- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
Gözün aydın canımAlındım sanırım yabirazdan konuşma yapacaklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözün aydın canımAlındım sanırım yabirazdan konuşma yapacaklar
İyi tatiller canımhı hı
Artı martı kalmadi.Geçen hafta stresli bi haftaydı ve siskinligim vardı.şükür geçti.
Tatilim 1 buçuk hafta sonra.biraz(çok) kıskanç biri olduğum için tatildeki güzel kızlardan biri olmasam ölürüm:)
Kabak çorbası ne kaçırdım sanırımkitkurdu Nalan hallettin mi işlerini?
@Degistir Kendini ev yerleştiriyor galiba ..
kolay gelsin
efser_16 tatildedir iyi eğlenceler
G Gundirella makarna yedi mi acaba?
@DeryaOnDiet dur markete gitmişken hindi buduna bir bakayım
eliya senin tempo yoğun mu yine ?geçti mi sızlama ?
Kafamda deli sorular
Bizimkiler de havuz diye tutturdular yine öğleden sonra götüreceğim bugün ..artistik hareketlerime devam edeyim bari![]()
2 ay 16 kılo süper ya2 ay oldu abla baslayali
Şu vicdan çorbası Dilara Koçak'ın ..2 gün yapayım dedimKabak çorbası ne kaçırdım sanırım
Hadi hayırlı olsun Allah utandırmasınAlındım sanırım yabirazdan konuşma yapacaklar
Ben de tersine gıpta ediyorum böyle insan az
Evet Allaha şükür ya yolun sonuna geldik vallahaSeninde
![]()
Ramazan girmese dahada verirdim malum davetler falan olunca arada kaxamaklarim oldu ağır gitsin bir kalıcı olsun2 ay 16 kılo süper ya
Biz de birkaç kere iftara gittik arkadaşlara filan. Çok güzel tabi iftarda birlikte olmak ama benim için kabus günlerdi.Ramazan girmese dahada verirdim malum davetler falan olunca arada kaxamaklarim oldu ağır gitsin bir kalıcı olsun
Aynen öyle yemedigim zamanlarda oldu ama baklava bile yediğim zamanda oldu olsun önemli olan bilincinde olmakBiz de birkaç kere iftara gittik arkadaşlara filan. Çok güzel tabi iftarda birlikte olmak ama benim için kabus günlerdi.
Ne yapıcam diyr karar kara düşünemeye başlıyordum 2 gün önceden. Yesem bana dèrt yemesem onlara dert
İçimizden bir sürü yağ girmiştir kesin ..inşallah geri gelmezlerEvet Allaha şükür ya yolun sonuna geldik vallaha
Ömrümüz uzamış mıdır acaba bir nebze de olsa
Aynen canımRamazan girmese dahada verirdim malum davetler falan olunca arada kaxamaklarim oldu ağır gitsin bir kalıcı olsun