Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Atlatma denilirse çoğunlukla 3 bardak suyu iciyorum en basta sonra 2 veya 3 domatesi tuzlayip yiyorum soğuk sonra yulafli yogurt yiyorum 3 kaşık kadar meyve
Midem yandığı için bunları yiyorum canım normalde yemek yerdim.. dondurmada soğuk ondan yiyorum zaten .vazgeçmem lazım ama nefis iste bütün gün aç kaldın hakkındır ye diyor.midem patlama noktasına gelince o ne geniş mide öyle pişmanlık oluyor bu böyle 2 3 yıldır kısır döngüye girdi bende u:oha::sinirli:
Kız ben dünyalarıda yerim çok istah var:skandal::KK70:

Ne tür hosanırsın canım
Ben akıl oyunları; forrest gump;3 aptal filmlerine bayılmıştim
Vıcdanın kemirsın senı
Dondurmaya aban sonra bunu yaz ahhh sımdı yan bınada olacaktınkı

tezbitsin tezbitsin @kitkurdu sağolun kızlar :KK200:

Bende menümü yazayım sabah 1 yumurtadan omlet ama hepsini yemedim yarısından biraz az 1 dl tb ekmeği

Öğle cacık be sebzeli köfte

Akşam tavuk ve salata

İlerleyen zamanlarda karpuz yiyebilirim

Su sadece 1.5 lt

Spor ne yazık ki yok:KK43:
Karpuzu yeme şeker yavrum
Su ıc
Az badem kahveyle kafa dınle mıdeyı dınleme

Kızlar dönüş yolundayim menü ne yazıyım bilmiyorum

3 yumurtalı salata
1 domates
1 dil ekmek

2 kepçe patlıcan
2 yk erişte
1 dil ekmek

3 litre su
Hılal bak yolmam o erısteyı ekmekle aynı öğünde yıyen elını kırarım
Yettın garı ne bu kh sevdası yavvvv
3 yumurtalı salata yaparken barı ıkısının sarısını yeme
Hem nerden donuyon
Öğünler karışmış azalmış

Hılal bak yolmam o erısteyı ekmekle aynı öğünde yıyen elını kırarım
Yettın garı ne bu kh sevdası yavvvv
3 yumurtalı salata yaparken barı ıkısının sarısını yeme
Hem nerden donuyon
Öğünler karışmış azalmış
Abla yol sende rahatla bende rahatlayım yaaa anneme gittik annemi almaya ister istemez menü kaydı ve de karıştı böyle napalm geç oluyor böyle süre uzuyor işte 3 yumurta benim hem kahvaltı hem öğle yemeğim diye bol marul la karıştırdım

:eek:

Yok canım dondurmayı kendim yapıyorum normal şartlarda da boyleyim çok çok yiyordum aynı devam etim.

Canım yağlı keçi sütünden kendim yapıyorum üstelik bol bol yandık ki ne yandık .bir buradan ipin ucunu kaçırdım.
Akşamdan bol domates yulafli yoğurt meyve falan yedim çok su ictim sonra az yer açılınca dondurma.

Canlarım sporsuz aç kaldığımızla kalırız kendimede söylüyorum ha.yerimizde sayarız bebisim .:KK49::KK200:
Dondurmayı nasıl yapıyorsun canım

Afiyet olsun akşama çerez var diyorsun spor ben de yapmıyorum bu hafta biraz rehavete kapıldık sanki değil mi senin az kaldı da bana ne oluyor değil mi tatil dönüşü artık iyice asılıp yılbaşına mezun olmak istiyorum
İniallah Nalanım ya yılbaşına kaşmasın hatta
Robin Williams ''Aşkın Gücü'' ben bu filmi çok beğenmiştim hala bakarım beni çok etkiler
İzliycem
Atlatma denilirse çoğunlukla 3 bardak suyu iciyorum en basta sonra 2 veya 3 domatesi tuzlayip yiyorum soğuk sonra yulafli yogurt yiyorum 3 kaşık kadar meyve
Midem yandığı için bunları yiyorum canım normalde yemek yerdim.. dondurmada soğuk ondan yiyorum zaten .vazgeçmem lazım ama nefis iste bütün gün aç kaldın hakkındır ye diyor.midem patlama noktasına gelince o ne geniş mide öyle pişmanlık oluyor bu böyle 2 3 yıldır kısır döngüye girdi bende u:oha::sinirli:
Kız ben dünyalarıda yerim çok istah var:skandal::KK70:

Ne tür hosanırsın canım
Ben akıl oyunları; forrest gump;3 aptal filmlerine bayılmıştim
Gastrit varsa donates de asidik dokunur yanman artar canım
Bu filmleri ben de izledim hepsi güzel filmlerdi

