Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ayrıca elimizden geldiğince sayfayı takip edip yorumlamaya çalışalım ..ne kadar iletişim o kadar iyi bence..:KK66:
Hemen girip bir menü yazınca pek kaynaşma olamıyor gerçekten ..şartlarımız zor olsa bile biraz vakit ayıralım mümkün olduğu kadar ..bu takımdaki herkesin motivasyonu yüksek olsun inşallah ..
Evet kızlar haftasonu geçti önümüzde bugün ve 3gün daha var ..ben kendi adıma bu hafta sporu arttıracağım suyu arttıracağım ..akşamları karbonhidrat tüketmeyeceğim..inşallah güzel bir eksi görürüm :KK73:
Sizde planlar var mı?
Ben spor ve detoks. Mezun olcaaam

Menum sabah 10 :eek:mlet peynir domates salatalik ceviz kepekli galeta
Ara: yogurt frambuaz
Oglen 14: lapa yarim muz
Aksam: 3kofte 1d ekmek salata salgam
Su 3lt spor 30dk kardiyo
Hadi bakalım lapayı nasıl yapıyorsun ?
50 li kilolar da ne güzeldir şimdi:-):rolleyes:

Kuru kayısı 2 olsa daha iyi olurdu sanki ama 1 meyve süt yoğurt olabilir acıktıysan ..
Şu tarçınlı sütü sen de dene ben beğeniyorum bakalım beğenecek misin?hem tatlı ihtiyacını kesiyor :KK66:
İnternette altın süt tarifi var yağ yakan ..tarçın az zerdeçal bal diyorlar ama balı koymuyorum pişir iç..faydalı oluyor bende ..
Birde yoğurt kürü var akşam yersen yağ yakıyormuş onu da deneyebilirsin ..bir hafta dene bakalım hangisi iyi gelecek?ona devam edersin :KK66:
Haklisin cnaim bir meyve sut olabilirdi. Eskiden icerdim cok tarcinli sut severim yarin iceyim. Birazdan da chiali puding yapicam yarin sabah erken disari cikcam yanima alir yerim disarda. Yogurt kurune de simdi bakiyorum canim

Ben de yazayım
Sabah kahve içtim Leslie 1 mile yaptım
Sonra 1 haşlanmış yumurta
Yeşillik
Çay yarım dilim esmer ekmek 3 zeytin
Ara 1 kayısı
Öğlen :tavuk sote mantarlı salata
Ara:1 ayran
Akşam:kocaman bir peynirli salata :kk77:
Su 3 litre
Spor :yüzme
Leslie 1 mile