Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar Yen'i geldım eve
Kahvaltımı akşam yemegımı bılınmez semizotu yedım
Geçmişe baktım
Yelızım yazmış lıste sorumlulugunu
Derya ve melıyke kesın bır cevap verın kendınıze guvenıyormusunuz
Yoksa böyle lıste dısıda motıve olabılırsınız ıstersenız

@anderes kendi adıma spora ağırlık verecem sabah ve akşam yürümeye çalışacam ve suyu birazcık arttıracam :KK70: elimden geldiğince siteyi takip edicem
Yemeklerden yarım saat önce dereotu yenılmelı dıyorlardı tiroid ıcın

Ne akıcı yazıyon
Bayılıyom
Sankı karsımda konuşuyor gıbı
O da olur belki birgün inşallah
Kilo bildirimimi yapayım hala aynıyım 99.8
Bakalım cumaya ne olacak :)
Sakın bozma çok hızlı vereceksin bence. Ben böyle birkaç gün veremeyince sonra çok hızlı veriyorum hep.
Sabah yok geç uyandım

Öğlen 2.5
2 köfte üç tavuk çıtır 1 bardak ayran

Ara
1 büyük bardak tarçınlı süt
3 hurma

Aksam 19.00
1 kaşe salata
1 kaşık makarna

2.5 su
Leslie yapılacak akşama
Afiyet olsun
Tavuk çıtır ne kız

O da olur belki birgün inşallah

Sakın bozma çok hızlı vereceksin bence. Ben böyle birkaç gün veremeyince sonra çok hızlı veriyorum hep.

Afiyet olsun
Tavuk çıtır ne kız
tavuğun çıtır tarafı kız bende neresi bilmiyorum alır çıtır diyip aliyoz:)

İşte benim çılgın menüm:
Kahvaltı yok (Halbuki sabah 6 da kalktım)
Öğlen 14.30: 1 domates, 1 salatalık, 2 kk light beyaz peynir (bir daha almıycam tadı çok kötü bitsin diye uğraşıyorum), bazlama (evet kötü cıs pis bazlama biliyom :KK47:)
Ara: Yarım fincan demleme yeşil çay @anderes
Akşam 19.30: 1 büyük kase ev yapımı yoğğğuuurt ve üzerine kimyon, pul biber, kekik çeşitleri...
Akşama çay veya kahve içerim belki sade
Su 2 litre
Spor: Ayakta 1 aylık yapılmamış birikmiş ütü :işsiz: (yazın ütü nasıl yapılır? : önce karşılıklı iki cam açılır, antreye ütü masası kurulur, arkadan nostaljik bir radyo kanalı açılır veeee ütüle Allah ütüle...:bicak:sabaha biter mi acep:mad:)

tavuğun çıtır tarafı kız bende neresi bilmiyorum alır çıtır diyip aliyoz:)
Nası kız tavuk yumuşak bişi diil mi neresiymiş o çıtır tarafı ben niye yemedim ki hiç:KK48:
Kızartılmış bi tavuk parçası olmasın o:KK53:
Tavuk bacak mı yoksa kitkurdu kitkurdu çok sever :KK45:tavuk bacak bak o bilir:KK45:

Kizlar selamlar tatil bitti dondum tadilat basladi evde kayinvalidemde kaliyorum tarti yok evin icindede bulamadim kalabalikta. Yarin baslicam tekrar diyet + spor

Spor olarak leslie yapcm yarindan itibaren katilim.tavan merak etmeyin
Hoşgeldin kürkçü dükkanına Burcu

İşte benim çılgın menüm:
Öğlen 14.30: 1 domates, 1 salatalık, 2 kk light beyaz peynir (bir daha almıycam tadı çok kötü bitsin diye uğraşıyorum), bazlama (evet kötü cıs pis bazlama biliyom :KK47:)
Akşam 19.30: 1 büyük kase ev yapımı yoğğğuuurt ve üzerine kimyon, pul biber, kekik çeşitleri...
Su 2 litre
Spor: Ayakta 1 aylık yapılmamış birikmiş ütü :işsiz: (yazın ütü nasıl yapılır? : önce karşılıklı iki cam açılır, antreye ütü masası kurulur, arkadan nostaljik bir radyo kanalı açılır veeee ütüle Allah ütüle...:bicak:sabaha biter mi acep:mad:)
olsun yarın toparlarsin kız ütüyü nasıl o kadar biriktirdin ben her hafta yapıyorum ama eşim klasik gömlek pantolon giyince hafta da 6 gömlek 4 pantolon haftasonu giyindikleri kızımın bütün kıyafetleri falan hep ütüte mecbur haftada bir gün ütü günü oluyor

olsun yarın toparlarsin kız ütüyü nasıl o kadar biriktirdin ben her hafta yapıyorum ama eşim klasik gömlek pantolon giyince hafta da 6 gömlek 4 pantolon haftasonu giyindikleri kızımın bütün kıyafetleri falan hep ütüte mecbur haftada bir gün ütü günü oluyor
Yav biriktirmiycem bi daha vallaha pişman oldum dağ gibi yığılmış :(

İşte benim çılgın menüm:
Su 2 litre
Menün çok iyi canım bazlama fazla değil bence pis deme garibe
Ütü zor olur kolay gelsin

2017-07-31 19.55.13.webp
Yoğurt yulaf tarçın meyve kurusu (beril in tavsiyesini uyguladim)
Haşlanmış yumurta
Erik

Nası kız tavuk yumuşak bişi diil mi neresiymiş o çıtır tarafı ben niye yemedim ki hiç:KK48:
Kızartılmış bi tavuk parçası olmasın o:KK53:
Tavuk bacak mı yoksa kitkurdu kitkurdu çok sever :KK45:tavuk bacak bak o bilir:KK45:
yok oda yumuşak da sırtından bi yeri sanırım g*tunun üstü de olabilir :D

İyi akşamlar kızlar

09.30 da 2 yumurta, 4-5 dilim sucuk , 1 kaşık süzme yoğurt, kibrit peynir, 5-6 zeytin, 1 domates salatalık, maydanoz

18.00 de 5-6 y k bulgur pilavı,2 kase cacık,2 dilim karpuz

Su 2,5 lt oldu
Spor yok ama 3 saat kadar çarşıdaydım

Önümüzdeki hafta işe başlıyorum, dolayısıyla bu hafta yoğun geçecek, yapılacaklarım var bir sürü

İnşallah cuma tartımız güzel sonuç verir

Back
X