaaflarım
1)Torku yulafli bisküvi kahveye banıp yemesi
2)Bimde satılan yer fıstıklı mısır cerezi
3)Kaliteli Sürülebilir çikolata
4)Bütün sütlü tatlılar (keçi sütü ile ama)
5)Çubuk ve balık kraker
Sütlü tatlılar hariç diğerlerini diyet süresince ağzıma almiyacagim söz ama sütlü tatlıya bayılıyorum
Anlaşma saglandi mi
Beni böyle kandıraman
Bak hala cerez aklımda unutmadım çiçaaaaaam
Alman fasulyesı
20-25 cm uzunluğunda
Bır parmak enınde yassı model yesıl fasulye
Günaydın nalanım
Bugun de erkencısın yıne
Bılgıler süper ama şu yoğurt bulunmuyor burda
Bakkal yogurduda yemiyom ben
Canım ben kendim yapıyorum yani makinaya yaptırıyorum çok iyi oluyor sende öyle yap güvenle ye tavsiyem
Şimmmdiii
@Ilksevdamm bizi okurken su iç yeşil çay iç kahve iç ..acıkırsan badem ye mis gibi ...şöyle pratik sağlıklı yemekler yap kendine ..hep beraber gitsin şu kilolar ..kendim için üşeniyordum önceden şimdi kendime özel yiyecek alışverişi yapıyorum valla .
Abur cuburlar illaki oluyor onları yukarı raflara kaldırıyorum gözüm görmesin diye ...dün misafir vardı baklava getirmişler gittim geldim yesem mi diye baklavanın etrafında bir tur attım

Sonra vazgeçtim yersem bari kaliteli olsun bir faydası olsun dedim ..

şerbetli tatlı hemen kilo yapıyor zaten .. ..inşallah sonra dengeleyerek yerim tatlılar çerezler abur cuburlar bir yere kaçmıyor

hep bulabiliriz diye düşündüm ..yedik te ne oldu be yaa üst üste 6 baklavayı yiyen biri olarak söyledim

bunu bilesin
Canım ben sağlıklı yiyecekler konusunu çok araştırdım ihtisas yaptım.. diyet spor hepsini çok iyi biliyoRum ama işime gelmiyor bazen o kadar