Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İnşallah yetişirsiniz ..bu şartlarda devam etmişsin bravo valla :KK66:inşallah faydasını çoook görürsün canım
Amin canım vallahi yolluk poğaça yaptım onu bile sadece 2 küçük yedim kahvaltı niyetine
Ara olarak
1 yasemin çayı
Azcıkta çiğ kuruyemiş yedim
Bakalım günün diper yarısında napcam
Malum yarıştayım hem kaptanla berilceee berilceee hem @guldanee e ile

IMG_8438.webp

Selam kızlar akşama misafir var menüyü şimdiden yazayım ben
Sabah 2 yumurta omlet
1 salata peynir
1 dilim ekmek

Öğlen tavuklu salata yapıcam kendime

Aksam
Mangal tavuk ve köfte olacak
Salata

Şu bugün 3 olacak
Leslie
Ve 75 sguat
Çok iyisin bu aralar Hilalim sakın bozma canım salatana yağ koyma bugün
Evet canım tüm kadınlar gibi oturup diyet sağlıklı beslenme kitabı yazarız ama gel gör ki irade irade...
İnşallah güzel kardeş hedefim cumaya kadar en az 2 kilo zaten :sampiyon:
haydi o zaman egzersiz yapmaya.:KK49:
Ooo süper bir hedef hadi hayırlısı senin tarafındayım canım
tezbitsin tezbitsin ike beraber yapıyoruz ama o Cuma'dan başladı seninlede yapalım sende pazartesi başlarsın :)
Yok Zeynep ya hastayım başlayamadım sana da yüksekten atıp boyumun ölçüsünü aldım dün yapamadım geceden beri bir yatıp bir kalkıyorum vallaha gözüm yatakta. Ankarada çok ciddi ishal salgını var maalesef...aciller dolmuş
Bu arada günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hafta sonu eşim evde telefonu elime aldığımda bırak bırak mecbur bırakıyorum kızmayın bana :KK70:
Akşamları ve pazarları aynı vaziyetteyim. Eşim ve kk arasında sıkıntı var resmen...gözü hep üstümde ama haklı buluyorum o da oyun oynasa filan ben de kızarım

tezbitsin tezbitsin çok geçmiş olsun abla benim yakın arkadaşımda Ankara'da oda aynı salgından şikayetçi :KK43: sen iyi ol gerisi önemli değil abla bol bol su iç kurukahve ye yat dinlen
Kurukahveyi duymamıştım deniyim
Teşekkür ederim
Pazartesiye ayaktayım inşallah ezeli rakip olucam sana Zeynep kardeşim

AĞUSTOS SONU KİLO HEDEFLERİMİZ
tezbitsin....67
berilceee berilceee ....
@anderes....
kitkurdu kitkurdu ....
eliya eliya ....
Bestttt Bestttt ...
B burcugncy ....
C cilginkimyaci ....
efehatun efehatun ....
meliyke meliyke ....
@guldanee....
SendebenBendesen SendebenBendesen ....
@Degistir Kendini...
@DeryaOnDiet....
zukkum zukkum ....
Gokmavisi90 Gokmavisi90 ....
aylin90 aylin90 ....

Kızlar unuttuğum kardeşim varsa affola, benim mesajımı alıntı yapıp hedef kilonuzu ekleyiniz nikinizin yanına. Alıntı yapmayı bilmeyen arkadaşlara yardımcı olurum.
İnşallah hedeflerimize ulaşırız hatta daha da fazlasına ve çok mutlu oluruz.
:KK200::KK200::KK200:

tezbitsin....67
berilceee berilceee ....
@anderes....
kitkurdu kitkurdu ....
eliya eliya ....
Bestttt Bestttt ...
B burcugncy ....
C cilginkimyaci ....
efehatun efehatun ....
meliyke meliyke ....
@guldanee....
@Degistir Kendini...
@DeryaOnDiet....
zukkum zukkum ....
aylin90 aylin90 ....

Kızlar unuttuğum kardeşim varsa affola, benim mesajımı alıntı yapıp hedef kilonuzu ekleyiniz nikinizin yanına. Alıntı yapmayı bilmeyen arkadaşlara yardımcı olurum.
G Gundirella 72:KK48:

tezbitsin tezbitsin Kankişim dedim şiirler yazdım besteler yaptım yokluğunda karalar bağladım ama kankilikten anca rakipliğe geriledim öylemi diyorsun zayıfladın diye bana hava atıyorsun peki öyle olsun şarkısını sana gönderiyorum

Bilmem mi ama artık bu zaaf aradan çıkmıştır oldu olacak başka zaaf bulup zor günler için kendimi garantiye alayım malum kötü kadın Müzeyyenin sağı solu belli olmaz berilceee berilceee

Aşk kadını hem döverim hem severim diyorsun ama deli sevdanı da biliriz karasevdanı da berilceee berilceee

@ceren06_35 Canım teze anne nasıl gidiyor hamilelik sıkıntıları başladı mı liste yapılınca gözlerimiz seni arıyor erken işe giderken yazdığın mesajları

Başladı canım yaaa hep sabahları yazmak istiyorum ama servise biner binmez rüyalar alemindeyim :KK48::KK48: su kalan aylar bitse de gelsem takıma :dua::dua:

Uyu ne şikayet edıyon
Kuzucuk senı uyutup yer acıyor kendıne işte
Şikayet yok daha neler edecek sana zevkle okuyacam hepsını

:KK76::KK76::KK76:Zevkle anlatacağım balımmm bende sana :halay:7 ay sonra takıma kabul eder misin başkanımmm gümbür gümbür gelicem inşallah lop lop :lülülü::lülülü:

Yi yi gülüm can boğazdan gelir yi :KK70:

Aboooov

İyi ki doğmuş sağlıkla mutlu seneleri olsun

Aldık o zamaaaan

Hoşgeldin ben Döne.

İyilik sağlık canım boğuşuyorum kaç gündür
Brn de gebelikte çok uyurdum ya

Canım geçmiş olsun rahatsızmışsın iyice dinlen dikkat et kendine sen takıma lazımsın:KK19::KK19:

Aynen ilk zamanlar gebelikte bende uyurdum çok @ceren06_35 ..ama geçiyor sonradan Allah sağlıkla tamamına erdirsin ..yap işte evde nazları bu fırsatı kaçırma bence :-):-):KK48:

Amin balım naz yapamıyorum aşeremiyorum sadece yatıyorum napıcam ben yaaa :oops::oops::oops:

tezbitsin....67
berilceee berilceee ....
@anderes....
kitkurdu kitkurdu ....
eliya eliya ....
Bestttt Bestttt ...
B burcugncy ....
C cilginkimyaci ....
efehatun efehatun ....
meliyke meliyke ....
@guldanee....
@Degistir Kendini...
@DeryaOnDiet....
zukkum zukkum ....
aylin90 aylin90 ....

SendebenBendesen SendebenBendesen 58

Back
X