Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))

kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)
Benim de hala telefon gelmedi (ucuz olsun diye singapurdan siparis verdik, esimin fikriydi, ins birgun gelecek ) whatsappa katilmak istiyorum ama elimdeki tel cok eski. Burdaki avatar resmini degistireyim esim kizimin ve benim yeni resmini cekti pazar gunu onu koyayim ;)

ben 3 lerdim onu sen gene ikiymiisss ::))))

kız watsapdan bi resim atta bizde gorek benim bura dışında bi sosyal hesabım yookkturr :)

Benim de hala telefon gelmedi (ucuz olsun diye singapurdan siparis verdik, esimin fikriydi, ins birgun gelecek ) whatsappa katilmak istiyorum ama elimdeki tel cok eski. Burdaki avatar resmini degistireyim esim kizimin ve benim yeni resmini cekti pazar gunu onu koyayim :KK66:
Buraya da koy evet yaa ben de onu diyecektim
Benim yok whats up ım

Yarın da erişteyi eritmeyi planlıyorum :KK64: Ne yapayim karbonhidratlar benim vazgeçilmezim :mad:
1 dilim esmer ekmek olabilir ben yiyorum yarım bazen ama kopkoyu ekmekten soğudum valla :KK70:
Birde erişte makarna çabuk acıktırıyor akşam birşey yemeden durabilecek misin az yemişsin gibi geldi bana ama bilemedim :KK73:

Bunu diyen ben eskiden 1 somun ekmek yerdim tatlı zaten her zaman ..ama damak tadı eskisi gibi aramıyorum artık :nazar::halay:
Daha doğrusu korkuyorum yemeğe :-)mis gibin gaabakkk çorbası varken hele:KK70::KK70:
Canim bende de 3 4 kabak var nasil corba tarifiniz verir misiniz? ben de yapayim

Yarın da erişteyi eritmeyi planlıyorum :KK64: Ne yapayim karbonhidratlar benim vazgeçilmezim :mad:
Canim G Gundirella inan benim de karbonhidratlara zaafim cok fazla. Hic dayanamam ama dene bakalim canin karbonhidrat isteyince 3 ceviz veya 15 cig badem filan ye inan ise yariyor. Ben ekmeksiz doymayan biriydim :)

Canim G Gundirella inan benim de karbonhidratlara zaafim cok fazla. Hic dayanamam ama dene bakalim canin karbonhidrat isteyince 3 ceviz veya 15 cig badem filan ye inan ise yariyor. Ben ekmeksiz doymayan biriydim :)
Aynen ya badem çok iyi geliyor bana ..ceviz hala alıcam unutuyorum

Back
X