Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Menüm
Kahvaltı 10: 1 domates, 2 dlm tb ekmeği, 4 sivribiber, 8 yeşil zeytin, 1 kk ezine peyniri
Öğlen 15: 1 tb zeytinyağlı taze fasülye, 1 kase süzme yoğurt
Ara: 3 kavrulmamış fındık ve chialı kakaolu muzlu şeftalili puding
Akşam 19: 1fincan kafeinsiz kahve, 1 avuç beyaz leblebi, 2 kavrulmamış fındık yiyicem inşallah tabi
2 litre su şimdilik
Spor nooo
Afiyet olsun canim

Ben de yazayım
Sabah
1 yumurtadan omlet
2 zeytin
Çeyrek avakado
Ara
Sade kahve 3 badem
Öğlen
Kabak çorbası yoğurt
Ara
1 şeftali
Akşam
Kabak çorbası yoğurt (bitecek )inşallah
Su 2litre Şimdilik
ya sen de 1 yumurta yemissin acep sorun bende mi 2 yumurtali yiyom hep :P hatta gecen 3 yediydim :D

Ben de yazayım
MENÜM
sabah
maydanozlu yumurta
1 kk peynir
2 zeytin
2 dilim wassa
1 dilim çavdar
akşama
1 tabak fasulye
ayran
suyu sonra yazarım
berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
wassa benim de var evde de bekliyorum bir 60lari goreyim ins o zaman bulgur biraz ve wassa ekliycem. Afiyet olsun ozellikle aksam menusunu cok begendim.

Yarindan sonra dikkat edersin canim
Ay yarın anneme gidiyorum 2 gün kalacak bugünden dedim anne lütfen ful sebze yemeği yapıyorsun diye çünkü bizde hep hamurlu bol karbonhidrat li yemekler yapılıyor

Bugun de sabahtan aksama disardaydik havuzda yuzduk, disarda olunca az yiyom ;)

Bugunku menum berilceee berilceee Pembe_patikli Pembe_patikli
Sabah: 2 yumurtali peynirli omlet, salatalik, domates, 10 zeytin
ara: 1 fincan sutlu kahve
ara: yarim su bardagi kadar yogurt ve yarim muz
ara: 1 fincan sutlu kahve, 10 tane fistik
aksam: 1 tabak peynirli salata

su: 3 litre tezbitsin tezbitsin
spor: Bestttt Bestttt 5 km yuruyus
30 dakika yuzme

Ay yarın anneme gidiyorum 2 gün kalacak bugünden dedim anne lütfen ful sebze yemeği yapıyorsun diye çünkü bizde hep hamurlu bol karbonhidrat li yemekler yapılıyor
Misafirlikte dikkat etmek daha zor tabi canim. Ama anneler birtandir kesin istedigin gibi sebzeli bir yemek yapar onu yersin

Valla 3 yumurta çok geldi ..beyazını yiyorlar sporcular genelde :KK48:
Ben sarisini da affetmiyom :D bugun 2 yedim ama. Yok artik 3 yememeye dikkat etcem.
Yarindan umutluyum off kac haftadir ayni kilodayim bir duseyim bu hafta cook dikkat ettim eksi gormem lazim.

Bence de hafif olsun sıcak zaten ..sebze salata yoğurt yeter gibi ..hiç olmadı köfte yap kendine ayır biraz ..ama kızartma az su koy tavaya öyle pişir ..
Hadi bakalım :KK66:

Back
X