Bende çok beğendim o filmleri .amir khan mıydı son filmi Dangal dı adı galiba o çok güzel ..
Çocuklarla izlenebilecek heyecanlı bir film olsa daha iyi olacak gibi..ne zamandır izlemedik :KK66:
Amir khan ı seviyorum ben de ya iyi oyuncu
Çocuk vardı disleksik bir çocuk pnunla filmi vardı öğretmendi filmde hani onu izleyebilirsiniz bence çocuklarla
tezbitsin tezbitsin @kitkurdu sağolun kızlar :KK200:

Bende menümü yazayım sabah 1 yumurtadan omlet ama hepsini yemedim yarısından biraz az 1 dl tb ekmeği

Öğle cacık be sebzeli köfte

Akşam tavuk ve salata

İlerleyen zamanlarda karpuz yiyebilirim

Su sadece 1.5 lt

Spor ne yazık ki yok:KK43:
Karpuz şişiriyor kalorisi çok olmasa da dikkatli ye Zeynepcim
Suyun az

Resmen ıkınızde azım ve başarı örneklerısınız
:KK200:
Deryayı nerde gördün
Ben hıc boyamadım felaket beyazım var yınede ıhhhh
Süzme yağlı dıyecemde
Senın meto masallah taş erıtıyor dıye düşünüp susma hakkımı kullanıyom
Vallaha aldığıma alacağıma bin pişman oldum vıcık vıcık yağlıymış süzme yoğurt aynen almıycam bi daha da ayran yaparım demiştim ama yapamadım bitti:bicak:
Abla yol sende rahatla bende rahatlayım yaaa anneme gittik annemi almaya ister istemez menü kaydı ve de karıştı böyle napalm geç oluyor böyle süre uzuyor işte 3 yumurta benim hem kahvaltı hem öğle yemeğim diye bol marul la karıştırdım
Bu sıcakta iyi yemişin kız 3 yumurta dur ben de sabah yiyim gözüne vuruyum yumurtaların tartıdan sonra be yaaaa

selam kızlar kızımın ateşi düştü şükür

dünkü menüm
sabah
1 simit
6 yeşil zeytin
yarım kk ezine peynir
domates salatalık

öğle 12.00
1 kase mantar corba
1 tavuk pirzola fırında
1 dilim karpuz

ara 15.00
2 kayısı

akşam 18.00
4 kayısı
5 erik

akşam 20.00
1 lokma ekmek
1 lokma yumurta

2 litre su
spor yok
Cok guzel canim. Bir daha hic hasta olmasin prenses ;)

@kitkurdu Nalan hallettin mi işlerini?
@Degistir Kendini ev yerleştiriyor galiba ..
kolay gelsin
@efser_16 tatildedir iyi eğlenceler
@Gundirella makarna yedi mi acaba?:KK48:
@DeryaOnDiet dur markete gitmişken hindi buduna bir bakayım :KK48:
@eliya senin tempo yoğun mu yine ?geçti mi sızlama ?
Kafamda deli sorular :confused:
Bizimkiler de havuz diye tutturdular yine öğleden sonra götüreceğim bugün ..artistik hareketlerime devam edeyim bari :KK70::KK70:
Canim bak tabi yaa, ama oyle kocaman degil kucuk olanlarindan :P

:KK200:

Vallaha aldığıma alacağıma bin pişman oldum vıcık vıcık yağlıymış süzme yoğurt aynen almıycam bi daha da ayran yaparım demiştim ama yapamadım bitti:bicak:

Bu sıcakta iyi yemişin kız 3 yumurta dur ben de sabah yiyim gözüne vuruyum yumurtaların tartıdan sonra be yaaaa
Ya sözde bugün hep salata yiuecektim ama anı yolculuk olunca kaldım öyle malak gibi

@DeryaOnDiet Derya kız dünden beri saçlarımı mı kestirsem kızıla mı boyatsam gene diye düşünüyorum acayip kıskandım seni demek ki :KK70:
Yalnız çok güzelsin boyun kaç çok kilo verme bence sen gayet iyisin ya spor yeter sanki ya
Boyum kisa canim 165. Yok ki soyle 175 boyumuz salina salina gezelim ;) Sagol canim.
Sacinin kiriklarini aldir bence sadece tabi herkesin kendi karari ama ben kadina uzun saci yakistiririm senin dedigin gibi kizil veya bakir tonlarini da ;) renk cabuk akiyor ne yazik ki ama canli bir ton dene bence.
Simdiki sac rengin ne canim?

Verdiyor :KK45:ama 2 gün zor geldi valla :KK70:benim kız sebzeci ya pek sevdi :KK70:mama gibi geldi ..
Tatilden sonra ayran detoksu varmış buğdaylı falan onu yapacağım aksilik olmazsa :KK70:hepsini deneyeyim bari eksik kalmasınlar
:D denemedigiz sey kalmadi ki once homili girtlak yaptim ben de semdi de internette butun diyet sayfalarina adeta abone oldum :P

Back
X