Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hava güzel ama her yanım tutulmuş sankiNe yapıyon kuzum
Yüzmeye mi yıne burda hava güzel
Yaa yemem kesinlikle ama yani kilomu veririm kesin orası da bildirim konusunda sıkıntı yaşarım takımı etkilemek üzer beni kimsenin emeğini hakkına girmek istemem sonuçta hepimiz mücadele ediyoruz bir hafta daha bekleyeyim bence oranın duruma göre listeye girerim Düzce'de mümkünse tabiIdare ederız sen dıkkat et gülüm yendiğin her yanlış şey dönüşte senı üzecek bılesın
Bana uyar her türlü yarisirim yani@guldanee koydede mı yarıssak acaba
Sevmem baklavayı ama olurda insanız bir anda ağzıma falan atarım diye yolladım evdenBende öyle normalde yemedıgım seyler
Gözümde ucuşabılıyor
Gel artık Burcu ya
Bu iş uzadı
Hanı geçmişini bılmesem gevseklık yapıyor dıyecemde
Nerde gece spor yapan kız
Nerde bu Burcu
Kır şu ınadını annem ya bak kız büyüdü hala şişkosun
Ev işi nankör yaHava güzel ama her yanım tutulmuş sanki3 gündür dışarıdayım bugün evde durasım var valla ..
İnşallah yani ..işlerde birikti durumu ancak kurtarıyor![]()
Sen bılırsınYaa yemem kesinlikle ama yani kilomu veririm kesin orası da bildirim konusunda sıkıntı yaşarım takımı etkilemek üzer beni kimsenin emeğini hakkına girmek istemem sonuçta hepimiz mücadele ediyoruz bir hafta daha bekleyeyim bence oranın duruma göre listeye girerim Düzce'de mümkünse tabi
Uzaktan güreş tutulmaz gızzzzzya bebek inan gevşeklik yapıom yani bende çok sıkıldım ama bi adapte olamadım bende anlamadım
Kolay gelsin evet ya fena oluyor..bizdede tatil var bu ay bende tırsıyorum kilo almaktangünaydın kızlar tatil dönüşü ilk iş günü çok sıkıcı tahmin edersiniz bide adet oldum karın agrısı filan geciktirici sonrası felaket yani
Kilo bildiririm kv lerde net yoktan annemlerde vwifi var mutlaka bildiririm yani sadece çok aktif olamam diye düşünüyorum o kadarSen bılırsın
Kılo kesın verırım dıyorsan watsapatan burımızede bıldırırsın olmazmı
Aynen ablacim cok alistim ya her gun canim istiyooLapa yulaf sanırım
Süper sağlıklı afıyet olsun
Sporla sıkılasmam lazim doneeem. Senin de az kaldi kilon kizSen 170 boy 50 li kilolarla bayağa manken gibisin Beste yaavv
Cilginkimyacı okuya okuya geliyor mesajlari bencileyin