Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Slm kizlar. Bu sabah saat 10 da ciktik evden kizimla ve komsuyla aksam 21 da eve girdik. Butun gun alisveris yaz sonu indirimi baslamiss cok guzell ciciler aldimm kendime :D

Makarna salatası yemeyeli çok oldu of of ne güzeldir o şimdi yağlı mayonezli aah aaahh olsa da yesek garnitür kaşar filan olacak içinde sosis off
Amaninnn yağ o mayonez yaa :confused:
O kadar iştahlı ve güzel anlattın ki canım çekti dolaba baktim Allahtan kalmamış :KK45: Yoldan çıkardın beni ahahahahhaga
Bak bak bulsaydın yanmıştın valla :KK31::sinirli:

Bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli (butun gun alisveristen kiyafet bakmaktan yemege pek firsat olmadi)

sabah: 1 yumurtali menemen, 1 domates
ara: kakaolu muzlu chia puding (tadi superdi tarifi yazcam birazdan)
oglen: 15 cig badem, 2 fincan sutlu kahve
aksam: (cok gec geldigim icin agif birsey yemek istemedim) 1 kase yogurt

su: 2,5 lt tezbitsin tezbitsin
spor: 8 km yuruyus Bestttt Bestttt (ve butun gun alisveris :)

MUZLU KAKAOLU CHIA PUDİNGİ (tadi superrrr)
(2 porsiyon)
1 adet olgunca muzu, 1 çay kaşığı kakao ve 1 su bardağı (250 ml) light sütü blenderda karıştırıyoruz.
Bu karışımı uygun boyutta, kapaklı bir kaba alıp içerisine 3 yemek kaşığı chia tohumu ekliyoruz ve bir kaşık yardımıyla tamamen karışmasını sağlıyoruz.
En az 3-5 saat buzdolabında bekletiyoruz.
(Tohumların birbirine yapışmaması için ilk 2 saat yarım saatte bir karıştırsak iyi olur.)
Jöle kıvamına gelmiş olan karışımı bardaklara koyup, isteğe göre nar, muz dilimleri, bitter damla çikolata, tarçın, hindistan cevizi vb. ile süsleyerek sunuyoruz.
1 porsiyon yaklaşık 200 kcal

Bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli (butun gun alisveristen kiyafet bakmaktan yemege pek firsat olmadi)

sabah: 1 yumurtali menemen, 1 domates
ara: kakaolu muzlu chia puding (tadi superdi tarifi yazcam birazdan)
oglen: 15 cig badem, 2 fincan sutlu kahve
aksam: (cok gec geldigim icin agif birsey yemek istemedim) 1 kase yogurt

su: 2,5 lt tezbitsin tezbitsin
spor: 8 km yuruyus Bestttt Bestttt (ve butun gun alisveris :)
Sen hep alışverişe mi çıksan acaba :-):-):KK9:

Yaa ama ben cok yemiyorum canim. Gel face e(Derya YILDIRIM CZUPRYN) bak bana kiz hic yarmagule benziyom mu ? ne guzel kadinim tamam citi piti degilim kabul.
ama hindi bacagi o kadar buyuk degil ki tavuk butundan biraz irice ve sadece 1 tane yedim.
Sabah da ssadece yumurta yedim beni tutacak ondna 3 tane yedim :KK43:
:KK70::KK70:Derya bu söze inat zayıflarım valla :KK70:

Anladım canım ben kendime diyet alışverişi yapıyorum artık ..leblebi yeşil çay tarçın kuru kayısı erik özel raf kapattım kendime :KK70:sağlık fışkırıyor valla ..keten tohumu gojiberry üzümü chia yulaf ne ararsan var be yaa:KK70::KK70:doktorlar söylüyor ben koşa koşa almaya :KK70::KK70:
Ohh ne guzel yapmissin canim.Ben de sizden ozendim chia yiyorum. Ve gercekten uzun sure tok tutuyor.

Sabah
İki kaşık yoğurt ( içine 1 tatlı kaşığı bal ve keten tohumu)
Öğlen
Bir bardak ayran
1 tane pirzola
1 dilim ekmek
Akşam
Makarna salatası
2 dilim peynir
20 dakika yürüyüş
Şimdi de dokuzlu çayımı içiyorum. :)
Canim afiyet olsun. Dokuzlu cay ne? bitki cayi mi?

Canim afiyet olsun. Dokuzlu cay ne? bitki cayi mi?
İçinde dokuz tane bitkisel zayiflatan otlar bulunuyo. Ben içine biberiye, kekik, nane, yeşil çay, kiraz sapı, limon, çubuk tarçın koydum elimde sadece bunlar vardı.. Diyetisyenim bana önermişti bi aralar. Ama uzun süre tüketme 1 hafta günde 2 kere içmek yeterli

G Gundirella o güzel menüne akşam bir tavuklu yada tonbalıklı salata olsa iyiydi:KK49:bak canları çekti kız yapma bunu bize ve kendine ..
Haşlanmış hindi budu olaydı da olurdu :KK70:Değil mi @DeryaOnDiet ?:-)
Canim aslinda hepsini yazmadim ben once hasliyorum sonra yagsiz firina koyup 10 dk pisiriyorum belki berilceee berilceee yagli mi sandi kine bilemedim kii

Back
X