Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bende yazayım
Sabah
Peynirli omlet
Biber çay
2 zeytin
Ara sade kahve
Öğlen :vicdan çorbası yoğurt
Ara:yeşil çay 1 kayısı 10 leblebi
Akşam :vicdan çorbası yoğurt
Ara bakacağız artık duruma göre ..sonucu ne olacak bakalım :21:

Hepimiz bocalıyoruz aslında ama bazı şeyler alışkanlığa dönüşüyor artık ..
Bir yiyeceğe hayır demekte güzelmiş aslında..yemezsen de birşey olmuyor ..önceden bende sinirlendiğimde falan çok yerdim biraz aştım gibi ..ama zor mu zor :-)
Sizlerin buranın desteği inanılmaz güzel vicdanım gibi valla :-)

Oooo hayırlı olsun sevindim işine. Bursayı muydun daha önceden ev mi tutacaksın nasıl olacak
Bence öğleni süper atlatmışsın bu arada canım balık istedi vallaha ama tonu sevmiyorum ya ben

Ailemm Bursa'da canım. Ya ben Sivas'a gidene kadar ya da eşim Bursa'ya gelene kadar ailemle kalacağım canımm

Balığı bende çok seviyorum ya olsada yesek :kk77:

Bugunku menum: Pembe_patikli Pembe_patikli berilceee berilceee
sabah: 1 haslanmis hindi butu
ara: yarim porsiyon chiali muzlu puding (3 yk kadar)
ara: 1 fincan sutlu kahve
oglen: 1 adet kizarmis tavuk gogsu (disarda yiyince haslama bulamadim), yarim kase karisik salata
aksam: 1 kase yourt, icine 70 gr kadar siyah frenk uzumu, 3 ceviz, 6 kuru kayisi , uzerine tarcin

su: 2,5 lt tezbitsin tezbitsin
spor: 4 km yuruyus Bestttt Bestttt

Bugunku menum: Pembe_patikli Pembe_patikli berilceee berilceee
sabah: 1 haslanmis hindi butu
ara: yarim porsiyon chiali muzlu puding (3 yk kadar)
oglen: 1 adet kizarmis tavuk gogsu (disarda yiyince haslama bulamadim), yarim kase karisik salata
aksam: 1 kase yourt, icine 70 gr kadar siyah frenk uzumu, 3 ceviz, 6 kuru kayisi , uzerine tarcin

su: 2,5 lt tezbitsin tezbitsin
spor: 4 km yuruyus Bestttt Bestttt
Akşamki kuru kayısıya dikkat şeker oranı yüksek 2 tane veriliyor genelde ..güzel olmuş sabah hindi budu nu nasıl yedin kız?:KK48::KK48:bende kahveciyim senin gibi..kremalı falan değil dimi?hadi bakalım hayırlısı pudingin süper :KK9:akşam da güzel kayısıyı azaltırsan daha güzel olur

Vallaha bizim orda bi pastane vardı açması çok güzel olurdu içi boş sade açmaydı ama 2 tane yerdim yanında vişnesuyu of of hey gidi eski ben heeey
ben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))

Sagol canim benim. Insallah yaa bir zayiflayayim da kocam da ben de cok mutlu olcaz. Degil mi ama hic yarmagule benziyom mu yaa :KK70: biraz fazla geldi galiba benim menuler Berilcime ins cumaya eksileri gorururm ben de cok mutlu olurum kaptanim da :KK66:
kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)

Akşamki kuru kayısıya dikkat şeker oranı yüksek 2 tane veriliyor genelde ..güzel olmuş sabah hindi budu nu nasıl yedin kız?:KK48::KK48:bende kahveciyim senin gibi..kremalı falan değil dimi?hadi bakalım hayırlısı pudingin süper :KK9:akşam da güzel kayısıyı azaltırsan daha güzel olur
Canim cok tatli isteyince kendimi kuru kayisiya vuruyom canim. Ama iki tane insanin tadi damaginda kalir cok az yaa. Sabahki but uzun sure tok tuttu canim, pek severek yemedim ama gercekten tok tuttu. Yok canim kahvenin icinde taze sut var hep, kremaya hayir :D

Back
X